Dijbeenlift prijzen

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Dijbeenlift

incl. algehele narcose

Dijbeenlift klein€ 3675
Dijbeenlift groot€ 4935
Toeslag legging€100-150

 

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Dijbeenlift prijzen bij Kliniek Veldhoven

Door ouderdom neemt de elasticiteit af en kan de huid gaan hangen. Ook na een periode van flink gewichtsverlies kunt u te maken krijgen met huid die verslapt is en enigszins gaat hangen. Vaak zal de huid zich in meer of mindere mate herstellen, maar het is mogelijk dat verslapte en hangende huidplooien een meer permanent karakter krijgen. Als u last heeft van slappe en afhangende huidplooien aan de binnenkant van uw bovenbenen, dan kan dit te verhelpen zijn met een dijbeenlift. Bent u geïnteresseerd in onze dijbeenlift prijzen? U vindt op deze pagina een duidelijk overzicht. Houdt u er echter wel rekening mee dat uw behandeling altijd maatwerk zal zijn.

Wanneer een dijbeenlift?

Kliniek Veldhoven heeft ruime ervaring in het uitvoeren van een figuurcorrectie door middel van het liften van uw dijbeenhuid. Als u last heeft van verslapte huid aan de binnenkant van uw bovenbenen, kan u baat hebben bij een dijbeenlift. Een dijbeenlift kan een oplossing bieden wanneer de huidverslapping hinder geeft bij het lopen en zorgt voor het tegen elkaar schuren van de benen.

Contra-indicaties

Er zijn echter ook een aantal contra-indicaties. Als u een Body Mass Index (BMI) van 30 of meer heeft, komt u niet in aanmerking voor de behandeling. Ook als u nog van plan bent om ingrijpend af te vallen, is een dijbeenlift niet aan te raden. Verder kunt u bij Kliniek Veldhoven deze operatie niet aanvragen als u last heeft van ernstig lipoedeem of wanneer u een bariatrisch chirurgische behandeling achter de rug heeft.

Verschillende dijbeenlifttechnieken

Welke techniek het meest aangewezen is, is afhankelijk van de mate van verslapping. Bij alle technieken wordt u onder algehele verdoving gebracht, neemt de plastisch chirurg overtollige huid weg en wordt de overgebleven huid weer strakgetrokken.

Dijbeenlift met incisie in de lies

De plastisch chirurg kiest voor een incisie in de liesstreek als er lift gewenst is aan de binnenkant van uw dijbeen. Bij deze techniek zal het litteken klein zijn en in de liesplooi lopen, maar is maar een geringe correctie mogelijk. dijbeenlift prijzen

Dijbeenlift met incisie aan de binnenkant van de dijen

Bij een lift rondom de bovenbenen maakt de plastisch chirurg een horizontale incisie aan de binnenkant van uw dijbeen. Vervolgens wordt het teveel aan huidoverschot weggesneden. Eventueel overtollig vet wordt door middel van liposuctie weggezogen. Na de behandeling kan de plastisch chirurg drains plaatsen voor de afvoer van wondvocht. dijbeenlift prijzen

Dijbeenlift met de ‘omgekeerde’ hockeystickincisie

Een andere methode is de behandeling met de ‘omgekeerde’ hockeystickincisie. U krijgt een incisie in uw liesplooi en een horizontale incisie aan de binnenkant van uw dijbeen. De lengte van de incisie is afhankelijk van de hoeveelheid huidoverschot en onderliggend vetweefsel dat verwijderd moet worden maar eindigt boven de knie. Indien nodig wordt het teveel aan vet door middel van liposuctie vóór het verwijderen van het huidoverschot weggezogen.

Dijbeenlift prijzen bij Kliniek Veldhoven

Al onze plastisch chirurgen hebben ruime ervaring met het uitvoeren van figuurcorrigerende ingrepen en zijn allen lid van de beroepsvereniging NVPC. Kliniek Veldhoven werkt altijd volgens de laatste technieken en alle plastisch chirurgen besteden veel tijd aan het op peil houden van hun kennis en vaardigheden. Als u last heeft van een verslapte huid aan de binnenkant van uw dijbenen en u wilt er iets aan laten doen, maakt u dan een afspraak voor een persoonlijk consult zonder verdere verplichtingen. Tijdens dit consult krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen over de behandeling en te informeren naar onze dijbeenlift prijzen.