Tattoeage verwijderen - Kliniek Veldhoven

Tattoo verwijderen

Steeds meer mensen laten tegenwoordig een tatoeage zetten. Het wordt als hip en trendy ervaren en kan de uiting zijn van een persoonlijke herinnering of boodschap. Een tattoo zet u in gedachten voor uw leven lang. Maar wat in uw tienerjaren ooit cool was, kan nu een pijnlijke of vervelende ervaring zijn. Of getatoeëerde namen van geliefden kunnen jaren later niet meer actueel zijn. Zeker als tatoeages zichtbaar zijn op uw schouder, nek of arm, wilt u graag deze tattoo verwijderen. Kliniek Veldhoven kan u hierbij van dienst zijn. Onze ervaren en vakbekwame specialisten kunnen efficiënt uw tatoeage verwijderen.

Tattoo verwijderen

 

 


Laserbehandeling via PicoWay of operatief tatoeage verwijderen

De specialisten bij Kliniek Veldhoven maken gebruik van de nieuwste  PicoWay lasertechniek of verwijderen uw tattoo operatief. Met deze nieuwste PicoWay laser kan de specialist een tattoo verwijderen of een tatoeage laten vervagen zonder littekens achter te laten. Wij beschikken over verschillende lasersystemen werkend op golflengtes 1064nm, 785nm en 532nm, toegespitst op uw huidtype en inktkleur. Dit garandeert de veiligste en snelste behandeling zonder pigmentverstoring of schade aan uw huid. Voor een tatoeage verwijdering volgens de traditionele Yag Q-swiched lasermethode zijn vaak heel veel laserbehandelingen noodzakelijk, met een lange rustpauzes om de vergruisde inktdeeltjes te laten afvloeien. Met de PicoWay tatoeage verwijdering wordt dit proces teruggebracht naar een stuk minder behandelingen voor het verwijderen van een tatoeage. Daarnaast is het laseren van groene en blauwe inktkleuren nu nog effectiever te behandelen door de nieuwste golflengte 785nm. Deze unieke golflengte heeft een krachtigere werking dan de golflengte 755nm voor groene en blauwe inktkleur. De verwijdertijd is naast het gebruik van de type laser afhankelijk van hoe diep de inkt in de huid zit en hoe dik de tatoeage is gezet. Het verwijderen van bijvoorbeeld een cover-up duurt vaak langer, omdat de inktlaag dikker is gezet. Verder spelen de gebruikte inktsoort en de mate waarin de inkt door het lichaam wordt afgevoerd een rol. Na de laserbehandeling treedt er roodheid en zwelling op en voelt het gebied een beetje branderig aan.


Een kleine tattoo verwijderen en direct een resultaat

U kunt bij Kliniek Veldhoven ook terecht om kleinere tatoeages operatief te laten verwijderen. Het grote verschil met de laserbehandeling is dat u na de operatie direct van uw tattoo af bent en niet diverse behandelingen hoeft te ondergaan. Een tattoo weghalen door middel van een operatie kan alleen als deze tot ongeveer 2 centimeter breed is. De lengte is afhankelijk van de plek op uw lichaam. In sommige gevallen kunnen iets grotere tattoos door twee operaties worden verwijderd. De chirurgische ingreep is relatief eenvoudig en gebeurt onder plaatselijke verdoving. De wondgenezing neemt – afhankelijk van de grootte van de tattoo – ongeveer 3 tot 6 weken in beslag.

 

 

Laat u informeren

Wilt u weten wat de beste aanpak voor een tattoo verwijderen is of benieuwd naar de tattoo kosten? Neem telefonisch contact met ons op (040 – 295 42 43) en stel u vragen aan een van onze medisch specialisten. Of kom langs in onze kliniek voor een persoonlijk consult. Onze specialist inspecteert uw tatoeage en geeft u vervolgens een advies over de beste behandeling. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar tattoo verwijderen kosten.

 

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Jarenlange ervaring met verschillende laserapparatuur
 • In 1 operatie van tatoeage af
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Enige Picolaser om alle kleuren tatoeages te behandelen
 • Snelste tatoeage verwijderingsmethode
 • 100% Verwijderd

ZKN

Uw specialist

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen operatief verwijderen en laseren met PicoWay?

Operatief verwijderen wil zeggen dat er huidweefsel wordt weggesneden. Naderhand wordt de huid gehecht en bent u direct af van uw tattoo. Bij een PicoWay laserbehandeling wordt uw tatoeage naar diverse laserbehandelingen verwijderd.

Hoe lang duurt het voordat mijn tattoo is verdwenen?

Hoelang het duurt voordat uw tattoo is verwijderd hangt af van de grootte en het soort behandeling dat u kiest om uw tattoo te verwijderen. Na operatieve verwijdering is een kleine tattoo direct verdwenen. Tattoos die breder zijn dan 2 centimeter worden niet operatief verwijderd. De verwijderingstijd voor een laserbehandeling is afhankelijk van diverse factoren, namelijk: de gebruikte inktsoort, hoe dik en hoe diep de gezette tatoeage is en hoe snel het lymfesysteem de tatoeage inkt afvoert.

Is de behandeling pijnlijk?

Het operatief verwijderen van een tattoo gebeurt onder plaatselijke verdoving. Tijdens de ingreep zult u dus geen pijn ervaren. Ongeveer één uur tot twee uur na de ingreep is de verdoving uitgewerkt en zult u nog enige tijd last van een pijnlijk gevoel hebben. Een laserbehandeling met de Picoway voelt aan als speldenprikjes tegen de huid. U kunt tijdens de behandeling lichte pijn ervaren.

Is de behandeling veilig?

Het verwijderen van een tattoo is 100% veilig. Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde en deskundige specialisten. Na het operatief verwijderen van een tattoo, net zoals bij alle operaties, is er een zeer kleine kans op infectie en in de meeste gevallen kans op een breder litteken. Dit kan betekenen dat er sprake is van een langere herstelperiode en eventueel een beter zichtbaar litteken.

Tattoo verwijderen in 1 keer, kan dit?

Indien uw tattoo tot 2 centimeter breed is en de tattoo zich bevindt op een locatie waar de omliggende huid aan elkaar gehecht kan worden, kan u de tattoo laten verwijderen. De plastisch chirurg neemt een stuk huid met de tattoo weg en de wond dient weer gesloten te worden. Uw tattoo verwijderen met de PicoWay laser is aangewezen wanneer u tattoo relatief groot is en u geen blijvend litteken wilt.

Houd ik littekens over aan de behandeling?

Een tattoo verwijderen met de PicoWay laserbehandeling laat geen littekens achter. Als u ervoor kiest om uw tattoo operatief te laten verwijderen, dan wordt er huidweefsel weggenomen en zal de wond gehecht worden. Ondanks dat de wond zorgvuldig gehecht wordt, is het mogelijk dat u een klein litteken zult blijven zien.

Wat zijn de kosten van de behandeling?

Het operatief verwijderen van een kleine tattoo tot 10 vierkante centimeter kost 525 euro, een tattoo van ongeveer 10 vierkante centimeter kost 787 euro en een tattoo van meer dan 10 vierkante centimeter kost 1050 euro. De kosten van een PicoWay laserbehandeling begint bij 70 euro per behandeling voor een tattoo tot 2 vierkante centimeter en loopt op tot 350 euro per behandeling voor een tattoo tot 400 vierkante centimeter. Het verwijderen van grotere tattoos kost 350 euro per uur.

Kunnen jullie permanente make-up verwijderen met een laser?

Het is mogelijk om de permanente make-up bij de wenkbrauwen te verwijderen. Doorgaans betreft het verkeerd geplaatste of gekleurde wenkbrauwen. Tevens kunnen permanent ingekleurde lippen of liplijntjes met de PicoWay laser worden behandeld. Permanente eyeliner verwijderen we niet bij Kliniek Veldhoven.

Ik wil mijn permanente make-up weglaseren, hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Tussen het verwijderen van permanente make-up en de vervolgbehandeling dient u een herstelperiode van minimaal 10 weken in acht te nemen. Die tijd heeft het lichaam ofwel het lymfesysteem nodig om de vergruisde inktdeeltjes na het laseren af te voeren.

Suzan
"Al met al ben ik super tevreden!"
Ik ben inmiddels twee keer behandeld aan mijn tatoeage met de picoway. Het laseren duurt ongeveer twee minuten bij elkaar. Na het laseren voel ik helemaal niets! Ik heb geen blaasjes en het doet niet pijn. Ik had niet verwacht dat het na 2 keer al zo ver weg zou zijn. Ik word professioneel begeleid en als er wat is kan ik altijd bellen. Erg vriendelijk personeel. Al met al ben ik super tevreden!
Cindy
"Zeer goed bevallen. Heel vriendelijk personeel!"
Zeer goed bevallen. Heel vriendelijk personeel en zeer professioneel!
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk
 • 1e Kliniek wereldwijd die over de PicoWay YAG lasertechnologie beschikt
 • Ultrakorte pulsduur (nauwelijks kans op verbrandingen)
 • PicoWay 40% krachtiger dan andere Picolasers
 • Hoogste piekvermogen (minder pijn, minder bijwerkingen en snelste verwijdering)

Gerelateerde behandelingen

Tattoo laseren
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
Tattoo operatief verwijderen
Tattoo operatief verwijderen Kliniek Veldhoven
Tatoeage verwijderen
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven