Chemische peeling kosten

Een behandeling is per definitie persoonlijk. De eerste behandeling start altijd met een milde peeling om uw huid in balans te brengen en kennis te laten maken met het product. Hierna wordt naar aanleiding van uw wensen, huidconditie en huidtype bij elke vervolgbehandeling gekeken welke chemische peeling de juiste eigenschap heeft om het huidprobleem te behandelen. Afhankelijk van de wensen en behoefte van de huid wordt Retinol (vitamine A) tijdens de behandeling toegepast. Retinol versterkt en optimaliseert het proces na een peeling.

Tijdens het verloop van een kuur wordt doorgaans overgegaan op sterke peelings. Uiteraard is dit afhankelijk van de huidconditie, huidtype en persoonlijke wensen.

Chemische peeling

Milde peelings (gezicht)

Glycolzuur peeling€ 80
Primary Pumpkin€ 80
Power Pumpkin€ 80
Mango Brite€ 80

Sterke peelings (gezicht)

TCA peeling€ 90
Jessner peeling€ 90
Salicylzuur peeling€ 90
Skin Brite peel€ 90

Gezicht & V-hals

Milde peeling€ 120
Sterke peeling€ 135

Gezicht & decolleté

Milde peeling€ 160
Sterke peeling€ 180

 

Acne reiniging

incl. peeling

Milde peeling 30 min.€ 80
Milde peeling 45 min.€ 95
Sterke peeling 30 min.€ 90
Sterke peeling 45 min.€ 105

excl. peeling

Reinigen, dieptereiniging, warme kompressen, uitzuiveren, serum, crème 30 min.€ 50
Reinigen, dieptereiniging, warme kompressen,uitzuiveren, masker, serum, crème 45 min.€ 75

Huidverzorging

Essentials Collection

Essentials Daily cleanser€ 33
Essentials Moisturizer€ 76
Essentials Starterkit€ 75
Delicate Daily Moisturizer€ 40

Peptide Vitality Collection

Peptide Glyco Cleanser€ 38,50

DermaClear Collection

DermaClear Cleanser€ 30,50
DermaClear BHA Cleanser€ 33
DermaClear Serum€ 60
DermaClear Pads€ 34,50

Skin Brite Collection

Skin Brite Cream€ 77,50
Skin Brite Serum€ 55,50
Retinol Brightening Serum€ 84

Advanced Therapy Collection

Mini Pumpkin mask€ 34

Lira Clinical

Mystiq iLuminating cleanser€38
Ice Sal cleanser€41
Pro Exfoliating cleanser€36,50
Bio Lift crème€108
Ice Clarifying treatment€44
Ice Balancing lotion€54,50

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Wat bedragen de chemische peeling kosten?

Een mens kan in zijn leven allerlei huidproblemen krijgen. Gelukkig kan ons team bij Kliniek Veldhoven uw huid verbeteren met een chemische peeling. Wanneer u dus last heeft van oneffenheden of andere ontsieringen op uw huid lees dan vooral verder. Zo ontdekt u wat wij voor u kunnen betekenen en wat de chemische peeling kosten bedragen.

De vele mogelijkheden van een chemische peeling

Een behandeling met chemische peeling is geschikt voor veel soorten huidklachten. Zo behandelen wij mensen met acne of acne rosacea. Ook de littekens die als gevolg van acne zijn ontstaan, kunnen wij met een TCA peeling verminderen. Verder helpt een chemische peeling bij hyperpigmentatie en huidveroudering. Bovendien zetten wij bij een algehele huidverbetering ook de TCA peeling in. Onze hoogwaardige partner bij deze huidbehandelingen is Dermaquest. Dit merk is gespecialiseerd in huidverzorgings- en beschermingsproducten. Behalve voor chemische peelingen biedt het ook allerlei hulpmiddelen voor de dagelijkse verzorging van de gezichtshuid. Zo zorgt de Skin Brite Collection ervoor dat de exfoliatie wordt versneld en pigmentcellen onderdrukt worden bij het ontstaan van pigment. Om de afbraak van collageen tegen te gaan kunt u de Peptide Vitality Collection gebruiken. Deze is bedoeld om veroudering van de huid af te remmen. En zo zijn er nog meer speciale producten van Dermaquest die geschikt zijn tegen acne en rosacea. Ook is er verschil in de chemische peeling van Dermaquest die wij gebruiken bij onze behandelingen. Welke het beste bij uw huidprobleem past, bespreekt de behandelaar met u tijdens een persoonlijk consult. Tijdens dit gesprek krijgt u ook meteen een indicatie van de chemische peeling kosten. chemische peeling kosten

Waar worden de chemische peeling kosten door bepaald?

Hoeveel een chemische peeling kost, is afhankelijk van welk huidprobleem u heeft en hoe ernstig het is. U heeft zes tot acht behandelingen nodig voor het beste resultaat. Tussen iedere chemische peeling zit een pauze van twee tot vier weken. Dit is nodig om de huid te laten herstellen. Zo kan na een milde peeling de huid licht gaan schilferen en misschien korstjes krijgen. Gaat het om een sterke peeling dan kan uw huid na twee à drie dagen gaan vervellen. Of u een sterke of milde chemische peeling nodig heeft, is afhankelijk van uw huidprobleem en huidconditie. Tijdens een persoonlijk consult adviseert de specialist om voor de behandeling te starten met een milde peeling, zodat de huid in balans wordt gebracht. Na een huidanalyse zal de specialist per vervolgbehandeling een sterke of milde peeling adviseren. De sterkte van de chemische peeling dat wordt gebruikt en het aantal behandelingen bepalen dus de chemische peeling kosten. In ieder geval kunt u reken op minimaal 80 euro voor een chemische peeling. Wanneer u bij Kliniek Veldhoven met chemische peeling van start gaat, is het belangrijk om de voorzorgsmaatregelen die wij u adviseren in acht te nemen. Voor de behandeling dient u uw huid ook in de schaduw te beschermen met een zonnebrandcreme met minimaal factor 30/50. Verder dient u twee weken voor de behandeling de huid in balans te brengen met de geadviseerde verzorgingsproducten. Maar alles begint eerst met een persoonlijk gesprek waarin u allerlei vragen kunt stellen. Ook informeren wij u dan uitgebreid over onze behandelingen en de chemische peeling kosten die daarbij horen. Neem dus gerust contact met ons op, zodat wij uw huid kunnen gaan verbeteren.