Huidverzorging - Kliniek Veldhoven

Jessner peeling

Heeft u in uw gezicht last van acne, pigmentvlekjes die ontstaan zijn door ontstekingen of is uw huid enigszins beschadigd door overmatig zonnen? Of maakt uw huid niet meer de frisse en jonge indruk als voorheen? Als u behoefte heeft aan een gezichtsbehandeling die uw huid weer vitaal en gezond laat aanvoelen, dan kan de Jessner peeling voor u wel eens een uitstekende optie zijn. Kliniek Veldhoven heeft ruime ervaring met het behandelen van diverse huidproblemen.

Fruitzuurpeeling

Peeling bij Kliniek Veldhoven

Na het reinigen van de huid brengen we de chemische peeling voor korte of langere duur aan op uw huid. Bij een sterke peeling zoals de Jessner peeling brengen we de vloeistof aan door middel van gaasjes, waarbij telkens de gaasjes besprenkelt worden met de peeling, om een diepere werking te garanderen. Het zuur dringt snel door tot de onderliggende huidlagen. Omdat de peeling zuren en enzymen bevat, kan het tijdens de behandeling licht branderig op de huid aanvoelen. Dit is echter een tijdelijk effect. Bij een sterkere peeling wordt de huid aan het eind van een behandelsessie niet geneutraliseerd, zodat de peeling nog enige tijd kan inwerken. 5 Uur na de behandeling dient de huid ook niet behandeld te worden met water of een verzorgingsproduct. Verder dient u op de dag van de behandeling geen cosmeticaproduct aan te brengen.

Voor en na de Jessner peeling

De gezichtsbehandeling in kuurvorm bestaat uit ongeveer 6 tot 8 sessies, met 2 tot 4 weken tussentijd. Na een milde peeling is uw huid na twee weken voldoende hersteld; na een sterke peeling houden wij liever vier weken aan. Er is kans op lichte schilfering en korstjes en bij een sterke peeling kan er na 2-3 dagen flinke verveling optreden.
Voordat u aan een behandelsessie begint, is het belangrijk dat uw huid twee weken optimaal voorbereid is op een behandeling. In een persoonlijk consult legt de specialist uit hoe u dit kunt doen. U dient er rekening mee te houden dat u vier weken voor en na de behandeling de huid dient te beschermen met zonnebrandfactor SPF 30/50.

 

Werking chemische peelings

Een gezichtsbehandeling met de chemische peeling zorgt ervoor dat uw huid verbeterd. De doorbloeding van uw huid zal toenemen en de vorming van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Dode huidcellen die uw poriën kunnen verstoppen en voor ontstekingen kunnen zorgen, worden door de Jessner peeling verwijderd. De Jessner peeling bevat verschillende zuren als recorcinol, melkzuur en salicylzuur en is een sterke peeling zeker in combinatie met de TCA peeling. TCA staat voor trichloorazijnzuur en verbetert de algehele huidstructuur, vermindert de eerste tekenen van veroudering, egaliseert de teint en vermindert pigmentatie. Benieuwd naar de verschillende chemische peelings van Lira Clinical of Dermaquest en hun eigenschappen om uw huidproblemen aan te pakken? Laat u gerust informeren tijdens een persoonlijk consult.

Kliniek Veldhoven, voor een goede begeleiding

Bij de behandeling van huidproblematiek is het van belang dat u te allen tijde weet wat de behandeling met uw huid doet en welke activiteiten u wel of juist niet moet uitvoeren tijdens het behandelingstraject. Uiteraard geldt dit ook voor het gebruik van specifieke huidproducten. Ons zusterbedrijf Mauritskliniek neemt de tijd voor een uitgebreid persoonlijk consult waarin u uw wensen bespreekt en gekeken wordt of de Jessner peeling geschikt is om uw huidprobleem te behandelen. Tijdens de behandeling krijgt u informatie over de voor- en nazorg.

Kliniek Veldhoven is een onderdeel van Mauritskliniek. Heeft u interesse in een chemische peeling om de conditie van de huid te verbeteren? Dit kan bij Mauritskliniek in Den Haag, Amsterdam, Nijmegen of Utrecht. Neem hiervoor contact via 088 628 74 00 of via het contactformulier op de website. Voor een prijsoverzicht zie chemische peeling kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Specialist lid van NVH/ANBOS
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Hoogwaardige producten van DermaQuest
  • Behandelplan opmaat
  • Laagdrempelig en toegankelijke

ZKN

Uw specialist

  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Hoge clienttevredenheid

Gerelateerde behandelingen

Gezichtsbehandeling
Huidverzorging Gezichtsbehandeling
TCA peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Chemische peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Huidverbetering
Huidverbetering Kliniek Veldhoven
Fruitzuurpeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Moedervlekken laseren
Moedervlek Verwijderen
Pigmentvlekken laseren
Pigmentvlekken
Gezichtspeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Huidtherapie
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Laserbehandeling
Laserepilatie Kliniek Veldhoven