Armlift nabij Den Bosch

Wanneer u een hoop gewicht bent kwijtgeraakt kan het mogelijk zijn dat de huid van uw bovenarmen is gaan verslappen. Dit kan niet alleen voorkomen na gewichtsverlies maar ook wanneer u ouder wordt. Voor veel mensen is dit een reden om geen T-shirt met korte mouwen of jurk meer te dragen of het niet meer fijn vinden om te zwaaien. Dit kan als zeer vervelend worden ervaren. Wij van Kliniek Veldhoven kunnen hierin een oplossing bieden in de vorm van een armlift in de regio Den Bosch. Tijdens deze behandeling wordt het overschot aan huid rondom uw bovenarm verwijderd. Hierdoor zullen uw bovenarmen smaller worden. Deze plastisch chirurgische ingreep zal onder plaatselijke of algehele verdoving worden uitgevoerd. Na afloop van de ingreep zal er een litteken overblijven, die aan de onderzijde van uw bovenarmen zitten.

Verloop van een armlift regio Den Bosch

Een armlift nabij Den Bosch neemt enkele uren in beslag en wordt te allen tijde uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg die is gespecialiseerd in armlift chirurgie. Voorafgaand aan de operatie tekent de chirurg eerst af welk deel van de huid zal worden verwijderd. Vervolgens wordt deze huid verdoofd en losgemaakt van de vet- en spierlagen die eronder liggen. Hierna wordt het huidoverschot weggesneden. Op het moment dat er in de armen ook teveel vetweefsel aanwezig is, zal de plastisch chirurg deze verwijderen via liposuctie. De ingreep bestaat uit het wegzuigen van vetcellen. De vetcellen worden via kleine incisies in de huid door een buisje afgevoerd. Na de behandeling krijgt u drukkleding aan. Deze drukkleding dient u de eerste twee weken na de behandeling dag en nacht te dragen. Daarna moet de drukkleding nog twee weken enkel ’s nachts gedragen worden. Na afloop zullen de littekens aan de onderzijde van uw bovenarmen nog wat rood van kleur zijn. Na verloop van tijd zal deze kleur vervagen. Na afloop van de ingreep krijgt u uiteraard advies van de plastisch chirurg over hoe u het helingsproces kunt bevorderen.

Na de behandeling

Wanneer de armlift nabij Den Bosch klaar is, mag u normaal gesproken na een aantal uur alweer naar huis. Vervolgens dient u voor zes weken intensieve inspanning te vermijden In die zes weken dient u ook direct contact met de zon, zonnebank, sauna en bad te vermijden. Warmte kan namelijk zwelling veroorzaken en dit is niet gunstig voor de genezing van het behandelde gebied. Na de behandeling mag u 1 tot 2 weken geen auto rijden. Na 1 week mag u wel weer lichte werkzaamheden hervatten.

Kliniek Veldhoven

Heeft u last van verslapte huid rondom de bovenarmen en zoekt u hier een oplossing voor? Neem dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven en vraag een gratis consult aan. Tijdens dit consult kunt u al uw vragen stellen aan de specialist. Die vervolgens samen met u alle wensen en mogelijkheden bespreekt. U kunt een gratis consult aanvragen door rechtsboven op de button ‘consult aanvragen’ te klikken of door telefonisch contact op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 040 295 42 43.

Bereikbaarheid