Injectables prijzen

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Zones – injectables
De tijdelijke spierontspanner vermindert fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes of bunny lines (rimpels bij de neus). Daarnaast kan het een oplossing bieden tegen overmatige zweetproductie, migraine of een gummy smile (zichtbaar tandvlees bij het lachen). Met de tijdelijke filler kunt u uw lippen, wallen, traangootjes, wangen, jukbeenderen, kaaklijn, neus-lippenplooi, marionetlijnen en in combinatie met de tijdelijke spierontspanner ook uw voorhoofdsrimpels of fronsrimpels laten behandelen.

Tijdelijke spierontspanner

Prijzen vanaf

1/2 zone€ 110
1 locatie€ 210
2 locaties€ 395
3 locaties€ 525
Hyperhidrosis (overmatig transpireren, behandeling beide oksels)€ 695

 

Juvéderm

Prijzen vanaf

(Lipvergroting) 0,55 ml€ 395
(Traangoot opvullen) 1 ml€ 525
(Neuslippenplooi opvullen) 1 ml€ 525
(Liquid facelift) 2 ml€ 995

 

Belkyra

per behandeling

Vetoplossende injectable€1670

 

Radiesse

Prijzen vanaf

1.3 cc€ 725
2,6 cc€ 1125

Restylane

Prijzen vanaf

0.5 cc€ 395
1.0 cc€ 570
2.0 cc€ 990
Lipp 1,0 cc€ 570
Lipp 2.0 cc€ 990
Touch 0,5 cc€ 395
Touch 1.0 cc€ 510
Sub Q 1.0 cc€ 570
Sub Q 2.0 cc€ 990
Kuur van 3 behandelingen€ 990

Profhilo

1 behandeling (per 2ml)€ 325
2e behandeling (per 2ml)€ 295

Sculptra

1 flacon€ 650
2 flacons€ 1150

Fern Pattern Technique

0,5 ml€ 500
1 ml€ 675
1,5 ml€ 825

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Injectables

Stoort u zich aan rimpels of wilt u een gezondere uitstraling bereiken? Met injectables is er tegenwoordig veel mogelijk. Bij Kliniek Veldhoven worden verschillende soorten injectables toegepast, zoals een tijdelijke spierontspanner en tijdelijke fillers. Lees meer over de manier van toepassen, over de resultaten die verwacht kunnen worden en over de diverse injectables prijzen. Lees ook: waar let ik op bij de keuze voor een cosmetisch arts?

De verschillen tussen een tijdelijke spierontspanner en Juvéderm

Een tijdelijke spierontspanner wordt vooral gebruikt voor het deel van het gezicht dat tussen de neus en de haargrens valt. Dit geldt dus bijvoorbeeld voor rimpels van het fronsen of kraaienpootjes. Een spierontspanner wordt echter ook wel eens toegepast als middel tegen overmatig zweten of migraine. De stof blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen op de spieren, waardoor deze eigenlijk verslappen. Doordat deze tijdelijke spierontspanner zich bijna niet verspreidt door het lichaam, is de kans op eventuele bijwerkingen kleiner. Op deze manier beperkt het middel zich immers tot het te behandelen gebied. Een tijdelijke spierontspanner behoudt ongeveer 3 tot 6 maanden zijn kracht. Juvéderm is een tijdelijke filler met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die gebruikt wordt om verslapte delen in het gezicht op te vullen. Voor de diverse delen en rimpels van het gezicht is er een product te vinden in de lijn van Juvéderm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weghalen van diepe wallen en het verwijderen van marionetlijnen tussen mond en kaak. Aan de hand van de diepte van de rimpels zal een bepaalde dikte gel uitgekozen worden. Het resultaat van een behandeling met Juvéderm is gemiddeld zo’n 18 maanden zichtbaar.

De behandeling met injectables

Eigenlijk is een behandeling met injectables vergelijkbaar met een facelift. Het geeft een vergelijkbaar resultaat voor een tijdelijke periode en is dan ook minder ingrijpend en goedkoper. Bij Kliniek Veldhoven maken we uitsluitend gebruik van fillers die door het lichaam zelf afgebroken kunnen worden. Deze fillers zullen nooit operatief verwijderd hoeven worden en zijn veilig. Injectables worden, zoals de naam ook al zegt, geïnjecteerd in de huid. De manier waarop dit gebeurt is per behandeling verschillend. Na de behandeling zullen er nog een paar dagen kleine prikjes op de huid zichtbaar zijn. Deze trekken echter vrij snel weer weg. In principe kunt u na een behandeling met injectables direct uw werk of andere gewone bezigheden weer hervatten.

De injectables prijzen bij Kliniek Veldhoven

De injectables prijzen die Kliniek Veldhoven hanteert zijn altijd gebaseerd op de kwaliteit. Zo werken wij bijvoorbeeld absoluut niet met verdunde, goedkopere en andere varianten de tijdelijke spierontspanners, maar alleen met het geregistreerde A-merk van deze spierontspanner. Een consult, behandeling en controle wordt uitsluitend uitgevoerd door een BIG geregistreerd cosmetisch arts, welke aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Dankzij het paspoort dat u van ons krijgt, weet u precies welke injectable bij uw behandeling gebruikt is. Voeren wij jaarlijks ruim 5.000 behandelingen uit. Dit biedt u de zekerheid dat wij de nodige ervaring in huis hebben. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en wilt u meer weten over injectables prijzen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.