Lipofilling prijs

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Borstcorrectie

incl. algehele narcose

1e behandeling€ 4200
Elke vervolgbehandeling€ 2995
Aanvullende lipofilling behandeling op een borstvergroting
met implantaten
€ 2000,-

 

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Lipofilling bij Kliniek Veldhoven

Voor contourverbetering of het opvullen van delen in het lichaam of gezicht is lipofilling een goede methode. De lipofilling prijs die daarvoor betaald moet worden, is daarom vaak de moeite waard. Deze behandeling geeft namelijk een blijvend resultaat. Bent u bijvoorbeeld veel afgevallen en heeft u volume in uw gezicht verloren? Met lipofilling kunt u uw gezicht weer een frisser aanzien geven. Of misschien heeft u volumeverlies in de billen of wilt u extra volume in de borsten? Ook hiervoor kan lipofilling het juiste antwoord zijn. Ontdek daarom snel wat deze behandeling inhoudt en wat de lipofilling prijs is.

Lipofilling: opvullen of corrigeren met behulp van uw eigen lichaamsvet

Een van de voordelen van een behandeling met lipofilling is dat uw eigen lichaamsvet tijdens de behandeling wordt gebruikt; hierdoor heeft u minder last van bijwerkingen en allergieën. Dit vet wordt eerst door onze plastisch chirurg verwijderd op een plaats waar het lichaam het kan missen. Daarna wordt het weer teruggeplaatst in de gebieden waar u het nodig vindt. Nog een voordeel is dat u direct het effect kunt zien na de behandeling. Wel kan het zijn dat er meerdere sessies nodig zijn voor een optimaal resultaat, doordat uw lichaam een gedeelte van het vet weer afbreekt. Maar het vet dat wel blijft zitten, gaat ook niet meer weg. Hierdoor bent u na eventueel één of meerdere lipofilling behandelingen klaar en hoeft u dus niet na enkele jaren weer terug te komen voor een nieuwe behandeling.

De behandeling in de praktijk en de lipofilling prijs

Lipofilling is speciaal geschikt voor verschillende problemen in het gezicht, waardoor u ouder kunt lijken dan u bent. Een diepe neus-lippenplooi en diepe marionetlijnen worden weer gladder middels lipofilling. Bovendien kan uw blik een stuk energieker ogen door een lichte wenkbrauwlift met lipofilling. Plattere billen en borsten door volumeverlies kunnen met lipofilling weer gevuld worden. De behandeling is toepasbaar voor contourverbetering en vulling. Hoe hoog de prijs voor uw behandeling met lipofilling bedraagt, hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie. De kosten voor lipofilling variëren per behandeling. Zijn de prijzen te hoog voor u om in een keer te betalen? Dan kunt u eventueel gebruik maken van de financieringsmogelijkheid via Cosmetic Finance. Wilt u graag weten of lipofilling de juiste behandeling is voor uw gezicht, billen of borsten? Of hoe hoog de kosten voor uw lipofilling bedragen? Bel dan gerust 040 295 42 43 of neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u daarna graag verder met het beantwoorden van uw vragen of het maken van uw afspraak voor een persoonlijk consult.