Tattoeage verwijderen - Kliniek Veldhoven

Tattoo operatief verwijderen

Het verwijderen van kleinere tatoeages kan operatief. Waar een laserbehandeling jaren kan duren, bent u met operatief verwijderen direct van uw tatoeage af.

Tattoo verwijderen

 

Snel van uw tattoo af

Een laserbehandeling is de voorkeursmethode om een tatoeage te verwijderen. Er zijn meerdere behandelingen nodig om een professioneel gezette tatoeage volledig met de PicoWay lasertechniek uit te wissen. Operatief uw tattoo verwijderen is een sneller alternatief. Hierbij kan de tatoeage in één of twee operaties in zijn geheel weggenomen worden.

Het operatief verwijderen van een tattoo kan echter alleen als deze relatief klein is; in de regel tot zo’n 2 centimeter breed. Wat betreft lengte hangen de mogelijkheden af van de plek op het lichaam. Soms kunnen iets grotere tatoeages in 2 operaties geheel verwijderd worden. Vraag bij twijfel gerust een eerste consult aan.

Tattoo operatief verwijderen

Tattoo tot zo’n 2 cm breed kan in aanmerking komen voor operatief verwijderen

Tattoo operatief verwijderen

Onder plaatselijke verdoving neemt de plastisch chirurg de getatoeëerde huid weg

Tattoo operatief verwijderen

Het helingsproces duurt zo’n 3 tot 6 weken en er blijft alleen een klein litteken achter


De operatie

De operatieve verwijdering van een tatoeage betreft een relatief eenvoudige chirurgische ingreep. Onder plaatselijke verdoving neemt de chirurg een stuk huid weg, inclusief de laag waar de inkt zich bevindt. Gemiddeld kunnen reepjes huid tot 2 cm breed weggenomen worden. Dat is in enige mate afhankelijk van de locatie en de elasticiteit van het huidweefsel. Na het wegsnijden hecht de chirurg de huid zorgvuldig.


Na de behandeling

Afhankelijk van de grootte van de tatoeage, duurt de genezing van de wond zo’n 3 tot 6 weken. Voor iedere operatie geldt dat er complicaties kunnen ontstaan. In uitzonderlijke gevallen treedt hypertrofische (verdikte) littekenvorming of infectie op.

Komt uw tattoo in aanmerking?

Wilt u snel af van uw tatoeage? Graag bekijken we wat voor u de mogelijkheden zijn. Vraag een persoonlijk consult aan. Voorafgaand aan het maken van een consultafspraak kunnen we u vragen om eerst foto’s van het te behandelen gebied op te sturen, zodat u weet of een behandeling mogelijk is zonder onnodig verlies van uw (reis)tijd. Tijdens het consult kan onze plastisch chirurg naar uw huid kijken en advies geven. Dit informerende gesprek bieden we vrijblijvend aan: u zit nergens aan vast. Vraag een consult aan met het formulier rechtsboven. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar tattoo verwijderen kosten.

Operatief tatoeage verwijderen

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
 • In 1 behandeling van tatoeage af
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Plastisch chirurg gespecialiseerd in tatoeage verwijdering
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Hoge kwaliteit van zorg

ZKN

Veelgestelde vragen

Kan mijn tatoeage operatief verwijderd worden?

Het operatief verwijderen van een tattoo kan echter alleen als deze relatief klein is; in de regel tot zo’n 2 centimeter breed. Wat betreft lengte hangen de mogelijkheden af van de plek op het lichaam. Soms kunnen iets grotere tatoeages in 2 operaties geheel verwijderd worden.

Wanneer mag ik weer gaan sporten?

Het is belangrijk dat u voor een bepaalde tijd rust neemt en geen inspanningen verricht.. De tijdsduur is onder meer afhankelijk van de plaats en de grootte van het nieuwe litteken. Als het litteken bij sport wordt belast dient u rekening te houden met 6 weken.

Uw plastisch chirurg

 • Hoge clienttevredenheid
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
Tattoo weghalen
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo weglaseren
Tattoo verwijderen Kliniek Veldhoven
Tattoo laseren
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven