Kosten schaamlipcorrectie

Een schaamlipcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep, waarmee we ongemak en pijn door te grote binnenste of buitenste schaamlippen voorgoed kunnen verhelpen. Het gaat om een dagbehandeling die ongeveer een uur duurt. Over de prijs kunnen we duidelijk zijn. Wat betreft de voorbereiding en de duur van de ingreep zijn de meeste schaamlipcorrecties goed vergelijkbaar. Voor de meeste cliënten kunnen we dan ook de hieronder genoemde richtprijs hanteren.

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Uitgebreide schaamlipcorrectie

Behandeling uitgevoerd door Dr. Haartsen

Labium€ 1675
Labium enkelzijdig€ 1095
Labium + clitoris€ 3095
Labium enkelzijdig + clitoris enkelzijdig€ 2755
Labium + clitoris + perineum huid€ 4270
Labium + clitoris + vaginaverstrakking€ 6295
Labium + perineum met huid€ 3100
Labium + vaginaverstrakking€ 4795
Labium beiderzijds + clitoris enkelzijdig€ 2650
Labium enkelzijdig + clitoris beiderzijds€ 2755

 

Clitoris enkelzijdig€ 1675
Clitoris beiderzijds€ 2485
Liften clitoriscap€ 1485
Perineum huid€ 1560

 

Vaginaingangcorrectie = alleen ingang (cosmetisch)€ 2140
Vaginaingangcorrectie (perineum + spier)€ 2725
Vaginaverstrakking € 3350

 

Labium + clitoris + liften clitoris€ 4150
Labium + clitoris + vagina-ingangcorrectie€ 4490
Labia majora€ 2875
Labia majora + vet€ 5350
Labia majora + vet enkelzijdig€ 3225
Labium + clitoris + labia majora € 5975
Labium + clitoris + vaginaingangcorrectie + labia majora€ 7495
Labium + coupenaad€ 2365
Labium + coupenaad + vaginaverstrakking€ 5350
Labium + coupenaad + perineum huid€ 3755

Schaamlipcorrectie

Behandeling uitgevoerd door Drs. Derks

lokale verdoving

Enkelzijdige binnenste schaamlipcorrectie€ 1095
Dubbelzijdige binnenste schaamlipcorrectie€ 1675

 

 

 

Overig

Deze behandeling kan ook onder algehele narcose uitgevoerd worden.
U dient rekening te houden met een toeslag van € 1100 per uur.

BIG registratie
-Drs. Derks – 79048263101
-Drs. Haartsen – 29021289501

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Enkelzijdige of dubbelzijdige labiacorrectie

Een schaamlipcorrectie maakt definitief een einde aan allerlei ongemakken. Deze behandeling die officieel ‘labiacorrectie’ wordt genoemd, is een ingreep waarbij de binnenste of buitenste schaamlippen worden verkleind. Kliniek Veldhoven heeft met deze ingreep veel ervaring, bovendien zijn de kosten schaamlipcorrectie alleszins gering. Daarnaast wordt de behandeling uitgevoerd door een vrouwelijk medisch team.

Schaamlipcorrectie is een eenvoudige ingreep

Bij sommige vrouwen steken de binnenste schaamlippen bijzonder ver uit. Zij worden dan onvoldoende door de buitenste schaamlippen beschermd. Dit geeft pijnklachten en irritatie op allerlei actieve momenten in de dag. Bekende voorbeelden van activiteiten die pijn veroorzaken zijn fietsen, paardrijden en vrijen. Pijnlijke schaamlippen staan dan op hinderlijke wijze in de weg aan uw levensplezier. Herkent u deze ervaring, dan is een behandeling gewenst. Bij Kliniek Veldhoven zijn de kosten schaamlipcorrectie relatief gering. In feite is een schaamlipcorrectie voor onze vrouwelijke plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog een relatief eenvoudige ingreep. Deze ingreep bestaat uit het verwijderen van een bepaalde hoeveelheid huidoverschot. De dagbehandeling neemt ongeveer één uur in beslag. Een opname is voor deze ingreep niet nodig, met als groot voordeel dat u dezelfde avond gewoon weer in uw eigen bed slaapt. Bij het besluit van de specialist over de weg te nemen hoeveelheid huid, wordt het gedeelte van de binnenste of buitenste schaamlippen dat te ver uithangt tijdens de ingreep verwijderd. Tevens kan u de behandeling uitbreiden met een clitoriskapcorrectie of perineum huidcorrectie.

Een behandeling op hoog niveau

Bij een schaamlipcorrectie kan het om één of om beide schaamlippen gaan. De kosten schaamlipcorrectie die Kliniek Veldhoven in rekening brengt, zijn hierop gebaseerd. Gaat het om een schaamlipcorrectie aan slechts één kant, dan brengen wij voor deze ingreep bovenstaande bedrag in rekening. Een ingreep aan beide schaamlippen kan natuurlijk ook. Binnen Kliniek Veldhoven werken wij met een hecht team van medisch specialisten. Door de uitgebreide ervaring en langdurige samenwerking levert onze kliniek behandelingen op hoog niveau. De kosten schaamlipcorrectie zijn heel overzichtelijk. Na de behandeling geniet u uitbundig van het toegenomen levensplezier. Wilt u meer informatie over de behandeling en een op u toegesneden opgaaf van de kosten? Neem dan contact op met onze kliniek en maak een afspraak voor een informatief consult.