Dijbeenlift ervaringen

Vele cliënten zijn u voorgegaan met een dijbeenlift behandeling. Zij kunnen u als geen ander vertellen hoe zij de behandeling bij Kliniek Veldhoven hebben ervaren. Lees hieronder enkele ervaringen. Meer ervaringen kunt u lezen op Zorgkaartnederland.nl of KliniekErvaringen.nl.
Hoe kunnen wij u helpen?

Dijbeenlift ervaringen

Dijbeenlift bij Kliniek Veldhoven

Door ouderdom of na een periode van afvallen kunt u last krijgen van loshangende huid aan de binnenkant van uw bovenbenen. Ook kunt u last krijgen met lopen, zeker als er sprake is van plaatselijke vetophoping. Een dijbeenlift kan voor u een uitkomst zijn. Bij deze behandeling wordt overtollige huid en vetweefsel weggenomen en wordt uw huid aan de binnenkant van uw bovenbenen weer strakgetrokken. Als er nog aanvullend vetweefsel moet worden weggenomen kan liposuctie hiervoor de aangewezen methode zijn. Leest u hier de dijbeenlift ervaringen van mensen zoals u, die gekozen hebben voor een state-of-the-art behandeling bij Kliniek Veldhoven.

Wanneer komt u niet in aanmerking voor een dijbeenlift?

Als de huid aan de binnenkant van uw bovenbenen verslapt is en er sprake is van overtollige huid, dan zou u in aanmerking kunnen komen voor deze behandeling. Echter, als uw een BMI (Body Mass Index) van 32 of meer heeft, komt u bij Kliniek Veldhoven voor deze figuurcorrectie niet in aanmerking. Ook als u lijdt aan ernstig lipoedeem ((of bariatrische chirurgie (operaties voor mensen met ernstig overgewicht) heeft ondergaan)), is een dijbeenlift niet geschikt.

Welke soorten dijbeenlift kunt u bij Kliniek Veldhoven ondergaan?

De minst ingrijpende vorm is een lift door middel van een incisie in uw lies. Verder kunt u denken aan een lift rondom de bovenbenen, waarbij eventueel overtollig vet door middel van liposuctie kan worden weggezogen. Ook kan de plastisch chirurg een lift met een ‘omgekeerde hockeystick’ adviseren. Hierbij krijgt u een incisie in uw liesstreek en ook een incisie in de lengterichting van uw dijbeen.

Positieve dijbeenlift ervaringen

Kliniek Veldhoven werkt uitsluitend met plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in het liften van de huid van uw dijbeen. Wij geven u zowel in de voorfase, tijdens de behandeling en in de nazorgperiode de best mogelijke medische zorg en aandacht. Deze nazorgperiode zal ongeveer 4 tot 6 weken duren. Bent u geïnteresseerd in een behandeling bij Kliniek Veldhoven? Maak een afspraak en tijdens een helder persoonlijk consult bespreken we uw wensen.