Fruitzuurpeeling prijs

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Fruitzuurpeeling

Milde peelings (gezicht)

Glycolzuur peeling€ 80
Primary Pumpkin€ 80
Power Pumpkin€ 80
Mango Brite€ 80

Sterke peelings (gezicht)

TCA peeling€ 90
Jessner peeling€ 90
Salicylzuur peeling€ 90
Skin Brite peel€ 90

Gezicht & V-hals

Milde peeling€ 120
Sterke peeling€ 135

Gezicht & decolleté

Milde peeling€ 160
Sterke peeling€ 180

Acne reiniging

incl. peeling

Milde peeling 30 min.€ 80
Milde peeling 45 min.€ 95
Sterke peeling 30 min.€ 90
Sterke peeling 45 min.€ 105

excl. peeling

Reinigen, dieptereiniging, warme kompressen, uitzuiveren, serum, crème 30 min.€ 50
Reinigen, dieptereiniging, warme kompressen, uitzuiveren, masker, serum, crème 45 min.€ 75

 

Huidverzorging

Essentials Collection

Essentials Daily cleanser€ 33
Essentials Moisturizer€ 76
Essentials Starterkit€ 75
Delicate Daily Moisturizer€ 40
Solar Moisturizer SPF 30€ 62
ZinClear SPF 30 Tinted Sunkissed€ 56

Peptide Vitality Collection

Peptide Glyco Cleanser€ 38,50
Nourishing Peptide Cream€ 86
Peptide Eye Firming Serum€ 78
Retinol Peptide Youth Serum€ 90
Sunarmor SPF 50€ 62

DermaClear Collection

DermaClear Cleanser€ 30,50
DermaClear BHA Cleanser€ 33
DermaClear Serum€ 60
DermaClear Pads€ 34,50

Skin Brite Collection

Skin Brite Cream€ 77,50
Skin Brite Serum€ 55,50
Retinol Brightening Serum€ 84

Advanced Therapy Collection

Mini Pumpkin mask€ 34

Lira Clinical

Mystiq iLuminating cleanser€38
Ice Sal cleanser€41
Pro Exfoliating cleanser€ 36,50
Bio lift crème€ 108
Ice Clarifying treatment€ 44
Ice Balancing lotion€ 54,50

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Fruitzuurpeeling

Heeft u problemen met uw huid? Heeft u wel eens last van acne, pigmentvlekken en rimpeltjes? Als u geïnteresseerd bent in een behandeling om uw huid elastischer, soepeler en frisser te maken, zou u kunnen denken aan fruitzuurpeeling. Kliniek Veldhoven biedt u deze behandeling aan. Hieronder geven wij u extra informatie over de inhoud, de werking en de fruitzuurpeeling prijs.

Waarom een fruitzuurpeeling?

De huid is een orgaan dat zich regelmatig vernieuwt. Dode huidcellen kunnen ervoor zorgen dat uw talgklieren verstopt raken, met kans op ontstekingen. Vochtinbrengende crèmes houden uw huid elastisch en soepel, maar soms is meer nodig. Soms is het een goed idee om de bovenste dode cellaag te verwijderen. Met fruitzuurpeeling verwijdert u dode huidcellen en stimuleert u de aanmaak van nieuwe. Het stimuleert de vorming van elastine- en collageenvezels in uw diepere huidlagen, wat uw huid soepel en elastisch maakt. Het voorkomt verstoppingen van uw talgklieren, waardoor de kans op acne afneemt. Als u pigmentvlekken heeft waar u van af wilt, dan kan fruitzuurpeeling u daarbij helpen. Het laat de bovenste huidlaag afschilferen en heeft zo een blekend effect.

Fruitzuurpeeling prijs bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven maakt voor deze behandeling gebruik van hoogkwalitatieve producten van Lira en Clinical en Dermaquest. Fruitzuur dringt diep door in uw huid en laat dode huidcellen versneld afschilferen. Tegelijkertijd stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen. Bij de behandeling, die we zes tot acht keer herhalen, elke twee tot vier weken, brengen we een chemische peeling aan op uw zorgvuldig gereinigde huid. De behandeling duurt ongeveer een half uur. Uw huid kan naderhand branderig aanvoelen en ook kunt u last hebben van jeuk. Dit is volkomen normaal en gaat na een tijdje over. Uw huid kan extra schilferen, als de dode cellagen loslaten en is dan wel extra kwetsbaar voor direct zonlicht; goede bescherming is aan te raden. Voor uw behandeling begint, moet uw huid wel hierop worden voorbereid. Wij adviseren om de huid voor en na de behandeling te verzorgen met de producten van Lira Clinical of Dermaquest. Uw specialist zal u dit tijdens uw persoonlijk consult exact uitleggen. Na een fruitzuurpeeling is het van belang dat uw huid goed tot rust komt. De fruitzuurpeeling prijs is vanaf €80,- per behandeling.

Kwaliteit en advies bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven werkt uitsluitend met de beste verzorgingsproducten en laat fruitzuurpeeling alleen uitvoeren door behandelaars met de juiste kwalificaties en opleiding. Wij hechten aan onze kwaliteit van dienstverlening en als wezenlijk onderdeel hiervan geven wij u een uitgebreid consultgesprek waarbij we samen met u beslissen of deze behandeling voor u aangewezen is en krijgt u informatie over de fruitzuurpeeling prijs. Tijdens de behandelingen en ook in de periode erna, mag u van ons persoonlijke begeleiding en deskundig advies verwachten. Wilt u ook een schone, soepele en elastische huid met zo min mogelijk onvolkomenheden? Neemt u dan contact met ons op voor een consultgesprek.