Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven

Hangende oogleden

Hangende oogleden zijn meestal het gevolg van het natuurlijke verouderingsproces, maar soms kan ook een ziekte of flinke uitputting een achterliggende oorzaak zijn. Als u last heeft van overhangende oogleden, toont zich dit door een vermoeide uitstraling en wat sombere blik. Hier is wat tegen te doen. U kunt bij Kliniek Veldhoven een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren, waarmee u weer een frissere en vitale oogopslag krijgt. Een ooglidcorrectie van hangende oogleden is in onze kliniek met ZKN-kwaliteitskeurmerk een veelvoorkomende ingreep. U wordt behandeld door een professionele plastisch chirurg die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgen (NVPC).

Bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden

Een bovenooglidcorrectie als gevolg van een hangend ooglid of wallen onder uw ogen wordt om esthetische redenen uitgevoerd, maar ook omdat u hierdoor mogelijk minder zicht heeft. Een correctie van uw ooglid is een poliklinische behandeling. U hoeft dus niet opgenomen te worden in de kliniek, maar kunt meteen na de ingreep naar huis. Het is wel verstandig dat u iemand meeneemt om auto te rijden. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving, de plastisch chirurg haalt operatief het teveel aan huid en vetweefsel weg rond de ogen.

Behandeling van een hangend ooglid is direct zichtbaar

Hangende oogleden zijn goed te behandelen en u voelt al snel het resultaat. Uw ogen voelen minder zwaar aan en het kost u minder energie om uw ogen open te houden. U heeft ook minder snel last van vermoeide ogen. De incisie is zo klein, dat er nauwelijks een litteken achterblijft. In reactie op de behandeling van uw overhangende oogleden kunnen uw ogen de eerste week gezwollen en wat beurs zijn. Paracetamol volstaat tegen eventuele lichte napijn. De hechtingen worden na een week verwijderd, waarna een blijvend resultaat zichtbaar is. U heeft nog tientallen jaren plezier van deze behandeling.

Bent u geïnteresseerd in het laten corrigeren van uw hangende oogleden? U kunt eerst telefonisch om meer informatie vragen (040 – 295 42 43) of direct gebruikmaken van ons aanbod voor een consult. Na het invullen van uw gegevens in het contactformulier op onze website, wordt een afspraak in onze kliniek ingepland. De plastisch chirurg onderzoekt uw overhangende oogleden, bespreekt uw wensen en verwachtingen en geeft u eerlijk advies over wat bij deze ingreep realistisch en haalbaar is om weer een jongere en frissere blik te krijgen. Voor een prijsoverzicht zie ooglidcorrectie kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in ooglidcorrectie
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Hoge kwaliteit van zorg

Veelgestelde vragen Hangende oogleden

Wat zijn de veelvoorkomende klachten van hangende oogleden?

Mensen ervaren hoofdpijn door hangende oogleden, druk op de ogen, zware oogleden en vermoeidheid door steeds verder zakkende oogleden.

Wat te doen tegen hangende oogleden?

Hoe ouder je wordt, des te minder elastisch de huid wordt. Een operatie aan de hangende oogleden kan een oplossing bieden tegen de belemmering van het gezichtsveld.

Hanneke
"Uitstekende behandeling en nazorg"
Behandeling door Dr. Fransen was nagenoeg pijnloos. Ontspannen sfeer in de operatiekamer. Na 1 week hechtingen verwijderd door verpleegkundige. Er was genoeg ruimte voor vraag en antwoord. Genezing verloopt volgens plan. Nazorg tot dusver goed.

Uw plastisch chirurg

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Gerelateerde behandelingen

Ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven
Onderooglidcorrectie
onderooglidcorrectie Kliniek Veldhoven
Ooglidcorrectie: waar laten doen en bij wie?
Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven