Mommy makeover prijzen

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Mommy makeover

incl. algehele narcose

Mini-buikwandcorrectie (enkel huidresectie) & borstvergroting€5995
Mini-buikwandcorrectie (enkel huidresectie) & borstlift€6350
Toeslag liposuctie*€1000

*Bij een liposuctie is een buikband nodig

incl. algehele narcose en overnachting

Buikwandcorrectie zonder reven spieren + borstvergroting€8500
Buikwandcorrectie met reven spieren + borstvergroting€9250
Buikwandcorrectie zonder reven spieren + borstlift€8850
Buikwandcorrectie met reven spieren + borstlift€9600

 

Overig

BH€35
Toeslag tubigrip buikband€40
Toeslag buikband€75
Extra kosten bij wissel van implantaten€500
Toeslag wettelijke verplichte registratie bij DICA/DBIR voor 2 implantaten€68

 

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Mommy makeover prijzen bij Kliniek Veldhoven

Tijdens de zwangerschap en de periode daarna ondergaat een vrouwenlichaam vele veranderingen. De huid van de buik en borsten worden uitgerekt. Fitnessprogramma’s, diëten of afslankgels bieden meestal weinig resultaat. Gelukkig kan een mommy makeover wel degelijk helpen.

Wat is een mommy makeover?

Een mommy makeover is een combinatie van chirurgische ingrepen die tot doel heeft uw lichaam na de zwangerschap en geboorte esthetisch te corrigeren. Bij Kliniek Veldhoven kunt u terecht voor de volgende mommy makeovers: • Mini buikwandcorrectie (enkel huidresectie) + borstlift • Mini buikwandcorrectie (enkel huidresectie) + borstvergroting Tijdens het consult kijkt de plastisch chirurg samen met u naar uw wensen en mogelijkheden. De mommy makeover bestaat meestal uit twee operaties die tijdens één behandeling gecombineerd kunnen worden, maar soms zijn er aanvullende ingrepen nodig. Tijdens het consult ontvangt u alle benodigde informatie over de mommy makeover prijzen, de behandeling en de herstelperiode.

Mini-buikwandcorrectie

Onderdeel van de mommy makeover is een mini-buikwandcorrectie, ook wel buiklift genoemd. Deze ingreep vindt plaats onder algehele narcose. De plastisch chirurg maakt een incisie in de onderbuik, waarna hij de overtollige huid losmaakt en verwijdert. Het litteken blijft zoveel mogelijk binnen uw bikinibroek. U kunt de behandeling eventueel combineren met een liposuctie. In dat geval wordt er tijdens de ingreep ook onderhuids vetweefsel verwijderd. Bij een liposuctie maakt de plastisch chirurg kleine incisies in het te behandelen gebied. Daarna zal hij of zij een verdovende vloeistof injecteren, waardoor de vetcellen opzwellen. De vetcellen worden vervolgens opgezogen met een canule.

Borstlift of borstvergroting

De borstlift of de borstvergroting vinden plaats onder algehele narcose. Tijdens de ingreep maakt de plastisch chirurg een ankervormige incisie tussen de tepel, de borstplooi en rond de tepelhof. De tepel en de tepelhof worden vervolgens hoger op de borst geplaatst. De borstvergroting kan worden uitgevoerd met behulp van implantaten.

Voor en na de ingreep

Overweegt u een mommy makeover? Het mooiste resultaat verkrijgt u als u op streefgewicht bent. Hebt u nog een kinderwens, dan kunt u beter nog even wachten met de mommy makeover. Hetzelfde geldt voor als u korter dan een jaar geleden nog borstvoeding hebt gegeven. Tot een jaar na de borstvoeding blijven de melkklieren namelijk nog actief. Mensen met een BMI van 30 of meer zullen het advies krijgen om eerst wat gewicht te verliezen. Na de operatie zult u tijd nodig hebben om te herstellen. De eerste 4 weken mag u niet fietsen of autorijden. Ook zonnestralen en/of de zonnebank dient u te vermijden. Tot 6 weken na de behandeling mag u geen zwaar en inspannend werk verrichten, niet sporten, op uw buik liggen en moet u baden of sauna’s vermijden. Na de operatie kunt u nog geruime tijd last hebben van een trekkende pijn rond het operatiegebied. Ook hoesten, lachen en persen kunnen tijdelijk voor ongemak zorgen.

Wilt u meer weten over de mommy makeover prijzen?

Kliniek Veldhoven beschikt over plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in mommy makeovers. Onze specialisten zijn lid van de NVPC (de Nederlandse Vereniging van Plastisch Chirurgen) en hebben vele jaren ervaring. Bent u benieuwd naar de mommy makeover prijzen? Bekijk dan het overzicht op deze pagina. Dit is slechts een indicatie. Tijdens het consult ontvangt u een persoonlijke opgave van de mommy makeover prijzen. Meer weten? Vraag vandaag nog een consult aan!