Tattoo laten verwijderen nabij Venlo

Een tatoeage neemt u niet zomaar. U kiest ervoor om een huidversiering te laten zetten die uw hele leven zichtbaar is. Ondanks dat u deze weloverwogen beslissing hebt genomen, kan het nog altijd voorkomen dat u naar verloop van tijd niet meer zo tevreden bent over uw tatoeage. U heeft er eigenlijk spijt van dat u de tattoo ooit heeft laten zetten. Dit is niets om u voor te schamen, dit komt erg vaak voor. Zo kan het zijn dat de tattoo niet meer mooi is doordat de kleuren niet na verloop van tijd wat zijn vervaagd of dat de lijnen wat zijn uitgelopen.
Uiteraard kan het ook voorkomen dat de tatoeage die u jaren geleden hebt laten plaatsen, op dit moment helemaal niet meer in uw levensfase past of dat het vervelende herinneringen bij u naar boven brengt. Wanneer dit het geval is, is het begrijpelijk dat u maar al te graag van uw tatoeage af wilt. Bij Kliniek Veldhoven kunt u op een veilige en verantwoorde manier uw tattoo laten verwijderen nabij Venlo.

Cover up of tattoo verwijderen regio Venlo

Op het moment dat een tatoeage vervelende herinneringen bij u oproept of als u gewoon
niet meer tevreden bent met uw tattoo, dan kan dat erg vervelend zijn. Voornamelijk wanneer de tatoeage op een duidelijk zichtbare plek is geplaatst, wilt u hier het liefst zo snel mogelijk vanaf. Een mogelijkheid om ervoor te zorgen dat een oude tatoeage niet meer zichtbaar is, is door de tattoo te laten coveren. Dit betekent dat er een andere tattoo over de oude tatoeage heen wordt geplaatst. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de oude tatoeage niet of nauwelijks meer zichtbaar is. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat de oude tatoeage eerst met de laser moet worden behandeling om deze te vervagen. Vervolgens kan de tattoo artiest de cover up plaatsen.
Om uw volledige tattoo te verwijderen nabij Venlo, zijn er bij Kliniek Veldhoven verschillende methoden mogelijk. Wanneer u een kleine tatoeage heeft, met een breedte tot 2 centimeter, dan kunt u deze operatief laten verwijderen. Dit is de snelste manier. Hiervoor heeft u namelijk maar één of hooguit twee behandelingen nodig. Tijdens deze behandeling wordt het gebied rondom de tattoo plaatselijk verdoofd door de chirurg. Hierdoor zult u tijdens de ingreep geen pijn ervaren. Vervolgens wordt het getatoeëerde stukje huid verwijderd waarna een klein wondje zal ontstaan. Deze wond wordt keurig gehecht door de chirurg en zal na 3 tot 6 weken genezen zijn.
Wanneer u een tattoo wilt verwijderen nabij Venlo die breder is dan twee centimeter, dan kunt u bij Kliniek Veldhoven terecht voor een laserbehandeling met de PicoWay laser. Deze laser is de veiligste, snelste en krachtigste laser ooit voor deze behandeling. Bij Kliniek Veldhoven zijn we er trots op dat wij als één van de eerste klinieken wereldwijd de beschikking hebben over deze revolutionaire laser technologie.

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Bij Kliniek Veldhoven krijgen we met enige regelmaat de vraag of een laserbehandeling pijnlijk is. Dankzij de speciale koeling die we gebruik is de laserbehandeling een stuk minder pijnlijk dan voorheen. Na een laserbehandeling omschrijven de cliënten de pijn alsof er met kleine elastiekjes tegen de huid wordt aangeschoten. Hoe heftig de pijn is, is ook afhankelijk van de plek waar de tatoeage verwijderd moet worden. Een tattoo verwijderen op uw vinger of enkel is bijvoorbeeld een stuk gevoeliger dan bijvoorbeeld op de bovenarm of op uw been. Uiteraard heeft ieder persoon een andere pijngrens en is de plek waar de tattoo verwijderd moet worden bepalend over hoe pijnlijk de ingreep is. Daarom adviseren wij iedereen om bij de apotheek verdovende crème te halen en deze ongeveer 1,5 uur voor de behandeling aan te brengen op de tatoeage.

Bereikbaarheid