Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Rug ontharen

In het oude Rome en Egypte was het heel normaal voor mannen om hun borststreek en rug te ontharen. In andere culturen wordt borsthaar en een behaarde rug gezien als mannelijk. Tegenwoordig kiezen steeds meer mannen voor ontharing van zowel borst als rug. De redenen hiervoor kunnen esthetisch zijn, maar ook uit oogpunt van hygiëne. De eigen rug ontharen is niet altijd even gemakkelijk. Veel plekken zijn moeilijk te bereiken en meestal is er een tweede persoon nodig om dit te doen. Een veelgebruikte methode is scheren, wat als nadeel heeft dat de haartjes na enkele dagen weer zichtbaar zijn. Wie op zoek is naar een behandeling met permanente werking, zou kunnen kiezen voor een laser ontharen.

Rughaar verwijderen met de LightSheer- en Soprano ICE diode laser

Als u van uw rughaar af wilt komen, is een laserbehandeling met de LightSheer- en/of Soprano ICE diode laser een effectieve manier. De huidspecialist beoordeelt hierbij de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat. Beide lasers hebben een gekoeld handstuk waarbij eventueel een externe koeler kan worden gebruikt. Hierdoor wordt u tijdens het ontharen van de rug niet blootgesteld aan onnodige hitte.

Deze lasers werken in twee verschillende standen. In de stationaire stand geeft het direct energie, heeft het een snelle behandeltijd en is zowel geschikt voor dikke, dunne en stugge haren. De tweede werkstand wordt Super Hair Removal (SHR) genoemd. Deze stand is vooral geschikt bij dunne haren en bouwt de benodigde energie langzaam op. SHR is geschikt voor alle huidtypes en vernietigt met hoogfrequente laserpulsjes zowel het haar als de haarwortel. In de regel zal uw haar na 1-2 weken met wortel en al uitvallen.
Uw rug ontharen met een laserbehandeling is niet geheel pijnloos.
Voor een zo permanent mogelijke verwijdering is een aantal behandelingen noodzakelijk. In de regel kunt u rekening houden met 6 tot 8 sessies, telkens met een tussenpauze van 8 weken.

Kliniek Veldhoven, voor een veilige en deskundige behandeling

Als u voor Kliniek Veldhoven kiest om uw rughaar te verwijderen, dan mag u erop rekenen dat alle huidtherapeuten zelfstandig bevoegd zijn, ingeschreven staan bij het Kwaliteitsregister Paramedici en ruime ervaring hebben, niet alleen met ontharen, maar ook met het op een heldere en vriendelijke manier voorlichten van hun cliënten. Dit geldt ook voor onze huidspecialisten die onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar de behandeling uitvoert.

U zoekt een oplossing voor uw rugbeharing? Neemt u dan contact met ons op; u bent altijd welkom. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw specialist

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven