Facelift kosten

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

MACS lift

(incl. algehele narcose)

MACS lift€ 5500
MACS lift + bovenooglidcorrectie€ 6050
MACS lift + onderooglidcorrectie€ 6650
MACS lift + onder en bovenooglidcorrectie€ 7050

 

Eric Auclair facelift

(incl. algehele narcose)

Eric Auclair facelift€ 7970

 

 

Minilift (S-lift)

Minilift (s-lift) – lokale verdoving€ 3500
Minilift (S-lift) – incl. algehele narcose€ 3895

 

Halslift

(incl. algehele narcose)

Halslift€ 5500

Platysmaplastiek

Platysmaplastiek€ 1950
Toeslag platysmaplastiek bij een gezichtscorrectie€ 1000

Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift

(incl. algehele narcose)

Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift€ 3250

Liquid facelift

Zie injectables prijzen

Overig

Deze behandeling kan ook onder algehele narcose uitgevoerd worden. U dient rekening te houden met een toeslag van € 1100 per uur.  Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

 

Liquid Facelift

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een hoogwaardige facelift behandeling tegen een scherp tarief

Facelift met onderscheidende kwaliteit, service en kostprijs

Een facelift is een goede en effectieve manier om uw gezicht weer nieuwe glans te geven. Het is tegenwoordig ook geen ingrijpende ingreep meer. De facelift kosten kunnen per kliniek sterk verschillen. U wilt natuurlijk de hoogste kwaliteit tegen een lage prijs. Dan bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Wij doen geen concessies aan kwaliteit en hanteren scherpe tarieven. U moet erop kunnen vertrouwen dat een plastisch chirurgische ingreep op de juiste wijze plaatsvindt, tot een optimaal resultaat leidt en betaalbaar is. Kliniek Veldhoven beschikt over het ZKN-keurmerk, een label dat voor een hoog kwaliteitsniveau staat. Naast de facelift kosten is de kwaliteit van de medische dienstverlening van groot belang. Kliniek Veldhoven heeft alle medische disciplines onder één dak. Het team van plastisch chirurgen, artsen en verpleegkundigen is gespecialiseerd en heeft jarenlange ervaring in plastisch chirurgische behandelingen, inclusief alle belangrijke facelifttechnieken. Naast de klassieke facelift kunt u bij ons in een ontspannen sfeer terecht voor een MACS-lift, halslift, minilift en liquid lift. Jaarlijks voeren we ruim 5000 plastische en dermatologische behandelingen uit.

Facelift kosten afhankelijk van de gekozen behandelvorm

Kliniek Veldhoven is een vertrouwd adres voor een facelift behandeling. Al onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Bovendien wordt onze prijs-kwaliteitverhouding zeer gewaardeerd, zo blijkt ook uit de ervaringen van onze cliënten op een onafhankelijk platform. De facelift kosten verschillen per techniek. Een minilift is minder ingrijpend en kost minder tijd dan een klassieke facelift en is daarmee goedkoper. De MACS-facelift (Minimal Access Cranial Suspension) is als vernieuwende facelift de laatste jaren sterk in opkomst. Deze methode, die voor een gladdere huid en strakkere kaaklijn zorgt, kost veel minder tijd, geeft minder littekens en heeft een kortere hersteltijd. Het resultaat is echter gelijk aan de traditionele methode: een jeugdiger en frissere gezichtsuitstraling. Als u er jonger en stralender wilt uitzien, biedt een facelift een oplossing. Overtollig vetweefsel wordt verwijderd en uw spieren en huid worden strakgetrokken. Als u geïnteresseerd bent in een gezichtscorrectie, kunt u zowel telefonisch (040 – 295 42 43) of via onze website door het invullen van het contactformulier contact met Kliniek Veldhoven opnemen. U kunt een persoonlijk consult met een van onze artsen aanvragen, dat wij vervolgens voor u inplannen. Wij verschaffen u alle informatie en geven u advies over de verschillende behandeltechnieken, het te verwachten resultaat en de facelift kosten.