Tattoeage verwijderen - Kliniek Veldhoven

Tattoo cover up

Wanneer u besluit een tattoo te zetten, denkt u hier goed over na. De tattoo blijft tenslotte de rest van uw leven op uw lichaam staan. Toch is een tattoo niet altijd lang houdbaar. Zo kan de tattoo niet meer mooi zijn; is de kleur flets en zijn de lijnen uitgelopen. Soms is het een herinnering aan het verleden. Of bent u er eigenlijk nooit echt blij mee geweest. Misschien bent u in een andere levensfase gekomen dat het niet meer past bij u of het werk dat u doet. Genoeg redenen om een tattoo te verwijderen of een tattoo cover up te overwegen.

Tattoo cover up of de tattoo weg laten halen?

Een tramp stamp, dolfijn, een tribal of een andere tattoo waar u niet meer tevreden mee bent is heel vervelend. U wilt er van af. Een mogelijkheid om u te ontdoen van een oude tatoeage is de tattoo te laten coveren. Hierbij wordt een tattoo over de oude tattoo gezet.

Stelt u zich een ingekleurde kleurplaat voor. Over de kleurplaat tekenen we een nieuwe tekening. U kunt zich inbeelden dat een kleurplaat met lichte kleuren makkelijker te verbergen is dan een kleurplaat met donkere kleuren. Dikke, donkere lijnen in een kleurplaat zijn veel moeilijker te bedekken dan fijne. Om de hele kleurplaat af te dekken, moet de tekening groter worden. Bij een tattoo cover up is dit niet anders, er moet rekening gehouden worden met de bestaande tattoo. Een cover up in kleur werkt vaak het beste.

In sommige gevallen wordt de oude tattoo eerst met de laser behandeld, waarna de tattooartiest de cover er overheen zet. Hoe de tattoo aangepast wordt, is afhankelijk van hoe de oude tattoo eruit ziet. De opties zijn wat beperkter. Kies voor een tattooartiest die gespecialiseerd is in cover-ups. De tattooartiest geeft aan wat wel en niet mogelijk is. Bent u toch bang dat een nieuwe tattoo niet mooi wordt, laat dan uw tattoo laseren op een snelle en veilige manier.

Tattoo (deels) weglaseren ter voorbereiding op tattoo cover up

Als de tattoo cover niet over de oude tattoo heen past, adviseert de tattooartiest vaak om het deels weg te laten laseren. Zo kan de oude tattoo beter gecovered worden. Bij Kliniek Veldhoven kan de tattoo binnen een recordaantal behandelingen vervagen of worden verwijderd. De huidspecialist beschikt over de sterkste laser. Dus geen namaak laser uit China. Met deze PicoWay laser kan zij écht alle inkt-kleuren verwijderen. Zo is weg, ook echt weg. En is de PicoWay een kostbare laser die tattoo- of beautysalons om die reden niet aanschaffen. Daarnaast veroorzaakt de professionele medische PicoWay laser geen littekens.

Bij Kliniek Veldhoven is uw huid in vakkundige handen van de huidspecialist, waarbij de behandeling plaatsvindt binnen een medisch centrum. En door de 15 jaar lange ervaring binnen de kliniek, was Kliniek Veldhoven dan ook de eerste – wereldwijd – die de PicoWay mocht aanbieden.

Is de laserbehandeling pijnlijk?

Door de speciale koeling is de behandeling minder pijnlijk. De meesten omschrijven de pijn alsof er elastiekjes tegen de huid aangeschoten worden. De pijn wordt mede bepaald door de plek waar de tattoo zit. Heeft u bijvoorbeeld een tattoo op uw vinger of enkel? Dan is dit gevoeliger dan bijvoorbeeld op de bovenarm of uw been. Omdat iedereen een andere pijngrens heeft en de locatie van de tattoo bepalend is, kunt u bij de apotheek verdovende crème halen die u ongeveer 1,5 uur van tevoren aanbrengt.

 

Tattoo laseren in aanloop naar een tattoo cover up

Bij Kliniek Veldhoven komt u voor het ondergaan van een laserbehandeling eerst op consult. Dit consult is vrijblijvend. In het consult wordt u verteld hoe de laser de tatoeage kan vervagen of kan verwijderen. Ook bekijkt de huidspecialist uw tattoo en huidtype. De huidspecialist zorgt dat u voor, tijdens en na de behandeling goed geïnformeerd bent. Voor een consult kunt u een afspraak maken via info@kliniekveldhoven.nl, het webformulier of bellen met 040-295 42 43.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Jarenlange ervaring met verschillende laserapparatuur
  • Snelste tatoeage verwijderingsmethode
  • 100% Verwijderd
  • Enige Picolaser om alle kleuren tatoeages te behandelen
  • Gekwalificeerde specialisten

ZKN

Uw plastisch chirurg