Mauritskliniek Utrecht

Spreekuren

Spreekuren overdag

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00 uur

Avondspreekuren 

Woensdag
17.00 – 19.30 uur

Belangrijke mededelingen

  • Lees hier het laatste nieuws over de preventieve maatregelen ter voorkoming verspreiding coronavirus.
  • Let op: er zijn wegwerkzaamheden aan de Catharijnesingel.
  • Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is dan wat u van ons gewend bent. U kunt uw verzoek eenvoudig via onderstaande formulieren indienen. Ook kunt u een email sturen naar info@mauritskliniek.nl. Wij trachten u uiteraard zo spoedig mogelijk te helpen.
  • Heeft u al gekeken op Mijn Mauritskliniek Portaal? Hier kunt u eenvoudig uwgeplande afspraken zien.

Mauritskliniek Utrecht

Mauritskliniek Utrecht is gespecialiseerd in de effectieve behandeling van alle voorkomende huidaandoeningenspataderen en medisch-cosmetische zorg. U wordt vakkundig geholpen door onze zorgzame dermatologen, vaatchirurgen, plastisch chirurg en huidtherapeuten. De professionele verpleegkundigen en doktersassistenten helpen en begeleiden u gedurende uw behandelingen.

Waarvoor kunt u terecht?

U kunt bij Mauritskliniek Utrecht terecht voor diverse cosmetische en huidtherapeutische behandelingen zoals:

Melden

Heeft u een afspraak bij één van onze dermatologen, dan kunt u zich melden bij de balie op de eerste verdieping. Voor huidtherapie en het Flebologisch Centrum Haaglanden, kunt u zich melden bij de balie op de begane grond.

Bereikbaarheid Mauritskliniek Utrecht

Onze kliniek in Utrecht staat goed bekend in de omgeving. Woont u in de buurt van Utrecht, dan kunt u makkelijk met de auto komen en parkeren in de wijk (let op: het kan druk zijn). Met de trein kunt u naar Utrecht Centraal komen en overstappen naar Utrecht Vaartsche Rijn. Vanaf Vaartsche Rijn is het ongeveer 6 minuten lopen.

U kunt op korte termijn terecht voor uw behandeling. Vindt u het niet erg om te reizen, dan kunt u ook nog terecht in Den HaagAmsterdam of Nijmegen.

Behandelingen die wij uitvoeren