Gezichtscorrectie - Kliniek Veldhoven

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken kunnen een vervelend probleem vormen, vooral als deze direct in het zicht liggen. Een ouderdomsvlek komt vaak voor bij mensen van middelbare tot oudere leeftijd en is een goedaardige huidafwijking, die meestal lichtbruin van kleur is. Een ouderdomsvlek, levervlek of lentigo solaris, zoals de aandoening ook genoemd wordt, kan echter ook rood of heel donker van kleur zijn. De vlekken vormen zich voornamelijk rond het gelaat, decolleté en op de handrug. Mensen met een licht huidtype die veel blootstaan aan de zon hebben een verhoogde kans op het krijgen van ouderdomsvlekken. Een dergelijke pigmentatie van de huid wordt veroorzaakt door de stof melanine, dat kleur geeft aan de iris van het oog, het haar en de huid.

Ouderdomsvlekken effectief verwijderen

Ouderdomsvlekken verwijderen kan gemakkelijk en zeer effectief door middel van een laserbehandeling. Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 15 en 30 minuten en al na 1 tot 3 behandelingen kunnen de ouderdomsvlekken volledig worden verwijderd. Uw probleem is snel op te lossen, waardoor ze niet meer zichtbaar zijn voor u en de buitenwereld. Als u last hebt van pigmentvlekken is het vooral van belang om een verdere verstoring van de aanmaak van pigment te voorkomen. Na de behandeling van ouderdomsvlekken dient u factor 50 te gebruiken om ouderdomsvlekken te voorkomen. Ouderdomsvlekken verwijderen kan ook met vloeibare stikstof. Echter is dit pijnlijker en zal de kans op littekens bij een dergelijke behandeling groter zijn. Die kans is bij een laserbehandeling zeer miniem en van de behandeling zelf merkt u erg weinig. U zult de behandeling ervaren gelijk aan het toebrengen van enkele speldenprikken.

Laat ouderdomsvlekken verwijderen door een specialist

Ouderdomsvlekken laten verwijderen door middel van een laserbehandeling is specialistisch werk. Niet zomaar iedereen mag een laserbehandeling uitvoeren namelijk. Alle specialisten die in dienst zijn bij Kliniek Veldhoven zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen. Zo bent u ervan verzekerd dat Kliniek Veldhoven een vertrouwd adres is voor de behandeling van uw probleem.

Pigmentatie van de huid kan een serieus probleem vormen. Daarom is ouderdomsvlekken verwijderen dan ook een serieuze zaak bij Kliniek Veldhoven. Wij zorgen voor een uitstekende behandeling en een blijvende oplossing voor uw probleem. Voor een prijsoverzicht zie moedervlek verwijderen kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Behandelplan op maat
  • Hoge cliënttevredenheid
  • Laagdrempelig en toegankelijk

ZKN

Uw specialist

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?

Na de behandeling kleurt de ouderdomsvlek rood/bruin van kleur. Tevens kan er ook wat zwelling optreden. De dagen na de behandeling wordt de ouderdomsvlek eerst donkerder van kleur, voordat deze in de weken daarna lichter kleurt.

Kan ik in de toekomst meer pigmentvlekken krijgen?

Ja, pigmentvlekken kunnen altijd toenemen. De zon speelt daar een belangrijke rol in.

Hoeveel tijd moet er tussen de behandelingen zitten?

Gemiddeld zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig met een tussenpauze van 8 weken.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Gerelateerde behandelingen

Acne behandeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Acne littekens
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Onzuivere huid
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Moedervlekken verwijderen
Moedervlekken verwijderen