Oorcorrectie prijs

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Oorcorrectie

lokale verdoving

klein

Enkelzijdige oorcorrectie (1 kant)€ 1100
Dubbelzijdige oorcorrectie (beide oren)€ 1627
Oorband (drukband)€ 32,50

uitgebreid

Enkelzijdige oorcorrectie (1 kant)€ 1300
Dubbelzijdige oorcorrectie (beide oren)€ 2250

 

Oorlelcorrectie

lokale verdoving

normaal

Enkelzijdige oorlelcorrectie (1 kant) 

€ 550

 

Dubbelzijdige oorlelcorrectie (beide oren)€ 935

uitgebreid

Enkelzijdige oorlelcorrectie (1 kant)€ 825
Dubbelzijdige oorlelcorrectie (beide oren)€ 1155

 

Oorlelverkleining

lokale verdoving

Enkelzijdige oorlelcorrectie (1 kant)€ 825
Dubbelzijdige oorlelcorrectie (beide oren)€ 1260

 

Overig

Deze behandeling kan ook onder algehele narcose uitgevoerd worden.
U dient rekening te houden met een toeslag van € 1100 per uur.

* De grootte bepaalt de tijdsduur van de operatie, dit wordt tijdens het
consult beoordeeld.

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Een oorcorrectie

Door een misvorming van het kraakbeen in de oren bij de geboorte kan de stand van de oren dusdanig opvallend zijn dat het als storend wordt ervaren. In de volksmond wordt dit verschijnsel flaporen genoemd. Hoewel het geen gevolgen heeft voor het gehoor levert het voor veel mensen een probleem op in sociale contacten of zelfs in een relatie. Een oorcorrectie is dan vaak een oplossing om het zelfvertrouwen te verhogen.

Wat gebeurt er bij een oorcorrectie?

Bij een oorcorrectie wordt het kraakbeen aangepast door een plastisch chirurg. De chirurg tekent op het oor af wat hij gaat aanpassen en brengt dan het oor van binnenuit vanuit de achterzijde van het oor in de gewenste positie. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Bij kliniek Veldhoven wordt de behandeling toegepast bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Over het algemeen kunt u binnen een halfuur naar de behandeling weer naar huis. Het is van belang een paar dagen zoveel mogelijk te rusten en met name het vooroverbuigen te vermijden. Om de oren te beschermen en in een goede stand te houden, wordt een hoofdverband aangelegd. Dit hoofdverband kan na 2 dagen worden verwijderd. Daarna dient u gedurende een periode van 3 tot 5 weken een elastische hoofdband te dragen in de nacht. Nadat de verdoving is uitgewerkt kan het gebied rond de oren pijn gaan doen. Hoewel de pijn vaak matig is, kan die als vervelend worden ervaren. Hiervoor krijgt u pijnstilling voorgeschreven. Ook kan het gebied rond de oren gedurende één of twee weken gezwollen en verkleurd zijn. Dit is geen reden tot zorg en zal vanzelf weer verdwijnen. Na 2 weken worden de hechtingen verwijderd. De resultaten van een oorcorrectie zijn in het algemeen voor het leven.

Oorcorrectie prijs bij Kliniek Veldhoven

Een oorcorrectie is een chirurgische ingreep en daarbij is er altijd een kans op complicaties. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan en infectie of nabloeding. Het is geen grote ingreep en het gaat in het algemeen om gezonde mensen. Bij Kliniek Veldhoven werken ervaren mensen die vaak al jarenlang aan de kliniek zijn verbonden. Op deze manier bent u verzekerd van een behandeling op hoog niveau. Tijdens een persoonlijk consult worden de individuele aspecten met u besproken en in de nazorg worden de resultaten van de behandeling geëvalueerd. De oorcorrectie prijs bij Kliniek Veldhoven is altijd goed te onderbouwen. Kliniek Veldhoven kiest voor kwaliteit in het belang van haar cliënten. We beschikken over het ZKN keurmerk. Dat houdt in dat onafhankelijke specialisten de kliniek regelmatig bezoeken om te controleren dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan. Oorcorrecties worden uitsluitend uitgevoerd door plastisch chirurgen, volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie (NVPC). U kunt uw tips en opmerkingen altijd bij ons kwijt. Wij horen graag hoe u onze zorg ervaart. Indien u het probleem van afstaande oren wilt laten corrigeren, zullen wij u graag verder informeren over alle ins en outs. Twijfel niet langer en neem contact op met Kliniek Veldhoven om alles te horen over bijvoorbeeld de oorcorrectie prijs en de mogelijkheden voor de ingreep zelf.