Zweetvoeten

Iedereen zweet bij warm weer en tijdens het sporten en dat is maar goed ook. Het is een fysieke reactie om oververhitting van het lichaam te voorkomen. Met name voeten kunnen behoorlijk zweten in gesloten schoenen. Als dit alleen bij warm weer en na het sporten het geval is, dan is er natuurlijk niets aan de hand. Bij sommige mensen zweten de voeten echter ook als zij geen inspanning verrichten. We spreken in dit geval ook wel van zweetvoeten of hyperhidrosis. Als uw voeten gedurende een groot deel van de dag zweten, dan zorgt dit voor ongemak. U schaamt zich misschien voor de geur van uw zweetvoeten. Daarnaast loopt u meer kans op infecties door schimmels en bacteriën. Als extra wassen, het gebruik van open schoenen of talkpoeder geen oplossing zijn voor uw zweetvoeten, dan kunt u een behandeling Knipselb met overwegen. Kliniek Veldhoven biedt betaalbare behandelingen met Knipselb aan tegen hyperhidrosis zodat u tot wel 3-6 maanden geen last meer heeft van zweetvoeten.

Zweetvoeten behandelen met Knipselc

U heeft vast wel eens gehoord van Knipselb en het verjongende effect hiervan op het gezicht. Door Knipselb in het gezicht te injecteren worden gericht een aantal spieren verslapt waardoor rimpels verminderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fronsrimpels die het gevolg zijn van spieren die ongewild samentrekken. Knipselb is echter ook een effectief middel tegen hyperhidrosis. Knipselb zorgt er namelijk voor dat de zenuwen geen signalen meer doorgeven aan de zweetklieren. Hierdoor wordt er minder transpiratievocht geproduceerd waardoor u niet meer zweet. Knipselb werkt in principe voor alle delen van het lichaam waar u overmatig zweet. De meest voorkomende plaatsen die door de artsen in onze kliniek worden behandeld zijn het hoofd, de handpalmen, de oksels en de voeten. Tijdens de behandeling van zweetvoeten wordt er onder beide voeten  ingebracht met een ultradunne naald. U wordt in principe niet verdoofd omdat de behandeling nauwelijks pijn doet. Indien gewenst kunnen de voeten wel ingesmeerd worden met een verdovende crème. De ingreep duurt ongeveer twintig minuten en u kunt daarna meteen weer naar huis. Na twee weken zult u merken dat u aanzienlijk minder last heeft van zweetvoeten. U kunt er op rekenen dat u ongeveer 3-6 maanden van uw klachten af bent.

Deskundige behandeling door een ervaren cosmetisch arts KNMG

Bij Kliniek Veldhoven kunt u rekenen op deskundige behandelingen van ervaren specialisten. Onze kliniek heeft het Keurmerk ZKN en ons cosmetisch arts KNMG is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Wij houden ons aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen en gebruiken tijdens onze behandelingen alleen onverdunde  van de hoogste kwaliteit. Voordat u besluit om zich bij ons te laten behandelen tegen hyperhidrosis nodigen wij u uit voor een kennismakingsconsult. Tijdens dit consult kunt u terecht voor al uw vragen en twijfels over onze behandelingen. De kans op bijwerkingen en complicaties na de behandeling met Knipselb is zeer klein.

Wilt u uw zweetvoeten graag laten behandelen met Knipselb bij onze kliniek? Neem dan contact met ons op voor een consult. Voor een prijsoverzicht zie injectables prijzen.

Uw cosmetisch arts KNMG

Gerelateerde behandelingen

Overmatig zweten
Injectables Overmatig Zweten
Hyperhidrosis
Overmatig zweten injectables