Tattoeage verwijderen - Kliniek Veldhoven

Tattoo weghalen

De laatste decennia zijn tatoeages sterk in populariteit toegenomen. Waar deze lichaamsversiering in het verleden vooral werd geassocieerd met vrijbuiters en tegenculturen, is de tattoo tegenwoordig doorgedrongen in alle lagen van de bevolking. Doordat meer mannen en vrouwen een tatoeage laten zetten, stijgt ook het aantal mensen dat deze na verloop van tijd wil laten verwijderen. Aangevoerde redenen daarvoor zijn onder meer dat de tekst, de naam, de afbeelding of het symbool voor de drager ervan aan actualiteit heeft verloren. Ook komt het voor dat men anders in het leven staat en zich niet meer kan vinden in de oorspronkelijke betekenis van het ontwerp. Een tattoo weghalen is gelukkig geen enkel probleem meer en kan op diverse manieren worden gedaan.

Operatief een tattoo weghalen

De snelste methode voor het laten verwijderen van een tatoeage is een operatieve ingreep. Voorwaarde is wel dat de tattoo niet breder is dan twee centimeter. Wat betreft de lengte ervan is er wat meer speling, al is dit mede afhankelijk van de plaats op het lichaam waar de tattoo zich bevindt en hoe elastisch de huid is. Voor het ongedaan maken van iets grotere tatoeages kan een plastisch chirurg soms twee operaties uitvoeren. Vanzelfsprekend zal hij het gebied rond de tattoo voor de behandeling eerst plaatselijk verdoven. De cliënt ervaart dan ook geen pijn. Tijdens de ingreep wordt het getatoeëerde stukje huid verwijderd en ontstaat er een wondje. De genezing daarvan duurt drie tot zes weken, en uiteindelijk zal er een klein litteken overblijven.

Laserbehandeling verwijdering ongewenste tatoeage

Bent u uw tattoo zat, maar krijgt u er liever geen littekentje voor in de plaats? Dan is de lasertechniek aan te raden. Behalve dat een tattoo weghalen met deze methode niet resulteert in een wond, is een ander groot voordeel dat de behandeling toegepast kan worden bij tatoeages van elke afmeting. Het maakt daarbij niet uit of het een tekst of illustratie betreft. Om zo min mogelijk pijn te veroorzaken is een korte pulstijd echter essentieel. De huid ontvangt dan namelijk minder warmte van de laser. Daarnaast is de golflengte of kleur van het laserlicht erg belangrijk. Voor het verwijderen van alle tatoeages is laserlicht op verschillende golflengtes vereist.

Tattoo weghalen middels PicoWay

Een van de efficiëntste en veiligste lasers voor het weghalen van tattoo’s is de PicoWay. Zijn pulsduur van 350 tot 450 picoseconden zorgt ervoor dat het gevaar van verbranding minimaal is. Doordat de PicoWay voorzien is van lasers met een golflengte van 1064 nanometer en 532 nanometer kunnen hiermee bovendien alle kleuren van een tatoeage worden verwijderd. Dankzij het bijzonder hoge piekvermogen gebeurt dit voor 70% met mechanische energie, die ervoor zorgt dat de inktdeeltjes geheel worden afgebroken. De overige 30% bestaat uit thermische of warmte-energie. Een complete tattoo weghalen neemt gemiddeld vijf tot tien laserbehandelingen in beslag, verspreid over een periode van één tot twee jaar. De methode is geschikt voor alle huidtypes. Wilt u meer weten over deze lasertechniek, bel of mail dan met Kliniek Veldhoven. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar tattoo verwijderen kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling9.4
 • Jarenlange ervaring met verschillende laserapparatuur
 • In 1 operatie van tatoeage af
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Enige Picolaser om alle kleuren tatoeages te behandelen
 • Snelste tatoeage verwijderingsmethode
 • 100% Verwijderd

ZKN

Wij helpen u graag

 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk
 • Hoge clienttevredenheid
 • 1e Kliniek wereldwijd die over de PicoWay YAG lasertechnologie beschikt
 • Ultrakorte pulsduur (nauwelijks kans op verbrandingen)
 • PicoWay 40% krachtiger dan andere Picolasers
 • Hoogste piekvermogen (minder pijn, minder bijwerkingen en snelste verwijdering)

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
Tatoeage verwijderen
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo weglaseren
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo laseren
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
Tattoo operatief verwijderen
Tattoo operatief verwijderen Kliniek Veldhoven