Armlift ervaringen

Vele cliënten zijn u voorgegaan met een armlift behandeling. Zij kunnen u als geen ander vertellen hoe zij de behandeling bij Kliniek Veldhoven hebben ervaren. Lees hieronder enkele ervaringen. Meer ervaringen kunt u lezen op Zorgkaartnederland.nl of KliniekErvaringen.nl.
Hoe kunnen wij u helpen?
Lau
"Geen seconde spijt gehad"
Mooi resultaat/geen pijn gehad, maar de mouw is soms ongemakkelijk. Er wordt naar je geluisterd.

Ervaringsverhalen over een armlift

Wanneer u bent afgevallen, kan de huid van uw bovenarmen verslappen. Dit kan ook voorkomen wanneer u ouder wordt. Voor veel mensen is dit een reden om bijvoorbeeld geen T-shirts zonder mouwen meer te dragen. Gelukkig kunnen uw bovenarmen door een armlift weer een strakker uiterlijk krijgen. Om u een beeld te kunnen vormen van hoe een behandeling verloopt, kunt u de armlift ervaringen lezen van cliënten die hun armen al hebben laten liften. Tijdens deze behandeling wordt het overschot aan huid verwijderd, waardoor uw bovenarmen smaller worden. Het is een plastisch chirurgische ingreep die onder plaatselijke of algehele verdoving wordt uitgevoerd. Na afloop heeft u een litteken, die echter aan de onderzijde van uw bovenarmen zitten.

Het verloop van een armlift operatie

De ingreep duurt enkele uren en wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg die gespecialiseerd is in armliftchirurgie. Voordat de operatie plaatsvindt tekent hij eerst af welk deel van de huid wordt verwijderd. Daarna wordt de huid verdoofd via geïnjecteerde vloeistof. Ook wordt de huid losgemaakt van de vet- en spierlagen die eronder liggen. Hierna wordt het huidoverschot weggesneden. Is er ook teveel vetweefsel? Dan verwijdert de plastisch chirurg deze via liposuctie. De ingreep bestaat uit het wegzuigen van vetcellen. Deze worden via kleine sneetjes in de huid door een buisje afgevoerd. Na de behandeling krijgt u drukkleding aan. De eerste twee weken draagt u de drukkleding dag en nacht, daarna moet het nog twee weken enkel ’s nachts gedragen worden. Na afloop zijn de littekens onder uw bovenarmen nog rood, maar dit vervaagt na verloop van tijd. Natuurlijk geven wij u advies over hoe u het helingsproces kunt bevorderen.

Armlift ervaringen: ontdek meer over deze behandeling

Wanneer u een plastisch chirurgische ingreep overweegt, stuit u misschien op onzekerheden. Bij Kliniek Veldhoven nemen wij daarom altijd uitgebreid de tijd om onze cliënten voor te lichten. Zo kunt u bij ons langskomen voor een consult waaraan verder geen verplichtingen vastzitten. Wij vinden een persoonlijk gesprek belangrijk, omdat iedere cliënt anders is. Net als de verwachtingen. Tijdens het consultgesprek zal de behandeld plastisch chirurg uw vragen beantwoorden. Verder kunt u bij Kliniek Veldhoven rekenen op het gebruik van de laatste technieken en een hoge kwaliteit van de zorg. Benieuwd hoe anderen het consultgesprek hebben ervaren? Lees op deze pagina hun ervaringen.

De armlift ervaringen van onze cliënten

Uit ervaring weten wij dat cliënten het liefst precies vooraf op de hoogte willen zijn hoe een plastisch chirurgische behandeling verloopt. Daarom kunt u op onze website niet alleen veel informatie vinden over de behandeling, maar kunt u ook de armlift ervaringen van onze cliënten lezen. Door hun persoonlijke belevenissen kunt u een beter beeld krijgen over wat u te wachten staat. Ook kan het helpen om de voor- en na-foto’s te bekijken.

Heeft u slappe bovenarmen en wilt u er iets aan laten doen? Er zijn daarvoor goede mogelijkheden. In onze kliniek informeren wij u daar graag over tijdens een persoonlijk consult.