Kosten buikwandcorrectie

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Buikwandcorrecties

Mini buikwandcorrectie

inclusief algehele narcose

Mini-buikwandcorrectie (enkel huidresectie)€2995

Buikwandcorrectie (buikcorrectie)

inclusief algehele narcose en overnachting

Buikwandcorrectie zonder reven spieren€5500
Buikwandcorrectie met reven spieren€6250

Overig

Toeslag tubigrip buikband€40
Toeslag buikband€75

 

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Wat kost een buikwandcorrectie?

Een buikwandcorrectie is een gangbare behandeling tegen een hangende buik na het afvallen of bevallen. Afhankelijk van de aard van uw klachten zijn er meerdere procedures mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een mini buikwandcorrectie, een mini buikwandcorrectie met liposuctie, een algehele buikwandcorrectie waarbij ook de buikspieren worden aangetrokken en een algehele buikwandcorrectie met liposculptuur. Welke behandelingsmethode het meest geschikt voor u is, hangt af van de hoeveelheid overtollige huid en de aanwezigheid van plaatselijke vetophopingen. Daarnaast kan er ook sprake zijn van rectus diastase wat inhoudt dat het weefsel tussen de buikspieren aan de linker- en rechterkant is verzwakt. De buikwandcorrectie kosten en mini buikwandcorrectie kosten zijn dus afhankelijk van de aard van uw klachten. Bij Kliniek Veldhoven kunt u een afspraak maken zonder verplichtingen om inzicht te krijgen in de buikcorrectie kosten voor een behandeling op maat.

Welk type buikwandcorrectie is geschikt voor mij?

Voordat Kliniek Veldhoven u inzicht kan geven in de buikwandcorrectie prijs, is het noodzakelijk om de specifieke klachten vast te stellen. Heeft u voornamelijk last van een hangende buik door mild huidoverschot? In dat geval volstaat vaak een mini buikwandcorrectie zonder liposuctie. Dat betekent dat de overtollige huid tijdens een dagbehandeling wordt verwijderd en dat u dezelfde dag nog terug naar huis kunt keren. Als er naast een huidoverschot ook sprake is van vetophopingen, is het mogelijk om ook liposuctie te ondergaan om de lichaamscontouren te verbeteren. Ook in dit geval kunt u op dezelfde dag nog naar huis. Als de slappe buik mede veroorzaakt wordt door rectus diastase, is het meestal nodig om een algehele buikwandcorrectie te ondergaan. Hierbij wordt niet alleen de overtollige huid verwijderd, maar worden ook de rechte buikspieren strak getrokken. Ook overtollig vet wordt, indien nodig, met liposuctie verwijderd. Het is gebruikelijk dat de navel wordt verplaatst en gehecht voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Waar moet ik rekening mee houden voorafgaand aan de behandeling?

Voordat Kliniek Veldhoven overgaat tot behandeling, wordt eerst bekeken of de chirurgische ingreep op een verantwoorde en veilige manier kan worden uitgevoerd. Cliënten die een buikwandcorrectie willen laten uitvoeren, om hun hangende buik na het afvallen te corrigeren, dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo voeren wij de buikwandcorrectie alleen uit bij personen met een BMI onder de 30 om zoveel mogelijk risicofactoren uit te sluiten. Over het algemeen is het raadzaam om een buikwandcorrectie uit te laten voeren wanneer u op uw streefgewicht zit. Wanneer u een buikwandcorrectie wilt laten uitvoeren na uw zwangerschap, zullen wij u altijd adviseren om met een buikwandcorrectie te wachten tot na uw laatste bevalling.

Waar moet ik rekening mee houden op het gebied van nazorg en herstel?

De hersteltijd verschilt van persoon tot persoon. Voor een spoedig herstel is het van belang dat u een aantal voorzorgsmaatregelen treft in de eerste zes weken na de behandeling. Op de eerste plaats is het volkomen normaal dat u tijdens de eerste dagen na de behandeling een trekkende pijn ervaart rondom het operatiegebied en dat hoesten en lachen voor ongemak zorgt. Daarnaast zal het behandelde gebied nog een aantal dagen blauw zijn. Als u een algehele buikwandcorrectie heeft laten uitvoeren, is het belangrijk om de dag na de operatie volledige bedrust te houden. In de eerste vier weken dient u zoveel mogelijk rust te houden en u strikt te onthouden van fietsen of autorijden. Ook dient u direct zonlicht en zonnebanken te vermijden en is het verstandig om niet te lang en te warm te douchen. Voorkom tevens dat u de douchekop direct op de wond richt om extra pijn te voorkomen. U zult na de ingreep altijd uitgebreide instructie krijgen zodat u precies weet hoe u uw herstel zo voorspoedig mogelijk kunt laten verlopen.

Kosten buikwandcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in buikwandcorrecties en is in het bezit van het ZKN-keurmerk. Wij hebben een hecht team van plastisch chirurgen die allen aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie. Wij doen er alles aan om onze behandelingen op een veilige manier uit te voeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een buikcorrectie en bent u benieuwd naar de kosten voor een buikwandcorrectie? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven om een afspraak te maken. Tijdens een oriënterend consult wordt u uitgebreid geïnformeerd over de ingreep en waar de kosten voor een buikwandcorrectie in uw geval op neer zullen komen.