Haartransplantatie - Kliniek Veldhoven

Haardichtheid

Een mooie volle bos haar: dat is wat bijna iedereen wil. Helaas kan door allerlei oorzaken het haar gaan uitvallen, waardoor de haardos dunner wordt. Hierdoor kan er op den duur ook kaalheid ontstaan. Gelukkig kan dit in veel gevallen worden opgelost met een haartransplantatie. Bij Kliniek Veldhoven voeren we elke dag haartransplantaties met succes uit. Daarvoor gebruiken we allerlei innovatieve technieken voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Eén daarvan is de Mega Dense Packing die ook wel de FUE dense packing wordt genoemd.

Bereken het aantal grafts met de graft calculator

Het belang van de juiste haardichtheid

Ook bij een volle en gezonde haardos is het haar niet overal even dik. Per vierkante centimeter varieert de dichtheid van ons haar tussen de 60 en 90 haarwortelgroepen. Voor een natuurlijk effect en de juiste uitstraling van uw gezicht is het belangrijk om bij een FUE haartransplantatie de oorspronkelijk dichtheid zoveel mogelijk na te streven. Met behulp van een FUE dense packing kan het haarteam de grafts plaatsen met hoge haardichtheid in uw hoofdhuid. Deze methode kan flexibel worden toegepast doordat er diverse varianten mogelijk zijn. Dat heeft als voordeel dat de behandeling zoveel mogelijk afgestemd kan worden op uw persoonlijke situatie.

Factoren die een rol spelen bij een FUE haartransplantatie

Of we het beste een lage, gemiddelde of hoge haardichtheid kunnen toepassen, hangt van verschillende factoren af. Zo speelt het aanbod aan donorhaar en de benodigde hoeveelheid een belangrijke rol. Daarbij moet de chirurg rekening houden met de leeftijd van de client. Door het ouder worden, kunt u namelijk nog meer haar gaan verliezen. De FUE haartransplantatie moet daarom zo worden uitgevoerd, dat uw nieuwe haar er ook in de toekomst natuurlijk blijft uitzien. Verder zijn natuurlijk uw wensen een voorwaarde voor de beslissing of de FUE dense packing laag, gemiddeld of hoog is.

 

Haargroei fases

Stadia van haaruitval

Het voordeel van een ervaren haarteam

Hoewel het haarteam het donorhaar zo optimaal zal benutten, is er niet altijd voldoende donorhaar aanwezig voor de gewenste haardichtheid. Gelukkig kan het haarteam van Kliniek Veldhoven ook met een beperkt aanbod aan geschikte donorharen toch uw haar voller laten lijken. Hoe het uiteindelijk resultaat wordt, is afhankelijk van de kwaliteit van uw donorhaar. Een goede kwaliteit kan bij een mindere dichtheid van het haar bijvoorbeeld voller lijken dan een lage kwaliteit bij een hoge dichtheid.

Haartransplantaties bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven heeft veel ervaring met FUE haartransplantaties en FUE dense packings. Wanneer u last heeft van kaalheid kunt u dus gerust bij ons terecht. Wij vinden een natuurlijk resultaat uiterst belangrijk en geven daarom extra aandacht aan de optimale haargroeirichting en de maximale haardichtheid. Bovendien gebruiken wij tijdens de behandeling verschillende soorten boortjes. Door verschillende soorten boortjes te gebruiken kunnen we beter maatwerk kunnen leveren. Zo zorgen we dat de haargrens op de juiste hoogte begint, zodat uw gezicht zijn natuurlijke harmonieuze uitstraling terugkrijgt.

Bent u geïnteresseerd in een FUE haartransplantatie en wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie zijn? Neem dan contact met ons op. U kunt dat doen via 040 – 295 42 43, info@kliniekveldhoven.nl en het webformulier. Voor de haartransplantatie kosten verwijzen we u graag naar het prijzenoverzicht op onze website.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Extra aandacht voor natuurlijk resultaat, de optimale haargroeirichting en maximale haardichtheid
  • Verpleegkundig team gespecialiseerd in FUE
  • Elektrisch boren voor de beste kwaliteit
  • Consult zonder verdere verplichtingen

ZKN

Uw specialistich team

Gerelateerde behandelingen

Graft calculator
Haar Grafcalculator
Herstel na haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Beste haarkliniek
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Beste haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Haartransplantatie is blijvend
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Reconstructieve haarchirurgie
FUE haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Micro Hair Pigmentation
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Melanie
"Zeer empathisch en vertrouwd team!"
Ik heb gisteren een haartransplantatie ondergaan bij Kliniek Veldhoven. Het team dat mij behandelde bestaat uit topvrouwen! Je voelt je direct op je gemak en alles wordt perfect uitgelegd. Ik merkte onderling een goede communicatie en er werden regelmatig grapjes gemaakt, waardoor de dag veel sneller voorbij gaat. Over het eindresultaat kan ik natuurlijk nog niets zeggen maar mijn ervaring tot nu toe is top!