Haartransplantatie - Kliniek Veldhoven

Micro Hair Pigmentation

Micro Hair Pigmentation (MHP) is een pigmentbehandeling waarbij met behulp van een tatoeagetechniek met geavanceerde apparatuur en fijne naaldjes, haarstoppeltjes worden nagebootst op de hoofdhuid. Zo wordt een natuurlijke uitstraling van “echte” haarfollikels gerepliceerd. Door middel van de pigmentbehandeling worden kale plekken op het hoofd of littekens na een FUT haartransplantatie gecamoufleerd. Micro Hair Pigmentation kan ook een ideale aanvulling zijn op een FUE haartransplantatie.

Haarpigmentatie

Het verschil in kleur tussen de hoofdhuid en haren zorgt voor contrast, waardoor dun behaarde plekken opvallen. Door middel van Micro Hair Pigmentation brengt de behandelend specialist pigment in de hoofdhuid aan om zo de haarstoppeltjes na te bootsen. Dit zorgt meestal voor een natuurlijk ogende illusie van een mooi kortgeschoren look of voller ogende haardos bij lang haar. De dun behaarde plekken tussen het lange haar vallen aanzienlijk minder op door de illusie te creëren van een hoge haardichtheid. Micro Hair Pigmentation heeft echter als groot nadeel dat de getatoeëerde haarstoppels het resultaat van echt haar niet kunnen evenaren. MHP is dan ook geen alternatief voor een FUE haartransplantatie.

Micro Haar Pigmentatie behandeling

Bij Micro Haar Pigmentatie worden meestal uitsluitend puur biologische pigmenten gebruikt die speciaal voor deze techniek zijn ontwikkeld en goed af te stemmen zijn op uw huid- en haarkleur. Micro Haar Pigmentatie is geschikt voor alle haarkleuren. Met behulp van de fijnste Micro Hair Pigmentation naaldjes wordt het pigment in de huid aangebracht. Er wordt door de specialist gekeken naar de haargroei van het haar. De gepigmenteerde stoppeltjes ‘verweven’ met het eigen haar, waardoor de gepigmenteerde haren moeilijker te onderscheiden zijn van het eigen haar.

Toepassingen van Micro Hair Pigmentation:

• Hogere optische haardichtheid na bijvoorbeeld een haartransplantatie of na het camoufleren van FUT littekens;
• Bij volledige kaalheid kan gemillimeterd haar na worden gebootst.

Waar dient u rekening mee te houden bij een MHP behandeling?

  • MPH is geen alternatief voor een haartransplantatie. Een haartransplantatie geeft een natuurlijk resultaat, doordat er tijdens de behandeling gebruik wordt gemaakt van uw eigen haar;
  • Laat een MHP behandeling uitvoeren als het eindresultaat van uw haartransplantatie is bereikt. Dit voorkomt een vlekkerig en een te donker onnatuurlijk eindresultaat.
  • MHP oogt enkel natuurlijk bij een “shaved look”.

Consult

Benieuwd naar de mogelijkheden van een haartransplantatie? U bent van harte welkom in onze kliniek voor een informatief gesprek met de haartransplantatie specialist. Deze specialist van Kliniek Veldhoven kan u geen advies geven over Micro Hair Pigmentation, omdat deze behandeling zelf niet uitgevoerd wordt in onze kliniek. U kunt wel met uw vragen over de MHP behandeling terecht bij de verschillende specialisten in Nederland.

Graft calculator
Haar Grafcalculator
FUE haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Haartransplantatie is blijvend
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Herstel na haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Haardichtheid
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Micro Hair Pigmentation
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Reconstructieve haarchirurgie
Beste haarkliniek
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Beste haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven