Mini buikwandcorrectie kosten

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Buikwandcorrecties

incl. algehele narcose

Mini buikwandcorrectie

Mini-buikwandcorrectie (enkel huidresectie)€2995

 

Buikwandcorrectie (buikcorrectie)

Buikwandcorrectie zonder spieren reven€4500
Incl. overnachting€5500

 

Buikwandcorrectie met spieren reven€5250
Incl. overnachting€6250

 

Buikwandcorrectie fleur de lis€5995
Incl. overnachting€6995

Overig

Toeslag tubigrip buikband€40
Toeslag buikband€75

 

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Mini buikwandcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Esthetisch en praktisch gezien kan een verslapte buik u belemmeren in het dagelijks functioneren. Wanneer u bijvoorbeeld na een zwangerschap of na het afvallen geconfronteerd wordt met een teveel aan huid rond uw buik, kan dat praktisch en emotioneel gezien een hele belasting zijn. Het huidoverschot kan vaak ernstig in de weg zitten. Daarnaast ziet een hangende buik of het daardoor ontstane vetschort er niet mooi uit en kunt u in veel gevallen niet de kleding aan die u graag zou willen dragen. Overtollig huid na de zwangerschap of na veel gewichtsverlies door een dieet of andere oorzaken kan daardoor in veel gevallen leiden tot andere lichamelijke klachten, somberheid en schaamte voor het eigen lichaam. Een mini buikwandcorrectie kan een goede oplossing voor u zijn om een hangbuik aanzienlijk te verminderen.

Een betrouwbare methode voor een strakkere buik

Een mini buikwandcorrectie is een betrouwbare en veel gebruikte methode om een strakkere buik te bewerkstelligen. Het is verstandig wanneer u zich van tevoren goed op de hoogte stelt van alle voor- en nadelen én de mini buikwandcorrectie prijs zodat u niet voor onverwachte vervelende verrassingen op lichamelijk, emotioneel en financieel gebied komt te staan. De specialisten van Kliniek Veldhoven kunnen u in een eerlijk en goed onderbouwd adviesgesprek adviseren over de mogelijkheden die een mini buikwandcorrectie in uw persoonlijke situatie biedt. De voorbereiding, de behandeling zelf, de herstelperiode en de kosten voor een buikwandcorrectie komen hierbij uitgebreid aan de orde. Hierdoor wordt het voor u eenvoudiger om een goed gefundeerde keuze te maken en de buikcorrectie kosten voldoende te overzien.

Kosten buikwandcorrectie in consult uiteengezet

Een figuur corrigerende operatie als een mini buikwandcorrectie is voor de professionals van Kliniek Veldhoven dagelijks werk. Met een team van ervaren plastisch chirurgen en andere gespecialiseerde medewerkers worden jaarlijks ruim 5000 behandelingen uitgevoerd. De mini buikwandcorrectie is daarbij een van de meest uitgevoerde ingrepen. U kunt tijdens een persoonlijk consult rekenen op een uitgebreide inventarisatie van uw klachten, een gepersonaliseerd advies en een complete uitleg over de voorbereiding, het verloop en de nabehandeling van een mini buikwandcorrectie en de mini buikwandcorrectie kosten. De plastisch chirurg van Kliniek Veldhoven is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, de NVPC. Dit geeft u extra zekerheid over de vakbekwaamheid en een professionele behandeling van uw probleem.

Een zorgvuldige efficiënte behandeling door topspecialisten

Nadat de totale behandeling, de verwachte effecten, de nazorg en de mini buikwandcorrectie kosten duidelijk voor u in kaart gebracht zijn, kunt u goed geïnformeerd de ingreep tegemoetzien. Het belangrijkste verschil tussen een mini buikwandcorrectie en een totale buikwandcorrectie is dat de mini buikwandcorrectie meestal een afdoende oplossing is als het teveel aan huid zich onder de navel bevindt. Wanneer bij een hangende buik de buikwand in zijn geheel verslapt is, wordt er vaker gekozen voor een complete buikwandcorrectie waarbij de navel naar boven wordt verplaatst.

Kosten buikwandcorrectie: dagbehandeling of overnachting?

Dankzij de toepassing van innovatieve technieken en jarenlange ervaring is Kliniek Veldhoven een betrouwbaar adres wanneer u een correctie van de buikwand overweegt. U kunt rekenen op een zeer zorgvuldige efficiënte behandeling door uitstekend bekend staande plastisch chirurg die u tijdens het hele proces van de mini buikwandcorrectie uitstekend en discreet begeleidt. De vorming van littekenweefsel is niet te voorkomen na een behandeling voor een hangbuik, maar u mag er op vertrouwen dat littekens zoveel mogelijk worden weggewerkt. Een mini buikwandcorrectie vindt plaats tijdens een dagbehandeling.

Vrijblijvend consult

U kunt zich goed op de hoogte stellen van alle mogelijkheden die een mini buikwandcorrectie en onze andere figuurcorrigerende behandelingen te bieden hebben. Als u naar aanleiding van de informatie nog vragen heeft over een eventuele ingreep, de mini buikwandcorrectie kosten, of over het maken van de afspraak voor een consult, dan kunt u ons te allen tijde via info@kliniekveldhoven.nl of telefonisch bereiken op 040-295 42 43 voor een helder persoonlijk antwoord of een gedegen advies ten aanzien van uw specifieke problematiek.

Oplossing voor hangende buik

Wilt u weten of een mini buikwandcorrectie voor u een goede oplossing is, dan bekijken wij bij Kliniek Veldhoven graag samen met u de mogelijkheden. Onze kliniek beschikt over het ZKN-keurmerk dat u maximale zekerheid biedt over de kwaliteit van de medische zorg en de te gebruiken apparatuur. Middels onafhankelijke specialisten van KIWA wordt regelmatig getoetst of wij voldoen aan de eisen op het gebied van vakkennis, beschikbaar medisch personeel, de nazorg en klanttevredenheid. Hierdoor weet u dat u een behandeling bij Kliniek Veldhoven zorgeloos tegemoet kunt zien als het gaat om professionaliteit op alle fronten. Wij ontvangen u graag in de kliniek waar wij samen met u toewerken naar een resultaat dat zo goed mogelijk bij uw verwachtingen over een mini buikwandcorrectie en de mini buikwandcorrectie kosten aansluit!