Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven

Wallen verwijderen

Niemand ziet er graag moe uit. Toch heeft u er allicht wel eens mee te maken dat mensen zeggen dat u er moe uitziet. Als u er toch moe uitziet wanneer u zich eigenlijk gewoon fit voelt, dan heeft u misschien te maken met wallen onder uw ogen. Wallen die niet zijn ontstaan door slaapgebrek of andere vormen van lichamelijke vermoeidheid.

De wallen kunnen verwijderd worden door middel van een onderooglidcorrectie. U hoeft er dus niet mee rond te blijven lopen. Wallen verwijderen is een specialisme van Kliniek Veldhoven. Ons doel bij elke behandeling is dus tweeledig. Wij proberen uw fysieke klachten te verhelpen, maar streven ook een resultaat na waar u zich goed bij voelt.

Hoe kom ik aan wallen onder mijn ogen?

De reden dat we wallen onder de ogen niet mooi vinden is dat we dit associëren met vermoeidheid en een slechte gezondheid. Hoewel deze zaken ook wallen onder de ogen kunnen veroorzaken heeft dit niets te maken met wallen als medische klacht. Wanneer u structureel last heeft van wallen dan kan dat aan diverse zaken liggen. Zaken die niets te maken hebben met slaapgebrek of vermoeidheid. Zowel de huid als de onderliggende weefsels worden minder soepel naar gelang men ouder wordt. Ook dermatochalasis, waarbij vet zich onderhuids ophoopt, kan leiden tot wallen onder de ogen. In al deze gevallen is wallen verwijderen mogelijk. Tijdens een consult kunnen we u informatie verstrekken over een persoonlijk behandelplan.

Mogelijkheden voor wallen verwijderen

Heeft u last van wallen onder de ogen en wilt u meer weten over de behandelmogelijkheden? In veel gevallen is dit mogelijk. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden die worden toegepast, naar gelang de oorzaak van de wallen in uw specifieke geval. In de meeste gevallen verwijdert onze plastisch chirurg overtollige huid en eventueel onderhuids vet. Deze ingreep is relatief licht en geschiedt onder plaatselijke verdoving.

Bij de meeste mensen is dit een effectieve manier om wallen te verwijderen. Soms moet de oorzaak echter niet alleen gezocht worden in de huid en onderliggende weefsels, maar hebben ook spieren en/of pezen met het probleem te maken. In zo’n geval kan er gekozen worden voor een canthopexie. Hierbij wordt een pees in het ooglid iets ingekort. Voor beide behandelmethoden geldt dat het littekenweefsel minimaal is.

Consult over wallen verwijderen

Een behandelplan baseren we natuurlijk altijd op de specifieke situatie van onze cliënt. Daarom bent u van harte welkom voor een consult bij Kliniek Veldhoven. Wij kunnen u dan meer vertellen over de oorzaken van wallen in uw geval en kunnen alvast ingaan op een persoonlijk behandelplan. Zo weet u gelijk meer over de ooglidcorrectie kosten en de gevolgen van een behandeling.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in oorchirurgie
  • Hoge kwaliteit van zorg
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Uw plastisch chirurg

Gerelateerde behandelingen

Wallen onder ogen
Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven
Wat te doen tegen wallen
Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen