Injectables Kliniek Veldhoven

Lippen opvullen

Een filler is speciaal ontwikkeld voor uw lippen en het gebied rond uw mond. De gelachtige filler bevat de werkzame stof hyaluronzuur, dat vocht aantrekt en vasthoudt. Deze filler is bij uitstek geschikt om de contouren van uw lippen te verfraaien en meer volume te geven. U krijgt hiermee vollere lippen. Daarnaast vult de filler fijne rimpeltjes zoals rokerslijntjes op de bovenlip op. Ook helpt het natuurlijke middel goed tegen afhangende mondhoeken. Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling die gemiddeld wel een jaar aanhoudt. De filler werkt met speciale VYCROSS technologie. Dit maakt uw lippen glad en soepel en zorgt voor een aanzienlijk langere werkingsduur dan andere lippenopvullers.

Met fillers maakt u het verschil

Bij behandeling met fillers wordt door de arts een minieme hoeveelheid zachte gel met een zeer dunne naald druppelsgewijs onder de te behandelen huid ingespoten. De filler bevat het verdovingsmiddel lidocaïne, zodat de behandeling hooguit licht gevoelig is. Er hoeft geen apart verdovingsmiddel te worden gebruikt en er treden vrijwel nooit bijverschijnselen op. Slechts incidenteel is er sprake van zwelling van de lippen of blauwe plekken. Hooguit kan de huid ter plaatse wat rood zien.
U kunt direct na de behandeling weer naar huis om uw dagelijkse activiteiten te hervatten. De filler is betrouwbaar en geeft snel resultaat. Uw huid voelt gladder aan, uw lippen zien zichtbaar voller. De behandeling kan zonder beperkingen meerdere keren worden herhaald. Het resultaat is een zachte en mooie huid met een natuurlijke look.

Lippen opvullen en de gezichtscontour herstellen

Fillers zorgen voor fraai gevormde lippen, verzacht de lijntjes rond de mondhoeken en geeft uw wangen hun natuurlijke en jonge uitstraling terug. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via 040-295 42 43 of mail naar info@kliniekveldhoven.nl. Voor een prijsoverzicht zie injectables prijzen.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • BIG geregistreerde cosmetisch artsen
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Behandeling volgens richtlijnen van het NVCG
  • Enkel gebruik van tijdelijke fillers
  • U ontvangt paspoort voor injectable registratie
  • Drs. T. S. Decates geeft les aan cosmetisch artsen in opleiding

Maak een afspraak voor een consult

Uw cosmetisch arts KNMG

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Veelgestelde vragen Lippen opvullen

Lippen permanent of tijdelijk opvullen?

In Nederland is het verboden om permanente fillers te gebruiken voor cosmetische doeleinden. De cosmetisch arts werkt uitsluitend met tijdelijke fillers. De fillers in de bovenlip of onderlip worden na circa een jaar afgebroken. Om het resultaat te behouden dient u de behandeling te herhalen.

Doet het opvullen van de lippen pijn?

Wanneer de filler in de lippen wordt gebracht, wordt naast hyaluronzuur ook het verdovingsmiddel lidocaïne ingespoten. De verdoving werkt direct nadat het de injectienaald verlaat en niet tijdens het inbrengen van de naald.

Wat is een filler?

Een filler bestaat uit een kristalheldere gel op basis van hyaluronzuur. Een stof die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur kan vocht opnemen en zorgt voor hydratatie en volume in de huid. Met het ouder worden neemt de productie van lichaamseigen hyaluronzuur af. Fillers vullen het verlies van volume aan en verbetert de jeugdige uitstraling van het gezicht; het geeft mooiere profiellijnen, vollere lippen en minder rimpeltjes. Het geeft de huid volume terwijl de natuurlijke expressie blijft. Een niet-permanente injectable wordt op termijn door het lichaam geabsorbeerd. U kunt steeds kiezen of u het effect van fillers wilt behouden.

Heb je opgezwollen lippen na fillers?

Na het opvullen van de lippen kan er zwelling, roodheid of blauwe plekken ontstaan. De zwelling kan tot ongeveer twee dagen aanhouden.

Wat maakt een filler zo uniek?

Hyaluronzuur is een eiwit dat van nature weer snel wordt afgebroken. Om dit proces te vertragen maakt de fabrikant Corneal gebruik van de beste (farmaceutische) kwaliteit hyaluronzuren in combinatie met een gepatenteerde driedimensionale cross linking techniek. Hierbij worden alle hyaluronzuurketens zeer effectief aan elkaar verbonden, wat in de praktijk betekent dat deze natuurlijke filler zeer traag wordt afgebroken zodat u ook kunt genieten van een langdurig resultaat.

Hoe vind ik de juiste kliniek om mijn lippen op te vullen met fillers?

De cosmetisch arts dient aangesloten te zijn bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). Tevens is het van belang dat u een consult krijgt waarin u uw wensen, de behandeling, de risico’s en complicaties kunt bespreken. De specialist werkt met tijdelijke fillers en na de behandeling ontvangt u een paspoort waarin staat welk type filler is gebruikt.

Hoe verloopt een behandeling met een filler?

De behandelingen met een filler is snel en gemakkelijk. De behandeling zelf duurt meestal slechts 15-20 minuten, maar kan ook langer duren, afhankelijk van de zones die worden behandeld. Met behulp van een hele fijne naald brengt de arts de filler aan onder het huidoppervlak: oppervlakkig voor de fijne lijntjes en dieper voor de ernstige rimpels en plooien.

Bij sommige aanbieders zijn de lipfillers goedkoop. Is er kwaliteitsverschil?

Bedenk u dat een lipfiller aanbieding, actie voor goedkope lipfillers of een korting geen garantie geeft voor een wenselijk resultaat. De duurzaamheid van de filler verschilt: de ene filler heeft een kortere werking dan de ander. De ervaring van de cosmetisch arts is ook belangrijk bij het opvullen van de lippen. De specialist maakt een nauwkeurige anatomische analyse van het gezicht en weet met veel aandacht en precisie de injectie op de juiste plek en diepte te plaatsen. Dit is van groot belang bij het resultaat en verminderd de kans op complicaties. U bent bij een ZKN gecertificeerde kliniek tevens verzekerd van de hoge eisen die aan de kliniek worden gesteld.

Kan ik ook enkel mijn bovenlip laten opvullen?

U kunt uw lippen vergroten of ervoor kiezen om enkel de bovenlip met een filler te behandelen. Sommige mensen hebben in verhouding tot de bovenlip een grote onderlip. De cosmetisch arts kan de bovenlip corrigeren, zodat de onderste en bovenste lip nagenoeg hetzelfde volume krijgen. Verder kunt u de lippen laten opvullen als de lippen bij het ouder worden door volumeverlies smaller zijn geworden.

Gerelateerde behandelingen

Injectables
Lippen opvullen injectables
Hoe veilig zijn injectables?
Injectables Kliniek Veldhoven
Hyaluronzuur
Injectables Kliniek Veldhoven
Lipofilling
Injectables Kliniek Veldhoven
Lippen opvullen
Injectables Kliniek Veldhoven
Overmatig zweten
Injectables Overmatig Zweten
Rimpels verwijderen
Injectables Kliniek Veldhoven