Tattoeage verwijderen - Kliniek Veldhoven

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?

Een tatoeage is opgebouwd uit verschillende inktlagen. Tijdens het verwijderen van een tatoeage dringt de laser diep in de inktlagen door en bereikt de onderste inktlaag die opgebouwd is uit inktdeeltjes. De inktdeeltjes worden verpulverd en afgevoerd door de lymfe. Het lichaam heeft minimaal 10 weken de tijd nodig om deze inktdeeltjes op te ruimen. De laser breekt bij een vervolgbehandeling steeds de onderste inktlaag af tot alle lagen zijn behandeld en de tatoeage volledig is verwijderd.

Bij het verwijderen van de tatoeage is het veelal niet mogelijk om een goede indicatie te geven van de verwijderingsduur van de tatoeage. Een behandelend specialist kan aan de buitenkant van uw huid niet zien hoeveel inktlagen de tatoeëerder onder de huid heeft aangebracht. Schaduwwerk is een dun laagje, een cover-up tattoo of tribal is vaak extra dik gezet; de behandelingsduur van deze type tatoeages is veel langer. Het lymfesysteem verschilt ook van persoon tot persoon. Professioneel gezette tatoeages zijn vaak dieper gezet dan amateur gezette tatoeages en daarmee moeilijker te verwijderen. Tatoeëerders maken gebruik van verschillende inktpigmenten, sommige inktdeeltjes laten zich makkelijker verwijderen dan anderen. Al deze factoren samen maken het voor de behandelaar niet mogelijk om een 100% inschatting te maken van de behandelingsduur. De behandelaar is niet bekend met de gebruikte inkt, de persoonlijke gesteldheid van het lymfestelsel en de hoeveelheid inktlagen onder de huid. Ook behandelaars van andere organisaties kunnen geen garanties geven voor de verwijderingsduur van de tatoeage.

 

Tatoeage weglaseren bij Kliniek Veldhoven

Een laserbehandeling bij Kliniek Veldhoven geeft u de zekerheid dat u de beste behandeling krijgt aangeboden. De kliniek beschikt namelijk over de nieuwste lasertechniek: PicoWay.  Het laserapparaat beschikt over een ultrakorte pulsduur, waardoor de kans op verbranding nagenoeg nihil is. Tevens heeft het laserapparaat het hoogste piekvermogen dat maakt een snellere verwijdering van de tatoeage mogelijk. Dit betekent bijvoorbeeld dat een dik gezette tatoeage en moeilijk verwijderbare inkt het snelst verwijderd wordt met een PicoWay laser ten opzichte van andere (Pico)lasers. Daarnaast  wordt door het hoge piekvermogen bijwerkingen tot een minimum beperkt. Deze laser is 40% krachtiger dan andere Picolasers en is de enige (Pico)laser die alle kleuren tatoeages kan behandelen.

Door de meer dan 12 jaar ervaring met verschillende laserapparatuur heeft de ZKN gecertificeerde kliniek een niet te evenaren expertise opgebouwd en volgt zij de laatste ontwikkelingen op de voet. Kliniek Veldhoven is dan ook de eerste kliniek wereldwijd die over de PicoWay lasertechnologie beschikt.

Tatoeage verwijderen? Neem gerust contact met ons op via 040 295 42 43 of het contactformulier. U wordt behandeld met de beste laserapparatuur die momenteel verkrijgbaar is en bij de gekwalificeerde specialisten van Kliniek Veldhoven bent u in goede handen. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar tattoo verwijderen kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Jarenlange ervaring met verschillende laserapparatuur
  • Snelste tatoeage verwijderingsmethode
  • 100% Verwijderd
  • Enige Picolaser om alle kleuren tatoeages te behandelen
  • Gekwalificeerde specialisten

ZKN

Uw huidtherapeut

Gerelateerde behandelingen

Tattoo weghalen
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tatoeage verwijderen
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo weglaseren
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo operatief verwijderen
Tattoo operatief verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo laseren
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven