Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Definitief ontharen

Vele mannen en vrouwen hebben last van overbeharing in hun gezicht, maar ook op andere delen van hun lichaam. Dat wordt als vervelend en storend ervaren. Kliniek Veldhoven biedt de mogelijkheid tot definitief ontharen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de LightSheer diodelaser en Soprano ICE. Hiermee komt u vrijwel permanent van uw ongewenste haargroei af. De haartjes worden duurzaam verwijderd, waarbij de omliggende huid intact blijft.

definitief ontharen

U hoeft zich na de behandelingsperiode niet meer te scheren, te epileren of te harsen en bovendien wordt de structuur van uw huid gladder. U dient er wel rekening mee te houden dat haarkleuren, zoals rood, blond, wit, grijs en dunne haren niet te behandelen zijn met een laser. Harsen biedt een goed alternatief voor degene die niet in aanmerking komen voor laser ontharen. Bij een laserbehandeling heeft u onder meer de keuze uit: oksels laseren, bikinilijn laseren, benen laseren, gezichtshaar laseren, bovenlip laseren. Een IPL behandeling wordt niet uitgevoerd bij Kliniek Veldhoven.

Definitief ontharen met gebruikmaking van een laser

De vraag naar permanent ontharen is de laatste jaren fors toegenomen. Het ontharen met gebruik van een laserapparaat leidt tot uitstekende resultaten en tevreden klanten. Bij Kliniek Veldhoven werken ervaren specialisten die gespecialiseerd zijn in lasertechnieken. De huidtherapeuten hebben de zelfstandige bevoegdheid om te laseren. De huidspecialisten voeren laserbehandelingen uit onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. De specialisten van Kliniek Veldhoven werken met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE laser die – in tegenstelling tot de IPL- en VPL-methode – een sterke en zeer geconcentreerde lichtbundel hebben, waarmee een veel hoger vermogen wordt bereikt. Hierdoor zijn minder behandelingen nodig om definitief ontharen te realiseren. Daarnaast zijn de LightSheer diodelaser en Soprano ICE de beste lasers voor het laser ontharen.

Geen rode bultjes met permanent ontharen

De LightSheer diodelaser en Soprano ICE zijn beide geschikt om alle huidtypen te behandelen. De ontharingsbehandeling is qua gevoeligheid vergelijkbaar met speldenprikjes in uw huid. De haarzakjes worden met de geconcentreerde lichtbundel bewerkt en de haargroei wordt gereduceerd. Permanent ontharen vraagt meerdere behandelsessies (gemiddeld 6 tot 8 met tussenpauzes van ± 6 – 8 weken) om tot een optimaal resultaat te komen. De behandelperiode neemt circa een jaar tot anderhalf jaar in beslag. Er treedt geen littekenvorming op, zoals bij elektrisch ontharen wel het geval kan zijn. U bent verzekerd van goede zorg en nazorg bij Kliniek Veldhoven, dat in het bezit is van het ZKN-kwaliteitskeurmerk.

Laserontharen bij Kliniek Veldhoven

U kunt in Kliniek Veldhoven terecht voor permanent ontharen volgens de lasertechniek. Wilt u dat ook? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven. De medisch specialisten voeren jaarlijks ruim 5000 behandelingen uit. Ontharen is een veelvoorkomende ingreep met blijvend resultaat. Bel ons op voor meer informatie (040 – 295 42 43) of maak online een afspraak voor een consult met onze specialisten. De behandelend specialist kan u na een kort onderzoek adviseren over de mogelijkheden van definitief ontharen en het te verwachten resultaat. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw plastisch chirurg

Veelgestelde vragen

Is definitief ontharen met een laser, mogelijk?

Met definitief haar verwijderen ook wel permanente laserontharing genoemd bedoelt men het reduceren van de haren tot circa 80%. De haarzakjes die tijdens de behandeling onherstelbaar beschadigd zijn, zullen niet meer terugkomen. Wel kunnen slapende haarzakjes actief worden door hormoonveranderingen of een bepaald medicijngebruik. Dit effect kan echter in geen geval het permanent ontharen teniet doen. Dit maakt de laser tot beste definitieve ontharingsmethode.

Wat zijn de kosten voor definitief ontharen?

De kosten voor laser ontharen zijn te vinden in het prijzenoverzicht van de website.

 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Veel minder bijwerkingen
 • Hoge clienttevredenheid
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk
Ania
Na de eerste behandeling al een verschil
Super tevreden over deze kliniek

Gerelateerde behandelingen

Laser ontharen
Laser ontharen Kliniek Veldhoven
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven
IPL behandeling
Laser ontharen Kliniek Veldhoven