Tattoeage verwijderen - Kliniek Veldhoven

Tatoeage verwijderen

Met een tatoeage maakt u echt een statement. Een dergelijke huidversiering laat zien waar u voor staat. Alleen kan uw mening in de loop van de jaren veranderen. De naam van uw toenmalige geliefde wilt u nu misschien liever niet meer op uw arm zien. Of wellicht vindt u het ontwerp van uw tatoeage gewoon niet meer bij u passen. Dan kunnen wij bij Kliniek Veldhoven op verschillende manieren de tatoeage voor u verwijderen. Voor welke methode u ook kiest, u kunt er op rekenen dat u behandeld wordt door een specialist die veel ervaring heeft met het weghalen van tatoeages.

Tattoo verwijderen


Een tatoeage verwijderen: hoe doen wij dat?

Het snelste bent u van uw tatoeage af door middel van een operatie. Maar dat kan alleen wanneer deze maximaal twee centimeter breed is. Hoe lang de tatoeage mag zijn, hangt af van waar de huidversiering op uw lichaam is aangebracht. Operatief kunnen wij een kleine tatoeage in een à twee operaties verwijderen. Een andere methode die langer duurt maar geen littekens veroorzaakt, is met laser. Hierbij is het belangrijk dat er met hoogwaardige apparatuur wordt gewerkt. Tussen de verschillende lasertechnologieën zitten namelijk grote verschillen. Om uw huid niet te beschadigen tijdens het weghalen van uw tatoeage zijn de pulsduur, golflengte, het piekvermogen en de wijze waarop de vergruizing plaatsvindt erg belangrijk. Met een lasertechnologie die hiervan de beste waardes biedt ervaart u ook minder pijn tijdens de behandeling en krijgt u een mooier resultaat.


PicoWay lasertechnologie: de effectieve en veilige oplossing om een tatoeage te verwijderen

Omdat wij bij Kliniek Veldhoven onze klanten graag zo goed mogelijk helpen met het verwijderen van een tatoeage hebben wij ons gespecialiseerd in de PicoWay lasertechnologie. Deze revolutionaire methode heeft veel voordelen op de traditionele lasermethodes. Zo heeft de Picolaser van PicoWay als enige een drievoudige golflengte, die alle kleuren tatoeages behandeld. Ook blinkt PicoWay uit met een ultrakorte pulsduur en het hoogste piekvermogen. Het is bovendien de veiligste laser die tot nu toe voor het verwijderen van tatoeages is gebruikt. Daarbij is hij veertig procent krachtiger dan de reguliere lasers en zorgt hij dat uw tatoeage voor honderd procent verdwijnt. Kortom de PicoWay lasertechnologie is een veilige methode die u doeltreffend van uw ongewenste tatoeage afhelpt. Overigens is er ook de optie om alleen de tatoeage te vervagen, indien u op dezelfde plek een andere huidversiering wilt laten zetten. Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?

Uw eerste consult heeft u zo geregeld

Een tatoeage zetten doen de meeste mensen niet zomaar. En waarschijnlijk heeft u er ook een speciale reden voor gehad. Daarom moet men vaak toch een drempel over om een tatoeage te verwijderen. Bij Kliniek Veldhoven is deze heel laag. U kunt gewoon even bellen of een mailtje sturen voor een afspraak voor een consult. Hierin vertelt specialist u wat de beste opties voor u zijn en hoe de behandeling precies verloopt. Bovendien kunt u rekenen op alle begrip, want vele cliënten zijn u bij ons al voorgegaan. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar tattoo verwijderen kosten.

 

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Jarenlange ervaring met verschillende laserapparatuur
  • In 1 operatief van tatoeage af
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Enige Picolaser om alle kleuren tatoeages te behandelen
  • Snelste tatoeage verwijderingsmethode
  • 100% Verwijderd

ZKN

Uw specialist

Veelgestelde vragen

Kan je een tatoeage laten verwijderen

Een kleine tatoeage kan operatief verwijderd worden en een grote tatoeage kan volledig door de PicoWay laser worden verwijderd. Er zijn meerdere laserbehandelingen nodig om de tatoeage weg te laseren.

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
Tattoo weghalen
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo weglaseren
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo laseren
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
Tattoo operatief verwijderen
Tattoo operatief verwijderen Kliniek Veldhoven