Lipostructuur prijzen

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Gezichtscorrectie

lokale verdoving

Lipofilling gelaat v.a.€1500

 

Borstcorrectie

incl. algehele narcose

Aanvullende lipofilling behandeling op een borstvergroting
met implantaten
€2000

 

Overig

Deze behandeling kan ook onder algehele narcose uitgevoerd worden.
U dient rekening te houden met een toeslag van € 1100 per uur.

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Lipostructuur bij Kliniek Veldhoven

Lipostructuur is een steeds populairder wordende behandeltechniek, waarbij eigen vetweefsel wordt gebruikt om op verschillende plaatsen van het lichaam de contouren te verbeteren. Het injecteren met lichaamseigen vet ofwel lipofilling kan met name worden toegepast in het gezicht, de borsten en de billen. De plastisch chirurgen in Kliniek Veldhoven hebben jarenlange ervaring met lipostructuur behandelingen, waarbij vet uit voornamelijk de buikstreek, de heupen, de benen of de onderrug wordt verwijderd en vervolgens wordt getransplanteerd naar plaatsen waar u vetweefsel tekortkomt en extra volume wenst te hebben. De lipostructuur prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, het te behandelen gebied en de behandeltijd.

Eerst vetverwijdering en vervolgens vettransplantatie

Een lipostructuurbehandeling bestaat uit twee fasen. Eerst wordt liposuctie ofwel vetverwijdering toegepast en vervolgens wordt lipofilling ofwel vettransplantatie verricht. Bij een liposuctiebehandeling maakt de plastisch chirurg van Kliniek Veldhoven kleine snedes, waarna onder volledige verdoving onderhuids vetweefsel wordt weggehaald. In het te behandelen gebied wordt een verdovende vloeistof geïnjecteerd. Hierdoor zwellen de vetcellen op. Met een speciaal buisje ofwel canule worden de vetcellen opgezogen. Dit lichaamseigen vet wordt gereinigd en hierna geïnjecteerd op de plaatsen vooraf besproken. Dat kan bijvoorbeeld een vergroting correctie van de billen zijn of een behandeling van diepe rimpels in het gezicht. In de tweede fase vindt de vettransplantatie ofwel lipostructuur plaats. Het is een veilige en in Kliniek Veldhoven veel toegepaste methode om met het eigen vetweefsel onderhuids volume te creëren of bepaalde lichaamscontouren te accentueren. Het vet uit de heupen, benen, buikstreek of onderrug wordt na liposuctie verwerkt en in kleine gedeeltes op de behandelplek weer ingespoten. Het resultaat van de lipofilling is blijvend. Van het ingespoten vet blijft circa 60 tot 80% permanent in het behandelde gebied zitten, het resterende deel wordt door het lichaam afgebroken. Een lipofilling behandeling met lichaamseigen vet is weinig belastend. Kliniek Veldhoven kan u op maat adviseren over de mogelijkheden en – afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden – de lipostructuur prijzen.

Rimpelbehandeling of contourherstel na externe fixateur

Voor een lipostructuurbehandeling in het gezicht zijn er vele indicaties. Lipofilling is bij uitstek geschikt voor het opvullen en corrigeren van diepe neus-lippenplooien, licht gezakte wenkbrauwen, diepe marionetlijnen, een ingevallen gezicht na afvallen en correcties van deukjes in het gezicht. Een deskundige vettransplantatie biedt ook uitkomst na een externe fixateur, waarbij stukken bot van een botbreuk lange tijd in de gewenste stand zijn gehouden. Met lipofilling vindt een contourcorrectie van kleine deuken plaats. Lipofilling is ook geschikt om meer volume in uw borsten aan te brengen en een betere contour te realiseren. De borsten worden gemodelleerd met lichaamseigen vetcellen. De plastisch chirurg gebruikt vet dat eerst onder volledige narcose met fijne canules uit bijvoorbeeld de buikstreek is verwijderd. Het onttrokken vet wordt gereinigd en daarna zorgvuldig met dunne canules in de borsten aangebracht. Dit gebeurt laagje voor laagje, zodat de vetcellen beter worden gevoed en er een zo natuurlijk mogelijk resultaat ontstaat. Deze wijze van borstvergroting is zeer geschikt voor vrouwen die implantaten willen en een dunne huid hebben. De implantaten kunnen mooi bedekt worden met eigen vetweefsel.

Lipofilling bij platte billen

Vindt u uw billen te plat of anderszins uit vorm? De billen lenen zich goed voor lipostructuur. Een bilcorrectie kan worden uitgevoerd door middel van lipofilling. Bij lipofilling wordt lichaamseigen vet in de bil ingespoten. De (Braziliaanse) billift of bilvergroting verbetert de contour van uw billen. Daarbij wordt gekeken naar de juiste proporties ten opzichte van uw taille en uw heupen. Behalve de bilcorrectie worden ook de contouren van de taille en de heupen opgehaald. Na de behandeling mag u de eerste vier dagen na de bilcorrectie niet op uw billen mag zitten. Een bilcorrectie of borstvergroting door lipofilling kan worden uitgevoerd als u een Body Mass Index (BMI) van tussen de 18 en 32 heeft. De ingreep is een beproefde methode om de lichaamscontour te verbeteren en de lichaamsproporties beter in balans te brengen. Bij een bilvergroting, borst- of billift gaat het niet om een flinke volumetoename. De plastisch chirurgen van Kliniek Veldhoven werken toe naar een natuurlijk ogend resultaat, met een transformatie van platte naar gevormde billen of naar beter gemodelleerde borsten. De bil- of borstcorrectie is relatief bescheiden en in verhouding met de rest van uw lichaam.

Hoogwaardige zorg en persoonlijke benadering

Kliniek Veldhoven is in het bezit van het ZKN-keurmerk en helpt jaarlijks ruim drieduizend cliënten met plastische chirurgie en dermatologische behandelingen. Dit betekent dat u kunt rekenen op hoogwaardige medische zorg en een persoonlijke benadering en behandeling. De plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie (NVPC). Kliniek Veldhoven heeft een uitstekende naam, met een hoge klantenwaardering. U kunt bij ons een consult aanvragen zonder verdere verplichtingen. Dit kan eenvoudig door uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en specifieke wensen in te vullen op het contactformulier op de website Kliniekveldhoven.nl. U kunt ook bellen (040 – 295 42 43) of e-mailen (info@kliniekveldhoven.nl) met uw vragen over de behandelingen en de lipostructuur prijzen, uw opmerkingen of specifieke wensen.