Kosten borstvergroting

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Borstcorrectie

Borstvergroting

incl. algehele narcose

Borstvergroting met ronde implantaten (Mentor cohesive I)€3045
Borstvergroting met ronde implantaten (Mentor cohesive II)€3500
Borstvergroting met ronde implantaten (Mentor Xtra)€3950
Borstvergroting met anatomische implantaten (Mentor cohesive III)€3950
Borstvergroting met ronde implantaten (Mentor zoutoplossing)€3885
Aanvullende lipofilling behandeling op een borstvergroting met implantaten                      (incl. algehele narcose)€2000

Mentor implantaten hebben een omhulsel van siliconenrubber

Borstvergroting d.m.v. lipofilling

incl. algehele narcose

1e behandeling€4200
Elke vervolgbehandeling€2995

 

Borstlift

incl. algehele narcose

Borstlift zonder implantaten€4470

 

Borstverkleining

incl. algehele narcose

Borstverkleining€4770

Tepelhofcorrectie

incl. algehele narcose

Tepelhofcorrectie beiderzijds€2500

Overig

BH€35
Extra kosten bij wissel van implantaten€500
Borstprotheses verwijderen€2700
Toeslag wettelijke verplichte registratie bij DICA/DBIR. voor 2 implantaten€68

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Helder antwoord op de vraag ꞌwat kost een borstvergrotingꞌ

Vele vrouwen vinden hun borsten te klein of te leeg als gevolg van het ouder worden, een doorgemaakte zwangerschap of fors gewichtsverlies. Met het laten uitvoeren van een borstvergroting eventueel in combinatie met lipofilling bij Kliniek Veldhoven kunnen uw borsten weer volume krijgen. Niet alleen het volume van uw borsten wordt daarbij vergroot, maar ze worden ook in goede verhouding met de rest van uw lichaam geplaatst. De kosten voor een borstvergroting zijn afhankelijk van de grootte en type implantaat (anatomisch of rond). Zo bevindt een anatomisch implantaat met cohesive III zich in een duurdere prijsklasse. En is het ronde implantaat Mentor Xtra duurder dan de ronde implantaten cohesive I en II. De cohesiviteit drukt de stevigheid van het implantaat uit. De kosten van een borstvergroting is inclusief anesthesiekosten en exclusief de kosten van wisseling van al aanwezige implantaten. Voor alle borstimplantaten die in Nederland worden geplaatst, geldt een wettelijke verplichting tot registratie om zo de kwaliteit van de borstimplantaten inzichtelijk te maken. Het borstimplantatenregister wordt beheerd door DICA (Dutch Institute for Clinical Auditing), de organisatie die toezicht houdt op de veiligheid en kwaliteit van zorg voor vrouwen met borstimplantaten. Zo kunnen eventueel niet goed functionerende implantaten vroegtijdig gesignaleerd worden en zorgt de registratie voor een continu proces van feedback over de resultaten van gebruikte implantaten. Aan deze registratie zijn kosten voor u verbonden. De wettelijk verplichte kosten zijn € 61,00 voor 2 implantaten. Alle borstcorrecties vinden onder volledige narcose plaats. Kliniek Veldhoven wil graag dat een borstvergroting binnen ieders mogelijkheden ligt. Vandaar dat wij ook de mogelijkheid bieden om de kosten van borstvergroting in termijnen te betalen via Cosmetic Finance.

Borstvergroting en een borstlift

Bij Kliniek Veldhoven wordt eerst een borstlift uitgevoerd, later gevolgd door een borstvergroting. Er zijn twee operaties nodig om de kans op complicaties te verkleinen en een optimaal resultaat te bereiken. Door eerst operatief de verslapte huid te liften en de borst te laten genezen, ontstaat een stevigere borst. De borst kan tijdens de eerste behandeling maximaal gelift worden, omdat er geen ruimte vrijgemaakt dient te worden voor het implantaat. Tevens staat er minder spanning op de huid, wat het genezingsproces en het litteken ten goede komt. De huid wordt niet extra belast door gelijktijdig de huid te spannen en de borst op te rekken voor het implantaat. Dit zorgt voor een stevigere borst met een maximaal gewenst volume voor een optimaal resultaat.

Borstcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Alle borstcorrectie behandelingen in onze kliniek met ZKN-kwaliteitskeurmerk vinden onder volledige narcose plaats en worden uitgevoerd door plastisch chirurgen die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Bij Kliniek Veldhoven bent u in goede handen. Overtuig u zelf door het bekijken van de foto’s en de ervaringen van andere cliënten te lezen op onze website. Op onafhankelijke beoordelingssites krijgen onze behandelingen gemiddeld een 9,5. In een persoonlijk gesprek kan de vraag ꞌwat kost een borstvergrotingꞌ voor u precies worden beantwoord, rekening houdend met uw uitgangssituatie, uw specifieke wensen en het model implantaten dat u wilt. Herwin uw vrouwelijkheid en vergroot uw zelfvertrouwen met een borstversteviging bij de toonaangevende Kliniek Veldhoven, dat jaarlijks ruim 5000 behandelingen uitvoert. Voor meer informatie over de behandeling, de nazorg, het effect en de borstvergroting prijs kunt u bellen naar 040 – 295 42 43. Of kies voor een persoonlijk consult met een van onze plastisch chirurgen, waar duidelijk wordt of een borstvergroting een goede optie voor u is.