Mauritskliniek Den Haag

Spreekuren

Spreekuren overdag

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00 uur

Avondspreekuren 

Dinsdag
17.00 – 19.30 uur

Belangrijke mededelingen

  • Let op: er zijn werkzaamheden in de directe omgeving van Mauritskliniek. Houd rekening met extra reistijd. Meer informatie klik hier.
  • Wij adviseren u om te parkeren op Plein 1813. Hier isin het algemeen voldoende plek om te parkeren (€ 2,45 / u). Plein 1813 is op ca. 10 minuten lopen van Mauritskliniek.
  • Lees hier het laatste nieuws over de preventieve maatregelen ter voorkoming verspreiding coronavirus.
  • Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is dan wat u van ons gewend bent. U kunt uw verzoek eenvoudig via onderstaande formulieren indienen. Ook kunt u een email sturen naar info@mauritskliniek.nl. Wij trachten u uiteraard zo spoedig mogelijk te helpen.
  • Heeft u al gekeken op Mijn Mauritskliniek Portaal? Hier kunt u eenvoudig uw geplande afspraken zien.

Mauritskliniek Den Haag

Mauritskliniek Den Haag is gespecialiseerd in de effectieve behandeling van alle voorkomende huidaandoeningenspataderen en medisch-cosmetische zorg. U wordt vakkundig geholpen door onze zorgzame dermatologen, vaatchirurgen en huidtherapeuten. De professionele verpleegkundigen en doktersassistenten helpen en begeleiden u gedurende uw behandelingen.

Bereikbaarheid Mauritskliniek Den Haag

Onze kliniek in Den Haag staat goed bekend in de omgeving. Er zijn enkele parkeerplekken op het Louis Couperusplein (€ 2,45 /u). Op Plein 1813 is in het algemeen voldoende plek om te parkeren (€ 2,45 / u). Plein 1813 is te bereiken via de kruising Parkstraat/ Alexanderstraat en op ca. 10 minuten lopen van Mauritskliniek.

Ook met het OV kunt u eenvoudig naar ons toe reizen. U kunt met tram 1 naar Mauritskade gaan en vanaf daar nog een klein stukje lopen. Ook met bus 22, 24 en 28 kunt u naar de Mauritskade rijden.

Melden

Heeft u een afspraak bij één van onze dermatologen, dan kunt u zich melden bij de balie op de eerste verdieping. Voor huidtherapie en het Flebologisch Centrum Haaglanden, kunt u zich melden bij de balie op de begane grond.

Waarvoor kunt u terecht?

U kunt bij Mauritskliniek Den Haag terecht voor diverse cosmetische en huidtherapeutische behandelingen zoals:

 

Behandelingen die wij uitvoeren

Den Haag