Moeder-, pigment-, ouderdomsvlekken en overige oneffenheden verwijderen

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Moeder- ouderdoms-/pigmentvlekken d.m.v. een laser

per behandeling – circa

15 min.€100
30 min.€200
45 min.€300
60 min.€350

* Prijs is excl. €25 voor een proefbehandeling. dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaalprijs van uw eerste behandeling.

Oneffenheden verwijderen – Zapper of curetteren

per behandeling – circa

klein gebied€68
15 min.€98
30 min.€128
45 min.€158

* Prijs is excl. €25 voor een proefbehandeling. dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaalprijs van uw eerste behandeling.

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Kosten moedervlekken verwijderen

Moedervlekken hebben wij allemaal. Soms kunnen ze gezien worden als schoonheidsideaal, zoals bij Cindy Crawford. Maar vaker is een moedervlek een storend element op uw huid. Hij kan te groot zijn of te bol. Of een heel donkere moedervlek in het gelaat kan uw gezicht ontsieren. Mocht u besluiten om uw moedervlek te laten verwijderen dan zijn er verschillende mogelijkheden. Hierbij variëren de moedervlek verwijderen kosten afhankelijk van de soort vlek, de grootte en de benodigde behandeling. Lees daarom verder om te ontdekken wat de specialist voor u kan doen in het geval van ontsierende moedervlekken.

Een moedervlek verwijderen: de behandeling

De specialisten bij Kliniek Veldhoven hebben veel ervaring met het verwijderen van moedervlekken. Zo herkennen zij ook onrustige moedervlekken aan de hand van de structuur en vorm. Gaat het om een onschuldig exemplaar dan kunnen zij u wellicht helpen met vlakke moedervlekken. De bolle, of ook wel verheven genoemde, moedervlekken kunnen alleen via een plastisch chirurgische ingreep worden weggehaald. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. Deze behandeling is meestal eenmalig. Daarna hoeft u alleen nog na een of twee weken terug te komen om de hechtingen eruit te halen. Wanneer u een vlakke moedervlek heeft, dan kunt u deze wellicht laten verwijderen via een laserbehandeling. De laser geeft korte sterke impulsen op het deel van de huid dat behandeld moet worden. Het pigment van de moedervlek absorbeert het laserlicht en zet deze om in warmte. Hierdoor lost het pigment op en ziet u de moedervlek lichter worden waardoor hij steeds meer verdwijnt. Een laserbehandeling dient echter wel een aantal keer herhaald te worden voordat de moedervlek voldoende is vervaagd. In de regel heeft u twee tot vier behandelingen nodig. Deze geven wij om de acht weken, zodat het pigment door het lichaam afgevoerd kan worden. Voor het verwijderen van een moedervlek is het moeilijk om zonder een persoonlijk consult vooraf precies de prijs te geven. De specialist zal uw moedervlek moeten beoordelen en een behandelplan voorstellen, zodat u weet waar u aan toe bent.