Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Gezicht ontharen

Ongewenste haargroei in het gezicht wordt als vervelend en onaantrekkelijk ervaren. Zeker bij vrouwen is beharing op bijvoorbeeld de bovenlip, kin of wangen niet gewenst. Natuurlijk is gezichtshaar verwijderen op allerlei manieren mogelijk, maar dan moet wel om de zoveel weken worden gewaxt of geëpileerd. Niet iedere man of vrouw heeft daar echter tijd voor of zin in. Voor deze groep mensen bestaat er gelukkig een andere en uiterst doeltreffende vorm van gezichtsontharing, en dat is door middel van een laserbehandeling.

Waarom lasertechniek voor gezicht ontharen?

Mensen hebben diverse redenen om via laser ontharen van hun overtollige gezichtsbeharing af te komen. Een groot verschil met bijvoorbeeld epileren door lichtflitsen, zoals een ELOS- of IPL-behandeling, is dat met de lasertechniek een stuk nauwkeuriger en gerichter kan worden gewerkt. Flitslicht maakt gebruik van een breedspectrum, waardoor het effect ervan beperkt is. Deze methode kan ook nog eens verbranding van of pigmentverschuiving in de onder of rond het haar aanwezige huid veroorzaken. Ontharingslasers onderling laten trouwens eveneens verschillen zien. Wordt bij het gezicht ontharen hoogwaardige apparatuur als de LightSheer diodelaser en Soprano ICE ingezet, dan weet u zeker dat u er na de behandelsessies voor een langere periode vanaf bent. Alle huidtypes kunnen worden behandeld door beide lasers, waarbij er maar minimale kan is op bijwerkingen.

Gezichtshaar verwijderen met veelzijdige diodelaser

Kliniek Veldhoven beschikt over 2 verschillende soorten lasers voor het laserontharen van uw gezicht. De huidspecialist beoordeelt tijdens een vrijblijvend consult gesprek de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidkleur. Aan de hand van deze gegevens stelt zij een persoonlijk behandelplan op, waarbij een keuze kan worden gemaakt tussen de LightSheer diode laser en de Soprano ICE. Zo kan zij de meest effectieve methode aanbieden voor een optimaal resultaat. Zo beschikken zij ook over een kleine laserkop waarmee haren eenvoudig op of in de oren en tussen de wenkbrauwen worden verwijderd.

Voor en na de gezichtsontharing

Wilt u uw gezicht ontharen met de diodelasertechniek, dan moet u erop rekenen dat 6 tot 8 behandelingen nodig zijn. Deze vinden om de 6 weken plaats in de kliniek. Voorafgaand aan de sessies mogen de haartjes die u wilt laten weghalen zes weken lang niet worden geëpileerd, geharst of gewaxt. Het trimmen, afscheren of knippen van de desbetreffende beharing heeft geen nadelige effecten op de laserbehandeling. Daarnaast is het zaak dat u 1 of 4 weken, afhankelijk van de soort laser, voor en na het gezicht ontharen niet buiten zont of van de zonnebank gebruikmaakt. Een door de zon gebruinde huid absorbeert namelijk teveel energie, waardoor pigmentverschuiving tot de mogelijkheden behoort. Bij interesse in gezichtshaar verwijderen kunt u contact opnemen met Kliniek Veldhoven. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
  • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
  • Géén IPL
  • Behandelplan op maat
  • Permanente haarvermindering
  • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
  • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven