Armlift in de regio Tilburg

Wanneer u ouder wordt kan het voorkomen dat de huid rondom de bovenarmen slapper wordt. Ook door gewichtsverlies kunt u slappe bovenarmen krijgen. Dit kan als zeer storend worden ervaren, vooral wanneer u nauwelijks meer een T-shirt met korte mouwen of een jurk durft te dragen. Of dat u het vervelend vindt om uw arm in de lucht te steken omdat op dat moment de zogeheten ‘kipfilets’ heen en weer zwaaien. Een armlift nabij Tilburg kan dan een uitstekende oplossing bieden. Het teveel aan huid zal worden weggenomen en uw armen krijgen hun mooie en stevige contouren weer terug. Een armlift bij Kliniek Veldhoven wordt te allen tijde uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg die is gespecialiseerd in armlift chirurgie.

Verloop van een armlift nabij Tilburg

Een armlift in de regio van Tilburg vindt plaats onder lokale of algehele narcose en duurt enkele uren. Voorafgaand aan de ingreep tekent de plastisch chirurg nauwkeurig af hoeveel huid er weggenomen moet worden en wordt er een incisie gemaakt aan de onderkant van uw arm. Vervolgens wordt de huid losgemaakt van de onderliggende spier- en vetlagen, waarna het teveel aan huid en vet zal worden weggesneden. Uiteindelijk wordt de wond gehecht en wordt er drukkleding aangebracht. Doorgaans mag u enkele uren na de behandeling naar huis. Het herstel van de behandeling neemt om en nabij zes weken in beslag. In de eerste twee weken na de armlift dient u de drukkleding zowel overdag als ’s nachts te dragen. Na de eerste twee weken hoeft u vervolgens de drukkleding nogmaals twee weken te dragen maar dan enkel ’s nachts. Zes weken na de ingreep is zwaardere inspanning ook weer mogelijk. In de eerste maanden na de behandeling zullen de littekens nog wat rood van kleur zijn. Deze kleur trekt langzaam en is na verloop van tijd volledig verdwenen. Na een armlift nabij Tilburg bestaat er ook altijd een kleine kans op complicaties, denk hierbij aan een infectie of een nabloeding. De kans op een infectie is 1 tot 2%, welke nog een stuk lager wordt wanneer u stopt met roken. Andere risico’s zijn asymmetrie of een blijvend dovig gevoel in uw arm. Wanneer u de adviezen van de plastisch chirurg zo goed mogelijk opvolgt zijn de kansen op complicaties uiterst klein.

Consult bij Kliniek Veldhoven

Overweegt u een plastisch chirurgische ingreep? Dan kan het voorkomen dat u op onzekerheden stuit. Daarom nemen wij bij Kliniek Veldhoven altijd uitgebreid de tijd om onze cliënten op de juiste manier voor te lichten. Zo kunt u bij ons een afspraak maken voor een consult. Dit consult is compleet vrijblijvend, u zit dan ook nergens aan vast. Omdat ieder persoon anders is en de verwachtingen vaak verschillen, vinden wij een persoonlijk gesprek erg belangrijk. Tijdens het consult zal de behandelend plastisch chirurg uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en worden uw wensen en alle verschillende mogelijkheden besproken. Neem voor een vrijblijvend consult gesprek contact op met Kliniek Veldhoven. Dit kunt u doen door rechtsboven op de knop ‘consult aanvragen’ te klikken of door telefonisch contact op te nemen (040 295 42 43)

Bereikbaarheid