Mauritskliniek Nijmegen

Spreekuren

Spreekuren overdag

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00 uur

Avondspreekuren 

Donderdag
17.00 – 19.30 uur

Belangrijke mededelingen

  • Lees hier het laatste nieuws over de preventieve maatregelen ter voorkoming verspreiding coronavirus.
  • Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is dan wat u van ons gewend bent. U kunt uw verzoek eenvoudig via onderstaande formulieren indienen. Ook kunt u een email sturen naar info@mauritskliniek.nl. Wij trachten u uiteraard zo spoedig mogelijk te helpen.
  • Heeft u al gekeken op Mijn Mauritskliniek Portaal? Hier kunt u eenvoudig uwgeplande afspraken zien.

Mauritskliniek Nijmegen

Mauritskliniek Nijmegen is gespecialiseerd in de effectieve behandeling van alle voorkomende huidaandoeningenspataderenproctologie en medisch-cosmetische zorg. U wordt vakkundig geholpen door onze zorgzame dermatologen, vaatchirurgen, plastisch chirurg en huidtherapeuten. De professionele verpleegkundigen en doktersassistenten helpen en begeleiden u gedurende uw behandelingen.

Waarvoor kunt u terecht?

U kunt bij Mauritskliniek Nijmegen terecht voor diverse cosmetische en huidtherapeutische behandelingen zoals:

Bereikbaarheid Mauritskliniek Nijmegen

Onze kliniek in Nijmegen staat goed bekend in de omgeving. Woont u in de buurt van Nijmegen, dan kunt u makkelijk met de auto komen. Er zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar rondom ons pand waarvan u als bezoeker gebruik kunt maken. Met de trein kunt u naar Nijmegen Centraal Station komen en bus 80 naar Hunnerpark pakken, waarna het nog slechts 2 minuten lopen is naar de Mauritskliniek. Bus 2 naar Hertogplein kan ook, vanaf daar is het nog 350 meter. Heeft u zin in een wandelingetje, dan is het vanaf Centraal Station ongeveer 20 minuten lopen.

U kunt op korte termijn terecht voor uw behandeling. Vindt u het niet erg om te reizen, dan kunt u ook nog terecht in Den HaagAmsterdam of Utrecht.

Behandelingen die wij uitvoeren