Huidverzorging - Kliniek Veldhoven

Huidverbetering

De huid is een van onze belangrijkste visitekaartjes. Samen met uw ogen en haren is het huidoppervlak een van de eerste dingen die de buitenwereld ziet. Vandaar dat zoveel mensen veel aandacht besteden aan huidverzorging. Crèmes en gels worden ingezet om rimpels en andere oneffenheden te bestrijden, maar soms is dat niet genoeg. Dan heeft uw huid een behandeling ten behoeve van huidverbetering nodig. Deze gaat namelijk verder waar huidverzorging ophoudt. In de producten die voor deze intensieve gezichtsbehandeling worden gebruikt zitten bijvoorbeeld veel meer werkzame stoffen. Ook dringen ze dieper door in de huid, waardoor de laag met basaalcellen extra stimulatie krijgt. Hierdoor ontstaan er nieuwe gezonde cellen, waardoor er een vernieuwde huidstructuur ontstaat. Het gevolg is een dikkere en vitalere huid. Het effect daarvan kunt u bijvoorbeeld terugzien in het vervagen van uw rimpels. Dankzij deze techniek worden ze namelijk minder diep.

Een jongere uitstraling met een chemische peeling

Een andere goede aanvulling op uw huidverzorging is een chemische peeling of fruitzuurpeeling. Dit is een gezichtsbehandeling die zeer diep de huid binnendringt. Met behulp van fruitzuur wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Hierdoor wordt uw huid vernieuwd, waardoor het er steviger, gezonder, soepeler en jonger uit gaat zien. Deze huidverbetering is met name geschikt voor als u last heeft van een doffe en grauwe huid. Ook acne of andere onzuiverheden kunnen worden verminderd. Bovendien helpt het om verstopte poriën te voorkomen. Verder kunnen pigmentvlekken en fijne lijntjes in uw gezicht verminderen na deze gezichtsbehandeling. Een chemische peeling is een mooie aanvulling op uw algehele huidverzorging.

Laat de kliniek u helpen met huidverbetering

Wanneer u kleine of grote huidproblemen heeft, hoeft u er dus niet mee rond te blijven lopen. Heeft u interesse in een chemische peeling om de conditie van de huid te verbeteren? Dit kan bij Mauritskliniek in Den Haag, Amsterdam, Nijmegen of Utrecht. Neem hiervoor contact via 088 628 74 00 of via het contactformulier op de website. Ontdek de mogelijkheden, zodat u weer met plezier uw huid toont aan de buitenwereld! Voor een prijsoverzicht zie fruitzuurpeeling prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Specialist lid van NVH/ANBOS
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Hoogwaardige producten van Dermaquest
  • M.n. voor de vette, onzuivere & acne huid en huidverjonging
  • Behandelplan op maat

ZKN

Uw specialist

Gerelateerde behandelingen

Figuurcorrectie
Liposuctie Kliniek Veldhoven
Gezichtsbehandeling
Huidverzorging Gezichtsbehandeling
Jessner peeling
Huidverzorging Jessner Peeling
TCA peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Chemische peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Fruitzuurpeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Moedervlekken laseren
Moedervlek Verwijderen
Pigmentvlekken laseren
Pigmentvlekken
Gezichtspeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Huidtherapie
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Laserbehandeling
Laserepilatie Kliniek Veldhoven