Tattoeage verwijderen - Kliniek Veldhoven

Tattoo laseren

Met de nieuwste revolutionaire PicoWay YAG laser kunnen wij uw tattoo laseren op een snelle en veilige manier. Ook kunnen we tatoeages vervagen ter voorbereiding op een cover-up.

Tattoo verwijderen

 

Tattoo laseren zonder littekens

Er zijn verschillende lasersystemen op de markt speciaal ontwikkeld voor het vervagen en verwijderen van tatoeages. Welk lasersysteem de beste resultaten levert, hangt af van factoren als uw huidtype en de inktkleur. Bij Kliniek Veldhoven wordt gebruik gemaakt van de nieuwste lasersystemen die beschikbaar zijn. Hierdoor kan er in elke situatie de veiligste en snelste laserbehandeling aangeboden worden, om zo littekens en pigmentverstoringen te voorkomen.


Picolaser behandeling

Een sterke laserstraal veroorzaakt uitbarstingen van energie, waardoor de ingekapselde inktdeeltjes uiteenvallen tot stof. Zo worden de deeltjes steeds kleiner, tot ze door het lichaam kunnen worden opgeruimd. Het type laser en de kennis van tattoo verwijderen, maakt veel verschil in behandeling en eindresultaat. Lasersystemen die verouderd zijn of van inferieure vaak Chinese kwaliteit, veroorzaken littekens en witte vlekken in de huid. Een PicoWay YAG laserbehandeling biedt met zijn extreem korte puls vandaag de dag het beste en snelste eindresultaat met de minste ongemakken. De pulsduur van de allernieuwste PicoWay YAG laser duurt dus slechts enkele picoseconden. Dit is een groot verschil met andere aanbieders die nog werken met traditionele lasers met een pulsduur van nanosecondes. De specialisten bij Kliniek Veldhoven kunnen al het risico op schade aan uw huid voorkomen met PicoWay, doordat het laserapparaat een pulsduur heeft dat 100 maal korter is dan bij traditionele lasers.

Minder behandelingen nodig

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig? De PicoWay laser beschikt over de beste techniek om een tatoeage te verwijderen, hierdoor kan een tatoeage in tegenstelling tot andere (pico)lasers veel sneller worden verwijderd. Naast het feit dat de laserapparatuur een belangrijke factor is voor de verwijderingsduur spelen ook andere factoren een belangrijke rol. Het verwijderen van een professioneel gezette tatoeage duurt vaak langer dan een amateur gezette tatoeage. De tatoeage is meestal dieper en dikker gezet. Verder bepaalt de snelheid waarmee het lichaam de inkt afvoert ook de totale tijdsduur van de verwijdering evenals de inkt die door de tatoeëerder is gebruikt. De gebruikte inktsoort kan moeilijk of makkelijk af te breken zijn.


Na de laserbehandeling

Tijdens de behandeling verkleurt de tatoeage inkt vaak grijsachtig. Dit tijdelijke effect wordt laser snow genoemd. Deze reactie verdwijnt binnen enkele minuten. Na de behandeling treedt lichte roodheid en zwelling op. Er mag absoluut geen bloeding van de huid ontstaan tijdens of na de laserbehandeling. Dit is een voorbode op littekens en pigmentverstoringen in het eindresultaat. Het minimale warmte effect dat de PicoWay laser opwekt trekt zeer snel weg door de huid. Tijdens het gehele behandeltraject kunt u genieten van de zon, u dient enkel uw tatoeage te beschermen door deze bijvoorbeeld af te plakken.

tattoo laseren

Wij kiezen de meest geschikte lasertechniek

tattoo laseren

De laserimpuls vergruist het ingekapselde inkt

tattoo laseren

Het lichaam kan de inkt nu makkelijker afvoeren


Risico’s

Het verwijderen van tatoeages met een laser is inmiddels een beproefde en veilige behandelingsmethode. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de behandeling door een erkend medische organisatie met goed opgeleid personeel wordt uitgevoerd. Op het behandelde gebied kan roodheid en een branderig gevoel ontstaan gedurende 24 tot 48 uur na de behandeling. Tevens is er een kans op blaasvorming. De kans op de volgende complicaties is zeer klein: langdurige roodheid (tot ongeveer 1 week), over- of onderpigmentatie (veroorzaakt door directe uv-straling zoals zon en zonnebank).

Een persoonlijk consult

Wat is de beste aanpak voor het verwijderen van uw tatoeage? Kom gerust langs voor een consult. Onze specialist zal uw tattoo bekijken en een behandeladvies geven. Dit gesprek bieden we geheel vrijblijvend aan: u zit nog nergens aan vast. Als u dat wenst, voeren de specialisten de eerste laserbehandeling direct na het gesprek uit. Gebruik het formulier rechtsboven om een afspraak aan te vragen. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar tattoo verwijderen kosten.

laserbehandeling

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Jarenlange ervaring met verschillende laserapparatuur
 • Snelste tatoeage verwijderingsmethode
 • 100% Verwijderd
 • Enige Picolaser om alle kleuren tatoeages te behandelen
 • Gekwalificeerde specialisten

ZKN

Uw specialist

Veelgestelde vragen

PicoWay, PicoSure, Picolaser, YAG, waar moet ik opletten?

Er zijn verschillende lasers op de markt. Op internet zal er steeds meer informatie te vinden zijn over de PicoWay, YAG laser, PicoSure of Picolaser. De verschillende merken hebben een soortgelijke naam, maar de lasers verschillen beduidend in mogelijkheden en kwaliteit. De woorden YAG en Pico geven ook geen garantie dat u met de juiste tatoeage verwijderinglaser behandeld wordt! Dit gaat vaak gepaard met huidschade en littekens als gevolg.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de plaats en de ernst van de aandoening. Over het algemeen kan men uitgaan van 1-3 behandelingen met een tussenliggende periode van 8 weken.

Hoeveel behandelingen?

Veel cliënten vinden het natuurlijk van belang om te weten hoeveel laserbehandelingen er nodig zijn. Tattoo verwijderen bestaat uit het vergruizen van de inkt. Met de PicoWay Yag laser is het mogelijk om de inkt vele malen kleiner te vergruizen dan bij andere lasers. Hierdoor krijgt u dus altijd de snelste verwijdering. De afvoersnelheid wordt niet versneld door bij wijze van spreken iedere dag een laserbehandeling uit te voeren. Kliniek Veldhoven probeert met zo min mogelijk laserbehandelingen het beste resultaat te behalen.

Zijn kleuren moeilijker te behandelen?

Voor veel lasercentra is dit zo omdat er maar met 1 tatoeagelaser wordt gewerkt. Voor de kleuren groen en lichtblauw is meestal een specifieke Alexandrite laser nodig om deze inktkleuren perfect weg te krijgen. Kliniek Veldhoven is één van de weinigen klinieken die alle kleuren inkt op een snelle manier kan verwijderen.Wij werken dan ook met 3 verschillende lasersystemen.

Hoeveel keer moet ik behandeld worden om mijn tattoo te verwijderen?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld de inktkleur maar ook de manier waarop de tatoeage gezet is.

Is de behandeling pijnlijk?

Een laserpuls is te vergelijken met het afschieten van een elastiekje tegen de huid. Een tatoeage laten plaatsen is ook niet pijnloos. Het pijnlijke gevoel wordt steeds minder naarmate de tatoeage verder vervaagt. Indien men geen pijn” wil ervaren tijdens de behandeling dan kunnen we een recept uitschrijven voor Emla créme (dit is een verdovende créme). De PicoWay Yag laserbehandeling is veel minder pijnlijk dan de traditionele laserbehandelingen.”

Hoe snel heb je resultaat na het tattoo laseren?

Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op het verwijderen van tatoeages. Het resultaat van een laserbehandeling is afhankelijk van de persoonlijke gesteldheid. Het lymfesysteem verschilt van persoon tot persoon. Verder bestaat een dik gezette tatoeage uit meerdere lagen inkt en duurt het langer voor u resultaat zult zien dan bijvoorbeeld na het behandelen van een dun inktlaagje als schaduwwerk. Ook laten sommige inktdeeltjes zich makkelijker verwijderen dan anderen. Het is niet mogelijk om een goede indicatie te geven over het aantal laserbehandelingen. Wel krijgt u na het bekijken van de voor en na foto’s een impressie van de resultaten. De foto’s tonen verschillende momenten in het behandeltraject.

Zal de tatoeage uiteindelijk volledig verdwijnen?

Ja, in principe vervaagt de tatoeage steeds meer na iedere sessie. Donkere kleuren reageren meestal het snelst op de laserpulsen. Iedere kleur is opgebouwd uit een aantal verschillende inktsoorten waarbij de ene mogelijk sneller en de andere minder snel op de laserpulsen reageert.Daarnaast duurt het verwijderen van een cover-up langer, omdat deze tatoeage in de regel meer inkt bevat.

Rutger
"Uitstekende behandeling met goed materiaal"
Ik kan weinig verkeerds zeggen over de behandeling van mijn tattoo's. Ik zit in de afrondende fase van 2 tattoo's die ik laat verwijderen. 1 daarvan is nagenoeg weg. Ik heb nu 5 behandelingen erop zitten.
Marcel
"Professionaliteit ten top!"
Sinds oktober 2015 ben ik onder behandeling bij Kliniek Veldhoven. Ondanks mijn reistijd vanuit Zoetermeer kan ik iedereen deze professionele organisatie aanraden. Goede specialisten die ook écht de tijd voor je nemen. Mijn tattoo wordt behandeld met de PicoWay en maakt nu enorme sprongen, dit heeft ook te maken met de wachttijd die wordt geadviseerd en ook opgevolgd dient te worden. Het meest belangrijke vind ik nog wel dat de specialisten je een veilig gevoel geven bij de behandeling. Waar ik me een lange tijd druk heb gemaakt over mijn tattoo's, heb ik dit na de intake direct los kunnen laten. Ik wordt behandeld op mijn volledige onderarm, deel van mijn bovenarm, mijn borst en onder mijn borst. Ik heb tattoo's die wat ouder zijn, maar ook die redelijk recent waren tijdens de start in 2015. Hiernaast een cover up op mijn arm, die extra donker is en op bepaalde plekken wat kleur. Je kan je voorstellen dat dit een enorme uitdaging voor Kliniek Veldhoven moet zijn. Dit gaan ze uiteraard niet uit de weg en ze zijn overtuigd van de kwaliteiten die zij leveren. Ik hoop dat ik na 2,5 jaar nu aan de goede kant van het einde zit. Op naar de laatste 1,5/2 jaar!
 • Hoge clienttevredenheid
 • 1e Kliniek wereldwijd die over de PicoWay YAG lasertechnologie beschikt
 • Ultrakorte pulsduur (nauwelijks kans op verbrandingen)
 • PicoWay 40% krachtiger dan andere Picolasers
 • PicoWay 40% krachtiger dan andere Picolasers

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
Tattoo weghalen
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo weglaseren
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo operatief verwijderen
Tattoo operatief verwijderen Kliniek Veldhoven