Lymfedrainage prijs

Lymfedrainage

prijs per behandeling

Circa 30 minuten€ 41,50

 

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Lymfedrainage bij Kliniek Veldhoven

Door een ongeval, maar ook door een operatie ontstaat vaak wondvocht. In de normale situatie voert uw lichaam overtollig vocht zelf af, via het lymfesysteem. Het kan echter gebeuren dat uw lymfesysteem het niet goed aan kan of minder actief is geworden. Plaatselijke vochtophopingen die niet lijken te verminderen kunnen dan het gevolg zijn. Kliniek Veldhoven ziet dit meestal gebeuren na een liposuctie. Als u onlangs een liposuctie heeft ondergaan en u heeft last van plaatselijke vochtophopingen, dan kan het verstandig zijn om contact op te nemen met Kliniek Veldhoven. Het zou goed kunnen dat u gebaat bent bij lymfedrainage.De lymfedrainage prijs is € 41,50 per behandeling voor circa 40 minuten.

Wat is lymfedrainage?

Wanneer overtollig vocht niet goed kan worden afgevoerd, kan dit aanleiding geven tot spanning, pijn en een langzamer herstellingsproces. Wat dan moet gebeuren is ervoor zorgen dat uw lymfesysteem, dat op natuurlijke wijze uw overtollige vocht moet afvoeren, tot grotere activiteit gestimuleerd wordt. Hier zijn een aantal technieken voor, die Kliniek Veldhoven vaak gecombineerd aanbiedt, al naar gelang wij hiervoor indicaties zien. Het uiteindelijke doel is een vermindering van zwelling of bloeduitstortingen, een vermindering van pijnklachten en een sneller en natuurlijk herstelproces. U kunt bijvoorbeeld denken aan manuele lymfedrainage. Dit is een speciale massagetechniek waarbij met pompende bewegingen uw lymfevaten gestimuleerd worden. Actievere lymfevaten laten het opgehoopte vocht sneller afbreken en voeren het sneller af. Manuele lymfedrainage kan worden ondersteund door het aanbrengen van een elastische lymfetape. Deze laten we enkele dagen zitten op het te behandelen gebied. Het voorkomt nieuwe vochtophopingen en ondersteunt uw natuurlijke genezingsproces.

Waar moet u verder aan denken bij lymfedrainage?

Het overtollige vocht moet door uw lichaam uitgescheiden worden; het kan voorkomen dat u iets vaker naar het toilet moet. Ondersteun uw lichaam door het drinken van veel water, waardoor afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd.

Lymfedrainage prijs

Kliniek Veldhoven wil u de best mogelijke zorg aanbieden en u zo goed mogelijk begeleiden bij uw behandelingen. Zowel het aanbrengen van lymfetape, ambulante compressie als manuele lymfedrainage worden alleen gedaan door ervaren en goed opgeleide huidtherapeuten. Of u nou bij Kliniek Veldhoven een liposuctie heeft laten uitvoeren of als u last heeft van overtollig vocht, begint uw behandeling als eerste met een uitgebreid consult. In dit consult bespreken wij met u voor welke behandeling u het best in aanmerking komt. Tijdens de behandelingen krijgt u persoonlijke zorg, advies op maat en een vriendelijke, op uw behoeftes afgestemde begeleiding. Bent u geïnteresseerd? Maakt u dan een afspraak voor een persoonlijk consult.