Acne behandeling kosten

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Acne reiniging incl. peeling

Milde peeling 30 min.€ 80
Milde peeling 45 min.€ 95
Sterke peeling 30 min.€ 90
Sterke peeling 45 min.€ 105

 

 

Acne reiniging excl. peeling

Reinigen, dieptereiniging, warme kompressen, uitzuiveren, masker, serum, crème 30 min.€ 50
Reinigen, dieptereiniging, warme kompressen, uitzuiveren, masker, serum, crème 45 min.€ 75

 

 

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Acne behandeling

Acne is niet alleen een huidaandoening waarmee we in onze puberteit te maken kunnen krijgen. De beruchte jeugdpuistjes die door veel mensen als ontsierend worden gezien en vaak geassocieerd worden met een ongezonde levensstijl, zijn we liever kwijt dan rijk. Acne kan zowel een hormonale oorzaak hebben, zoals meestal op jongere leeftijd, als door bacteriën als Staphylococcus veroorzaakt worden. Het kan leiden tot ontstekingen, ook onderhuids, en daarmee ontsierende littekens als gevolg hebben. Wie een goede behandeling tegen acne zoekt, waarbij niet alleen de acne zelf wordt aangepakt maar ook de reeds gevormde littekens, kan bij Kliniek Veldhoven goed terecht.

Wat is acne?

Acne kan ontstaan als poriën in uw huid verstopt raken. De bekende mee-eters ofwel comedonen zijn dan meestal het gevolg. Vaak wordt acne veroorzaakt door overmatige talgproductie, wat in veel gevallen een hormonale oorzaak heeft. Acne kan worden verergerd door bacteriële werking in de verstopte poriën, wat kan leiden tot ontstekingen en puistjes. Soms kunnen de ontstekingen zich uitbreiden onder de bovenste huidlagen, wat pijnlijk kan zijn en littekenvorming kan veroorzaken. Een goede hygiëne van de huid is belangrijk, zeker als bacteriële infecties een rol kunnen spelen.

De inhoud van een acne behandeling

Als u kiest voor een acne behandeling bij Kliniek Veldhoven, dan beginnen wij met een oppervlakkige reiniging met een reinigingslotion of reinigingsgel. Hierdoor verwijderen we oppervlakkig vuil wat verstoppingen kan veroorzaken. Omdat uw huid ook op dieper niveau onvolkomenheden kan bevatten, geven we u vervolgens een intensieve dieptereiniging. Bij onze behandeling hoort ook advisering over het onderhoud van uw huid, waarbij wij u uitsluitend verzorgingsproducten van zeer hoge kwaliteit aanraden. Er is een verschil tussen dieptereiniging bij een schoonheidssalon en dieptereiniging bij Kliniek Veldhoven. Wij behandelen niet alleen uw actieve acne, maar ook de kleine littekens die het al heeft veroorzaakt. In een aantal gevallen is oppervlakte- en dieptereiniging niet voldoende. Wij hebben dan de mogelijkheid om uw huid verder te behandelen met bijvoorbeeld een chemische peeling of met een microdermabrasie-apparaat. Bij een chemische peeling behandelen we acne of rest- acne met een peeling zoals glycolzuur, salicylzuur en/of jessner. Bij microdermabrasie peelen we uw huid met een apparaatje waarbij fijne kristallen het werk doen. Het afzuigsysteem van een microdermabrasie-apparaat voert onmiddellijk dode huidcellen en onvolkomenheden af. Microdermabrasie kan littekens, veroorzaakt door acne, verzachten.

Kwaliteit en advies bij Kliniek Veldhoven

De huidtherapeuten van Kliniek Veldhoven hebben allen ruime ervaring en zijn volledig gekwalificeerd om welke acnebehandeling dan ook vakkundig en veilig uit te voeren. Tijdens de behandelingen, de tussenliggende periodes en naderhand, geven ze u persoonlijke begeleiding en adviezen. Vraagt u een persoonlijk consult bij ons aan, waarin wij onze mogelijkheden bespreken. Wij geven u ook informatie over de acne behandeling kosten.