Gezichtscorrectie - Kliniek Veldhoven

Rimpels

Rimpels

Met de jaren loopt het aandeel collageen en elastine in de huid terug. Hierdoor ontstaan lijnen en rimpels.

Oorzaak rimpels

Het ontstaan van rimpels hoort bij het verouderingsproces. Factoren als stress, roken en blootstelling aan uv-licht (zon en zonnebank) versterken het proces. Het collageen in de huid kan ook afnemen als gevolg van regelmatige spierbewegingen (fronsen, lachen), waardoor onder meer voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes ontstaan.

Rimpelbehandelingen

Met injectables of facelifts kunt u rimpels verhelpen.

Injectables

De bekendste injectable behandeling is die met een spierverslapper, een middel dat de spieren die rimpels veroorzaken tijdelijk verslapt. Daarnaast kunt u kiezen voor een liquid facelift, waarbij we rimpels vullen met tijdelijke fillers.

Facelifts

Facelifts zijn chirurgische ingrepen waarbij de huid weer wat strakker gemaakt wordt. Een klassieke facelift behandelt het gehele gelaat, van haargrens tot hals. U kunt ook kiezen voor minder ingrijpende behandelingen die zich op een specifiek probleemgebied richten. Een halslift verminderd onder meer de huidplooien in de hals. Een minilift is gericht op de wangen en neusplooien. Een MACS-lift vermindert rimpels in het gebied tussen de ogen en de hals.

De beste rimpelbehandeling?

Welke rimpelbehandeling is voor u de beste keuze? Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk consult met een plastisch chirurg. U kunt uw wensen voorleggen aan een plastisch chirurg, die u uitgebreid informeert over de mogelijkheden. Dit eerste consult bieden we volledig aan: u zit nergens aan vast. Gebruik het formulier rechtsboven om een afspraak aan te vragen.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Behandelplan op maat
  • Hoge cliënttevredenheid
  • Laagdrempelig en toegankelijk

ZKN

Uw specialist

Gerelateerde behandelingen

Acne behandeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Acne littekens
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Onzuivere huid
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Moedervlekken verwijderen
Moedervlekken verwijderen
Ouderdomsvlekken
Huid Ouderdomsvlekken