Armlift prijzen

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Armlift

incl. algehele narcose

 

Armlift€ 4300
Toeslag liposuctie beide armen€ 500
Drukverband/bolero€ 80

 

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Armlift

Hoe jonger we zijn, hoe elastischer en rekbaarder onze huid is. Jonge huid herstelt zich sneller dan oudere, vooral omdat oudere huid minder elastine- en collageenvezels bevat of aanmaakt. Uw huid kan dan gaan hangen, min of meer blijvend. Dit speelt zeker een grote rol als u drastisch gewichtsverlies heeft ondergaan. De huid van uw bovenarmen gaat hangen, wat door velen als niet mooi of ontsierend wordt gekarakteriseerd. Een behandeling hiertegen is de zogenaamde armlift, een plastisch chirurgische ingreep waarbij Kliniek Veldhoven u graag van dienst is. De armlift prijzen zijn  afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied vindt de behandeling onder lokale of algehele narcose plaats. Voor een armlift dient u rekening te houden met een prijsindicatie vanaf €4000,-, indien nodig betaalt u voor de toeslag van een liposuctie behandeling € 500,- en tot slot het drukverband van € 80,-.

Hoe werkt een armlift?

Een armlift is een plastisch chirurgische ingreep, voorbehouden aan bevoegde plastisch chirurgen. Uw plastisch chirurg verwijdert overtollige huid door het los te maken van het onderliggende spierweefsel en vervolgens weg te snijden. De vorming van littekenweefsel is bij deze ingreep niet te voorkomen. Wat wij wel doen is zorgen dat het tot een minimum beperkt blijft. Dit doen we door de resterende huid zo zorgvuldig mogelijk te hechten, bovendien zoveel mogelijk uit het zicht, bij voorkeur aan de binnenkant van de bovenarmen. Soms is er niet alleen sprake van overtollige huid, maar is er ook een teveel aan vetweefsel aanwezig. Naast een armlift kunnen wij u dan ook helpen met liposuctie, waarbij we overtollige vetcellen afzuigen. Ook dit is een plastisch chirurgische ingreep die we alleen door gekwalificeerde plastisch chirurgen laten uitvoeren.

Waar moet u bij een armlift rekening mee houden?

Mocht u roken, dan adviseren wij u hiermee te stoppen, aangezien roken het herstelproces op negatieve wijze kan beïnvloeden. Na de behandeling krijgt u twee weken lang een elastische mouw, 24 uur per dag. Dit bevordert het herstelproces. Na de eerste twee weken draagt u de mouw alleen nog ‘s nachts, ongeveer twee tot vier weken. U kunt gerust na een week beginnen met lichte werkzaamheden, maar tillen, sporten, zware fysieke arbeid verrichten, in bad gaan of een bezoek aan sauna of zonnebank brengen, raden wij u de eerste zes weken met klem af. Zijn de armlift prijzen te hoog voor u om in een keer te betalen? Dan kunt u eventueel gebruik maken van de financieringsmogelijkheid via Cosmetic Finance.

Kliniek Veldhoven voor kwaliteit en goed advies

Kliniek Veldhoven staat garant voor de beste zorg en werkt daarom alleen met bevoegde en goed opgeleide plastisch chirurgen die bovendien beschikken over meer dan voldoende ervaring. Uw behandeling bij Kliniek Veldhoven begint altijd met een uitgebreid consult, waarbij we samen beoordelen met welke behandelingen u het beste geholpen bent en welke behandelingen wij u juist niet adviseren. Wij geven u ook inzicht in de armlift prijzen. Gedurende de gehele behandeling en ook in de periode daarna, geven wij u persoonlijke begeleiding en nazorg. Denkt u dat u in aanmerking komt voor een armlift? Neemt u dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven. Onze specialisten staan u graag te woord.