Richtlijnen NVPC

De NVPC (Nederlandse Vereniging van Plastisch Chirurgen) bewaakt de kwaliteit van plastische chirurgie in ons land. Als u kiest voor een plastisch chirurg aangesloten bij het NVPC weet u in ieder geval zeker dat uw behandelaar een geregistreerd specialist is (RGS), voldoende bijscholing heeft genoten en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de NVPC. Het is een kwaliteitsgarantie voor cliënten als zij voor een erkende plastisch chirurg kiezen.

Hoge standaard van werken

Alle Team plastisch chirurgen bij Kliniek Veldhoven van Kliniek Veldhoven zijn lid van de NVPC. Ze volgen de strenge eisen die de NVPC stelt. Onderdeel hiervan is de gedragscode. Zo behandelen we in onze kliniek alleen mensen ouder dan 18 jaar en zorgen we dat onze cliënten in alle rust hun beslissingen kunnen nemen. Verder stelt de NVPC richtlijnen op die de veiligheid en kwaliteit van behandelingen waarborgen.

Up-to-date kennis en kunde

Plastisch chirurgen hebben een intensieve opleiding afgerond. Na de universitaire studie tot arts (6 jaar), bekwamen ze zich in algemene chirurgie (4 jaar) om zich vervolgens te specialiseren in plastische chirurgie (2 jaar). Maar ons vakgebied staat niet stil. Plastisch chirurgen aangesloten bij het NVPC blijven hun kennis en kunde ontwikkelen. De vereniging houdt de accreditaties van elk lid bij. Daarnaast organiseert de vereniging regelmatig wetenschappelijke bijeenkomsten en zet de vereniging zich in ter bevordering van verbetering van de opleiding tot plastisch chirurg.

NVPC kwaliteitscontroles

NVPC voert met regelmaat kwaliteitscontroles uit. Elke vijf jaar controleren zij de praktijkvoering en het kennisniveau van leden uitvoerig. Alleen plastisch chirurgen die voldoen aan alle voorwaarden, mogen zich lid van de NVPC blijven noemen.

Persoonlijk kennismaken

Kom gerust kennismaken met één van onze plastisch chirurgen. Graag spreken zij de behandeling die u voor ogen heeft met u door. U weet dan precies waar u over nadenkt. En u kunt goed geïnformeerd uw beslissing nemen. Vraag een afspraak aan met het formulier rechtsboven.

Uw team van plastisch chirurgen bij Kliniek Veldhoven