Operatiekamer huren

Bij Kliniek Veldhoven kunt u een operatiekamer huren voor één of meerdere dagen per maand om uw medische specialiteit uit te voeren in een operatiekamer die aan alle eisen voldoet. Een OK huren is ook mogelijk voor een dagdeel. Het betreft een operatiekamer met klasse 1 en prestatieniveau 1. Elke operatiekamer is uitgerust met een standaard uitrusting zoals operatielampen, benodigdheden voor anesthesie en een zuigapparaat. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van extra services zoals een recovery met zes bedden en medicinale gassen.

Helaas hebben wij op dit moment geen ruimte beschikbaar.

OK complex voor dagbehandeling

Het OK complex van Kliniek Veldhoven biedt medisch specialisten zonder vestiging de mogelijkheid om een aantal vaste dagen per maand of een dagdeel medische behandelingen uit te voeren. Zo kunt u uw praktijk op een flexibele wijze uitvoeren zonder dat u een grote investering hoeft te doen. Daarnaast is een operatiekamer huren  ook een uitkomst wanneer uw eigen complex niet over voldoende capaciteit beschikt om al uw cliënten te bedienen. Zo kunt u op korte termijn de moeite en kosten besparen om uw eigen complex uit te breiden. Het complex van Kliniek Veldhoven voldoet aan alle wettelijke eisen en u beschikt op locatie over de meest gangbare instrumenten en uitrustingen. Daarnaast is het huren van extra services zoals het steriliseren van het instrumentarium, medicaties en anesthesie nader overeen te komen.

Extra service bij operatiekamer huren:

 • Recovery
 • Disposables en custom-pack n.o.t.k.
 • Sterilisatie van het instrumentarium  n.o.t.k.
 • Anesthesie n.o.t.k.
 • Medicatie n.o.t.k.
 • Medisch personeel voor operatiekamer en verpleegafdeling n.o.t.k.

Operatiekamer klasse 1 en prestatieniveau 1

Het OK complex van Kliniek Veldhoven voldoet aan alle eisen voor een OK voor kleine chirurgische en invasieve ingrepen. De operatieruimte valt onder klasse 1 en prestatieniveau 1. De behandelruimte voldoet dus aan de strengste richtlijnen conform het WIP en VCCN op het gebied van luchtbehandeling. Zo is de operatieruimte voorzien van een Hepa-filter, een unidirectioneel luchtbehandelingssysteem en is de ruimte ingedeeld in 3 schone zones. Daarnaast beschikt u over een aparte opdekruimte. De operatieruimte en de uitrusting voldoen volledig aan de landelijke wet- en regelgeving. Zo kunt u uw cliënten als medisch specialist een verantwoorde en professionele medische behandeling garanderen.

Operatiekamer huren met standaarduitrusting

Een operatiekamer huren bij Kliniek Veldhoven heeft veel voordelen. Op de eerste plaats kunt u uw medische praktijk op een flexibele manier en zelfs part-time uitvoeren zonder dat daar een grote investering voor nodig is. De belangrijkste benodigdheden voor uw behandelingen zijn aanwezig op locatie. Zo is de OK uitgerust met benodigdheden voor anesthesie, apparatuur voor diathermie en liposuctie, een zuigapparaat, en operatielampen. In veel gevallen volstaat het dus om uw cliënten op locatie te ontvangen waar u vervolgens meteen met de behandeling kunt beginnen. Wanneer u meer instrumenten of medicatie nodig heeft, is dit nader overeen te komen.

De operatiekamer van Kliniek Veldhoven is uitgerust met:

 • Benodigdheden voor anesthesie
 • Apparatuur voor diathermie
 • Operatielampen
 • Zuigapparaat
 • Een aparte opdekruimte
 • Liposuctie apparatuur

OK te huur met extra services

Heeft u behoefte aan meer instrumenten, medicatie of zelfs medisch personeel? In dat geval kunt u tegen een gepaste meerprijs extra services inhuren zodat u altijd goed voorbereid bent op uw dagbehandeling. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er een custom-pack en disposables klaarliggen, dat het instrumentarium vooraf wordt gesteriliseerd en dat u beschikt over specifieke medicatie die u nodig heeft voor uw behandeling. Is het voor uw cliënten noodzakelijk om na de behandeling een aantal uren te herstellen? Dan kunt u gebruik maken van onze recovery.

Operatiekamer huren bij Kliniek Veldhoven

Heeft u op flexibele basis behoefte aan een operatiekamer? Kliniek Veldhoven verhuurt een complete OK met klasse 1 en prestatieniveau 1 met standaarduitrusting en de mogelijkheid om gebruik te maken van extra services. De OK van Kliniek Veldhoven voldoet aan zowel landelijke wet- en regelgeving als aan de richtlijnen van WIP en VCCN en is in het bezit van het ZKN keurmerk. Het complex is goed bereikbaar en beschikt over een ruime parkeerplaats die beschikbaar is voor zowel medisch specialisten als cliënten. Daarnaast biedt de omgeving een aantal goede hotels zodat ook een overnachting in de buurt van Kliniek Veldhoven ook tot de mogelijkheden behoort.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Operatiekamer met klasse 1 en prestatieniveau 1
 • Operatiekamer voldoet aan de landelijke wet- en regelgeving
 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime gratis parkeergelegenheid
 • Goede hotels in omgeving voor eventuele overnachting
Kliniek Veldhoven - Kliniek voor plastische chirurgie

Gerelateerde pagina's