Laserontharing prijs

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat. Onderstaande prijzen zijn per behandeling.

Hoe de prijzen voor IPL en laser zo kunnen verschillen? Lees meer op IPL of laser?

Laserontharen – LightSheer diodelaser en Soprano ICE

Zones dames                       prijs per behandeling

Bovenlip€ 68,-
Kin€ 68,-
Wangen€ 79,-
Bakkebaarden€ 73,50
Oren€ 52,50
Jukbeenderen€ 73,50
Gehele gezicht€ 152,-
Oksels€ 94,50
Nek€ 79,-
Hals€ 79,-
Billen€ 157,50
Bilnaad€ 79,-
Buikv.a. € 52,50
Onderbenen€ 231,-
Bovenbenen€ 252,-
Onderarmen€ 147,-
Bovenarmen€ 147,-
Onderrug€ 147,-
Voeten€ 89,-
Volledige benen€ 462,-
Volledige armen€ 273,-
Rondom de tepels€ 68,-
Rondom de navel€ 68,-
Bikinilijn small€ 105,-
Bikinilijn medium€ 126,-
Bikinilijn large€ 136,50

Pakket dames

Zones dames                       prijs per behandeling

Damespakket 1 Bovenlip/kin€ 105,-
Damespakket 2 Bikinilijn/oksels€ 184,-
Damespakket 3 Onderbenen/oksels of bikinilijn€ 315,-
Damespakket 4 Onderbenen/oksels en bikinilijn€ 404,-
Damespakket 5 Volledige benen en bikinilijn€ 546,-
Damespakket 6 Volledige benen/bikinilijn en oksels€ 630,-

 

Zones heren

Zones heren                                                                                               prijs per behandeling

Nek€ 79,-
Oren€ 52,50
Hals€ 89,-
Baard€ 152,-
Baard/hals€ 184,-
Jukbeenderen€ 73,50
Oksels€ 94,50
Bovenarmen€ 168,-
Onderarmen€ 157,50
Volledige armen€ 299,-
Borst€ 184,-
Buik€ 142,-
Rug€ 262,50
Onderrug€ 163,-
Schouders€ 157,50
Bovenbenen€ 289,-
Onderbenen€ 278,-
Volledige benen€ 546,-
Billen incl. bilnaad€ 157,50
Bilnaad€ 79,-
Voeten€ 89,-
Rondom de tepels€ 89,-

Pakket heren

Zones heren                                                                                               prijs per behandeling

Herenpakket 1 Borst/buik€ 310,-
Herenpakket 2 Rug/schouders€ 378,-
Herenpakket 3 Rug/buik€ 450,-
Herenpakket 4 Rug/schouders /borst€ 556,50
Herenpakket 5 Rug/schouders/bovenarmen€ 535,50
Herenpakket 6 Rug/schouders/borst /buik€ 640,50

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Laserontharing

Met behulp van de lasermethode is het mogelijk om effectief te ontharen. Met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE kan ook op de minder gemakkelijk bereikbare plaatsen intensief worden behandeld. Laser ontharen is de ideale behandeling voor mannen en vrouwen die een verzorgd uiterlijk op prijs stellen en geen zin meer hebben in minder effectieve, tijdrovende en pijnlijke ontharingsmethode zoals de lichtflitsmethode (IPL), scheren of waxen .

De werking van de diodelasers

De LightSheer diodelaser en Soprano ICE behandelen met laserlicht en niet door middel van het minder effectieve flitslicht, zoals IPL, ILS of de ELOS. Met laserlicht kunnen dieper gelegen wortels effectief worden bereikt. Kliniek Veldhoven biedt een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze kan worden gemaakt tussen de LightSheer diodelaser en de Soprano ICE. De huidspecialist beoordeelt hierbij de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat. Beide lasers hebben een koelend handstuk. Hiernaast is er ook een externe koeler welke nog extra kan worden toegepast waarbij het comfort van de cliënt aanzienlijk verbeterd. Met de verschillende handstukken kan de grens van de haargroei heel nauwkeurig worden bepaald en kunnen bijvoorbeeld zelf haartjes bij de neus of haartjes tussen de wenkbrauwen effectief worden behandeld. Met beide lasers kunnen dus ook minder gemakkelijk bereikbare plaatsen goed worden onthaard.

De werkstanden van de Soprano ICE laser

Stationair is de Soprano ICE uitermate geschikt voor het verwijderen van stugge haren, doordat er meteen energie wordt geleverd, iets wat de behandeltijd verkort. In de Super Hair Removal stand (SHR) bouwt de energie zich juist op. Daardoor is deze stand effectief bij het verwijderen van zowel dun en dik haar. Het comfort van de cliënt ligt erg hoog en de ontharing kan plaatsvinden bij iedere huidtype. In de SHR modus is het energiepeil erg laag en het aantal flitsen per seconde erg hoog in verhouding tot andere lasers. De haarzakjes worden langzaam opgewarmd en de behandeling is voor de cliënt vrijwel pijnloos. In diverse studies is ook vastgesteld dat de behandeling voor de cliënt het minste ongemak oplevert door het lage energiepeil, maar tegelijkertijd wel degelijk effectief is. Voor beide lasers geldt dat blonde, rode en grijze haren te weinig energie kunnen absorberen om een behandeling efficiënt te maken. Zwangere en borstvoeding gevende vrouwen mogen geen laserbehandelingen ondergaan.

Laserontharing prijs bij Kliniek Veldhoven

De laserontharing prijs is gebaseerd op de kwaliteit die wij bieden. In onze kliniek wordt ontharen uitsluitend uitgevoerd door gekwalificeerd personeel. Concreet betekent dit dat huidtherapeuten altijd een zelfstandige bevoegdheid hebben. Al onze huidtherapeuten zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat zij hebben voldaan aan de opleidingseisen en moeten voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn vastgelegd in de wet BIG. De huidspecialist behandelt onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. Kies voor ontharen voor de LightSheer diodelaser en/of de Soprano ICE in de vertrouwde omgeving van Kliniek Veldhoven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de behandeling of om naar de laserontharing prijs te vragen.