Wenkbrauwlift kosten

Klassieke wenkbrauwlift of directe wenkbrauwlift

lokale verdoving

Klassieke wenkbrauwlift of Directe wenkbrauwlift€ 1575
Laterale wenkbrauwlift volgens Fogli*€ 1575
*Toeslag bovenooglidcorrectie€ 250

Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift

incl. algehele narcose

 

Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift€ 3250

 

Overig

Deze behandeling kan ook onder algehele narcose uitgevoerd worden.
U dient rekening te houden met een toeslag van € 1100 per uur.

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Wanneer een wenkbrauwlift?

Naarmate we ouder worden kunnen de wenkbrauwen lager komen te staan. Dit kan druk op de ogen geven en een vermindert zicht of een vermoeid uiterlijk veroorzaken. Met een wenkbrauwlift ofwel voorhoofdslift worden hangende wenkbrauwen gelift en kunnen voorgaande klachten worden verlicht. Hierna geven wij u informatie over de behandeling en vindt u op deze pagina de wenkbrauwlift kosten.

Hoe gaat een wenkbrauwlift/voorhoofdslift in zijn werk?

Er zijn verschillende technieken voor een wenkbrauwlift/voorhoofdslift. Bij een Endoscopische wenkbrauwlift worden de wenkbrauwen, de voorhoofdshuid en de -spier als geheel losgemaakt van het bot en naar boven verplaatst. De laagstand van de wenkbrauwen kan hierdoor worden verholpen. De littekens worden weggewerkt in het haar. Een Endoscopische wenkbrauwlift is nodig bij sterk hangende wenkbrauwen of een kort voorhoofd. Bij de Laterale wenkbrauwlift worden er kleine incisies, net voor of achter de haargrens, ter hoogte van de slapen gemaakt om de verslapte huid te kunnen liften. Deze ingreep is zeer geschikt wanneer de wenkbrauwen aan de buitenzijde zijn afgezakt. De laterale wenkbrauwlift wordt vaak gecombineerd met een bovenooglidcorrectie.

Wenkbrauwlift prijs

Wat de wenkbrauwlift/voorhoofdslift kost hangt af van uw wensen en de methode die gebruikt wordt. Tijdens een persoonlijk consult krijgt u gedetailleerde uitleg over de wenkbrauwlift/voorhoofdslift. Tevens kunt u uw wensen bespreken met de behandeld plastisch chirurg en ontvangt u de wenkbrauwlift kosten op maat. Voor het maken van een vrijblijvend consultafspraak neemt u contact op via 040-295 42 43 of mail naar info@kliniekveldhoven.nl.

binnenuit vanuit de achterzijde van het oor in de gewenste positie. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Bij kliniek Veldhoven wordt de behandeling toegepast bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Over het algemeen kunt u binnen een halfuur naar de behandeling weer naar huis. Het is van belang een paar dagen zoveel mogelijk te rusten en met name het vooroverbuigen te vermijden. Om de oren te beschermen en in een goede stand te houden, wordt een hoofdverband aangelegd. Dit hoofdverband kan na 2 dagen worden verwijderd. Daarna dient u gedurende een periode van 3 tot 5 weken een elastische hoofdband te dragen in de nacht. Nadat de verdoving is uitgewerkt kan het gebied rond de oren pijn gaan doen. Hoewel de pijn vaak matig is, kan die als vervelend worden ervaren. Hiervoor krijgt u pijnstilling voorgeschreven. Ook kan het gebied rond de oren gedurende één of twee weken gezwollen en verkleurd zijn. Dit is geen reden tot zorg en zal vanzelf weer verdwijnen. Na 2 weken worden de hechtingen verwijderd. De resultaten van een oorcorrectie zijn in het algemeen voor het leven.

Oorcorrectie prijs bij Kliniek Veldhoven

Een oorcorrectie is een chirurgische ingreep en daarbij is er altijd een kans op complicaties. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan en infectie of nabloeding. Het is geen grote ingreep en het gaat in het algemeen om gezonde mensen. Bij Kliniek Veldhoven werken ervaren mensen die vaak al jarenlang aan de kliniek zijn verbonden. Op deze manier bent u verzekerd van een behandeling op hoog niveau. Tijdens een persoonlijk consult worden de individuele aspecten met u besproken en in de nazorg worden de resultaten van de behandeling geëvalueerd. De oorcorrectie prijs bij Kliniek Veldhoven is altijd goed te onderbouwen. Kliniek Veldhoven kiest voor kwaliteit in het belang van haar cliënten. We beschikken over het ZKN keurmerk. Dat houdt in dat onafhankelijke specialisten de kliniek regelmatig bezoeken om te controleren dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan. Oorcorrecties worden uitsluitend uitgevoerd door plastisch chirurgen, volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie (NVPC). U kunt uw tips en opmerkingen altijd bij ons kwijt. Wij horen graag hoe u onze zorg ervaart. Indien u het probleem van afstaande oren wilt laten corrigeren, zullen wij u graag verder informeren over alle ins en outs. Twijfel niet langer en neem contact op met Kliniek Veldhoven om alles te horen over bijvoorbeeld de oorcorrectie prijs en de mogelijkheden voor de ingreep zelf.