Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Schaamhaar verwijderen

De schaamstreek ontharen is een trend geworden. Recent onderzoek laat zien dat ongeveer 88 % van de jonge vrouwen regelmatig hun schaamhaar verwijderen. Ook mannen kiezen hier meer en meer voor. Vaak doen mensen dit om esthetische of hygiënische redenen. De meest gebruikte methode is scheren of waxen. Vooral de zogenaamde Brazilian wax is nog steeds erg populair onder vrouwen. Een nadeel van deze methode is dat het resultaat slechts tijdelijk is. Bovendien is de huid van de schaamstreek bijzonder gevoelig en is waxen beslist pijnlijk. Huidirritatie kan snel optreden, zeker bij het dragen van strakke kleding. Terugkomende haartjes kunnen ingroeien en zo irritaties of ontstekingen veroorzaken. Steeds meer mensen kiezen voor een behandeling met permanente werking. Schaamhaar laseren is zo’n oplossing. Als u interesse heeft in laser ontharen, geven de volgende paragrafen u wellicht interessante informatie.

Schaamhaar verwijderen met de LightSheer- en Soprano ICE diode laser

Hoe werkt schaamhaar laseren precies? Korte en gerichte pulsen laserlicht werken in via het haar en het pigment in de huid rondom een haarzakje. Uiteindelijk zal door de toegevoegde energie het haarzakje en de haarwortel vernietigd worden. Deze behandeling is niet geheel pijnloos, maar u zult het gevoel van speldenprikken ervaren. Kliniek Veldhoven biedt een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze kan worden gemaakt tussen de Soprano ICE en LightSheer diodelaser. De Soprano ICE diode laser kent een SHR-stand, wat staat voor Super Hair Removal. Door de energie van het laserlicht geleidelijk op te voeren, ondervindt u zo min mogelijk last. Super Hair Removal is geschikt voor alle huidtypes en waar andere methodes in de zomermaanden minder geschikt zijn, terwijl dit toch het jaargetijde is waarin de vraag naar schaamhaar verwijderen het grootst is, is SHR de aangewezen methode. De Soprano ICE diode laser maakt gebruik van een extreem gekoeld handstuk, waardoor uw comfort zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.Daarnaast wordt met de LightSheer diodelaser met de stationaire methode gewerkt. Hierbij wordt alle energie in één puls gegeven, waarbij de haren effectief worden vernietigd. Ook hierbij is er een koelend handstuk aanwezig en kan eventueel worden gekozen voor een extra koeler om het comfort van de cliënt te verhogen.

Voor een volledige behandeling zijn een aantal stappen nodig, meestal 6 tot 8 behandelingen. Tussen de stappen zit een rustpauze van 8 weken. Schaamhaar verwijderen met een laserbehandeling is niet aan te raden als u blond, rood of grijs haar heeft. Haren in die kleuren nemen vaak onvoldoende energie op, waardoor de kans groter is dat de haarwortels niet af zullen sterven. Ook zwangere of borstvoeding gevende vrouwen komen hier niet voor in aanmerking.

Uw schaamstreek ontharen bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven beschikt over een LightSheer- en Soprano ICE diode laser en laat alle behandelingen uitvoeren door ervaren huidtherapeuten die allen ingeschreven staan bij het Kwaliteitsregister Paramedici en werken te allen tijde onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. Wat u van Kliniek Veldhoven mag verwachten is een goede voorlichting in een persoonlijk consult.

Wilt u uw schaamhaar verwijderen en kiest u voor een behandeling met permanente werking? Neemt u dan contact met ons op en laat u goed voorlichten. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw specialist

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven